🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🥰🌺🌿🌺🌿🌺
Kızlar evde yalnız kalınca ne yapar?
🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🥰🌺🌿🌺🌿🌺

Bir tane de soru göreyim de kızların erkeklerden daha fazla yazdığı. Bu yorumu yaparak erkeklerin hanesine 1 cevap da eklemiş oluyorum.
şu an kendi kendimle çeliştiğimi fark ettim. Acaba yazmasam mı bu yorumu. Ama bu kadar yazdım. Yazdıklarım boşa mı gitsin. En iyisi GÖNDER butonu basayım. ya da basmasam mı? Bilemedim şimdi.
Neyse basayım bari.
sabah sabah ne oluyor bana. En iyisi bütün hanımlara aşağıdaki şarkıyı hediye edeyim.
😎😎😎
https://www.youtube.com/embed/LgR0N_pyYtg🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
Hanımlar birer tane alabilirsiniz.
Geçen bu sorunun erkek versiyonu olanına yazdığım görüşü "bence bana KASTEN" alakasız cinsel cevap diye kaldırmıştı biri.
Şimdi bu soruya cevap olarak :
Ne yapalım işte oturup film falan izleriz, kahve yapıp içeriz keyfimize bakarız, makyaj denemesi falan da yapabiliriz, kızdan kıza değişir işte.
Babamı görüntülü arayıp yaptığım pastayı göstermiştim, 1 keresinde o çalışırken bende evde beraber yapmıştık :D
evde yalnız kalınca birazda korku filmi açıp izliyorum kendimle uğraşıyorum
Kızlar evde kalsa bile temizlikten sonra istediğini yapıyor o kesin😅
Ben genelde izlediğim diziden bir iki bölüm izlerim. Sevdiğim kitabı okurum. Müzik dinlerim.
Cevap
39Cevap
Uyurlar.
Ben müzik açıyorum televizyondan dinlediğim yerde telefonla uğraşıyorum. Bazen kitap okurum yanına kahve yaparım. Sevdiğim dizi Hercai var onu açar izlerim. Temizlik ütü yemek yaparım. Evde ne yapılıyorsa onlardan işte 🤷♀️
Yaaa süpersin 👍 yorumun ve samimiyetin için çok teşekkür ederim güzel bayan 🌺
Kızlar evde yalnız kalınca ya moda ya magazin programı veya bunların sosyal medya türevlerini izler sanıyorum.
Yani herkesin vakit gecirme algısı farklı olduğu için bu kişiye göre değişkenlik gösteriyor
Fazla ciddi bir yorum olmuş
🤣🤣 burası ciddi bir muessese çünkü
Yorumları okumaya geldim hep erkekler yazmış 😂😂
🤣🤣🤣 bende farkettim
Dimi ama 😂
Ben oyun oynuyorum valla. Keşke hep yalnız kalsam da oyun oynasam 🥳
Süpersin 👍 yorumun ve samimiyetin için çok teşekkür ederim güzel bayan 🌺
Cilt bakımı yapıyorum, mutfakta yeni tarifler deniyorum 👻
Yaa süpersin terapi gibi gelir sana 🙋 yorumun için çok teşekkür ederim güzel bayan 🌺
Evde yalnız kaldıklarında ne yaptıklarını çok merak ediyorsun reis :D
Hı hııı 😂 biz kişilerin görünmeyen yönlerini ortaya çıkarmaya çalışıyoruz 😂😂
Hı hııı 😂
Yemek yaparım, tatlı falan , netflix den bir film izleme falan
Süpersin 👍 yorumun ve samimiyetin için çok teşekkür ederim güzel bayan 🌺 eline emeğine sağlık 🙏
Bu soruyu aslında ben soracaktım :)
Genel olarak çeker pijamaları öyle takılırlar
Kıskandırmak gibi olmasın ama bu sorum da süper soru seçilmiş 🤣🤣
😂😂
Kızlar ne yapar diye merak ettim cevapları okumaya geldim.
İyi yapmışsın hoş geldin 🙋🙋
Rica ederim küçük bey 😂 böyle öğrenmeye açık olmanız beni gururlandırdı açıkçası 😂
Ben temizlik yemek yapıyorum sen neler yapiyosun abla
Genelde mutfakta zaman geçirmeyi severim , amatör olarak abiye elbise modelleri çiziyorum, hayvanlarımla ilgilenirim, YouTubetan komik videolar izlerim, araştırmayı çok seven birisiyim , Türkçe konulu erotik film izlerim , doğal cilt bakımı ve maskesi yaparım, bazen el sanatlariyla uğraşmayı bir eşyayı değerlendirmeyi onunla uğraşmayı seviyorum en son çakmağıma inci taşlarla süsleme yapmıştım ( hatta görsel soru olarak ta paylaşmıştım); kedime kutudan kedi , evi , pet şişelerden renkli saksı vss soda şişesinden yagdanlik limonluk yaptım gibi gibi fırsat buldukça da burada soru ve görüş paylaşıyorum zaten ilk aklıma gelenler bunlar gülümm 🌹🌿🌹
Ne güzel günlerini dolu dolu geçiriyorsun abla bende ingilizce kursu almayı düşünüyorum
Aa çok güzel gerçekten kendini gelistirmek istemen seni farklı boyutlara taşır
Hadi inşallah şimdiden başarılar dilerim rabbim mahcup etmesin inşallah 🙏 güzellik 🌺
Ben müzik dinliyip dans ediyom diğer kızlar beni ilgilendirmiyor teşekkürler sjdjjsjd
😀😃😃
Ev işleri temizlik ortalığı sil süpür ondan sonra güzel bir duş ondan sonra müzik eşliğinde çılgınlar gibi dans ya da film keyfi ya da sosyal medya da takılma..
Sinsi şeytani planlar yaparlar 😈
Deme öyle deme öyle kızlar soğuyor 😂😂
Soğumazlar onlar severler beni 😂
Sen sevilmeyecek adammısın bee 🤣
Senin kadar olmasam da 😂
Ağzından bal damlıyor gelde siliyim 😂
Aman efendim estafurullah teveccühünüz teşekkür ederim 🙏 çok nsziksiniz 🙋
O bal sen olmayasın 😂
Ekstra yaptığımız bir şey yok herhangi bir ev işi durumu yoksa. Bir şeyler izler, okur, çalışır, dinlenir veya sosyal medyada oluruz.
dünkü sorduğun soruda peçete mi vardı : ) bunda da duş başlığı olmalıydı bence ; )
ama ben masum adamım, film izliyorlardır diyeceğim : )
Varsa evde ihmal ettiği ev işlerini yapar, yemek yapar kitap okur spor yapar canı istiyorsa libidosu yukseldiyse onu uygun şekilde düşürür
Evi temizlemek
Yemek yapıp yemek
YouTube videosu izlemek
Müzik dinlemek
Koltukta boş boş oturup televizyon izlemek
Kitap okumak
kadınlar o kadar sevgi dolu cvplar vermişler ki
Nasıl yani 😂😂
Garilar dökülün bir
Bazıları dökülmüş işte acele etme 😂😂
Olta attım dökülenlere.
Umarım gelen olur 🤪
Hayırlısı bee gülümmm 😂
Gülüm deme
Gülün ömrü az olur zalım garı 🤪
😂😂
34 bedenli küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı bebeksi okşamalık yüzlü kalem etekli stilettolu garılar beni bulun 🤪
Bulmalı zalımlar 🤪
Kendimi süslüyorum, değişik yemekler deniyorum, uzanıp sessizce kafa dinliyorum, film izliyorum.
Evde yalnız kalınca son ses şarkı açıp dinliyorum bazen ağlıyorum ve sesiz sesiz yatıyorum
Bugün gece 12 ye kadar evde yalnızdım, balkonda oturdum, müzik dinledim filan
Yemek iş kitap kendi kendime uğraşacak birşeyler buluyorum
cilt bakımı, kitap okumak, ders çalışmak, film dizi izlemek
Aile evindeyken yalnız kalınca abur cubur yerdim mutfaıta takılırdım hep dadanırdım her yere :D
Dizi film izler kitap okur ev işlerini halleder yemek yapar yer 😂
Uzaniriz dizi film bakım kaş felan almak bildin kiz halleri işde
Nedense çok masum takılıyorsunuz be, anlat hatun. :D
Oyun oynuyorum, kitap okuyorum, arada makyaj denemeleri yapıyorum😂
Yemek ev işi ya da bakım yaparım illa bişey bulurum yapacak
Bişey yazarım burdan bünyende erkekliginde kaldırmaz
Yatar uyurlar. Uykularını aldıklarında planlar yaparlar. Yaptıkları planı anın da hayata geçirirler. Karşı tarafı ithin gothune sokup bırakıncaya kadar devam ederler. Hep zinde bir ruha sahiptirler.
Sizlerden korkulur anam. Uzak durun :D
Ya uyku ya ders ya yemek ya daa sevgilimi ararım tabi sevgilim varsa
Biz okumaya geldik. Sana sorayım bende sen ne yapıyorsun.
Kendi kendine konuşur aynaya gider dertleşir ve anlık "çok güzelim ve"hissi gelir...
Kıyamam ya ne hale gelmiş 😂 @Pelim0
Alıyorum aynayı karşıma kıyafet denemesi yapıyorum onu giyiyom onu çıkarıyom 🙃
Oyun oynarlar, kitap okurlar, telefonda takılırlar...
Maske yapar, yemek yapar, müzik dinler , eski sevgilisini özler hayalini kurar, makyaj yapar
Benim kız arkadaşım evde yalnız kalınca optimus prime a dönüşüyormuş kendi söyledi
Bagira bagira kendi kendimize serenat yapiyoruz 😂
Neler yapmıyoruz ki 😈
👅👅 @külllkedisi merak ettim
Ben genelde film veya belgesel izlerim
Konser veriyorum genelde apartmana
Biz ne zaman evleneceğiz
Müzaik açar dans eder, hayal kurar, abur cubur yer
dışarı atarım ben kendimi tek takılamıyorum
Oyun oynuyorum ben 😍
Genelde filim izlerler.
Bakım yapar kendilerine
Temizlik , sonra bakım
Çay kitap koltuk temizlik
Yalnızlık tribi atarlar.
Kafalarını dinliyorlardır
Kesin kendilerini temizliğe veriyorlardır.
Merveyi arar gıybet yapar
Sen ne yapıyorsun
Makyaj ve bakım. Ayrıca ev temizliği.
ben biliyorum yüzde 80 ninin ne yaptığını :)
Bende böyleyim ya niye böyle
İnternette geziniyom genelde☺️☺️
Arkadaşlarımla konuşmak mesajlaşmak ve alışveriş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?