Babama barışmak için ne yazmalıyım?

Babam ailemize karşı çok hatalar yaptı. Annemi aldattı bizi terketti. 3 gün önce de annemle boşandılar. Babamla yaklaşık 2 yıldır konuşmuyoruz. Babam parayı seçti. Patronuyla ilişkisi var ama sevgi falan değil sadece para odaklı. Ve baba tarafım da hep babamı söğüşleme derdinde. Babam yurtdışında yaşıyor normalde ama şu an aynı şehirdeyiz mahkeme için gelmişti. Halamlara falan yediriyor parasını bizim hakkımız olanlardan onlar faydalanıyor. Babamın bekar kalması işlerine geldi. Dün şok oldum babam engelimi de wpden açmış normalde çok uzun zamandır engelliydim onda. Demek benim yazmamı aramamı bekliyor. Babam zaten hep böyleydi kardeşim ve benden hep beklerdi arayıp sormamızı. Kardeşimle sadece görüşüyor ona bir para gönderiyor. Beni sildiğini söylemişti ben aldattığını ortaya çıkarmış gibi olmuştum çünkü. Kardeşim de soğuk biri babamı aramak yazmak pek istemiyor. Bende babama çok kızgın ve çok kırgınım. Ama baba tarafıma onu bırakmak istemiyorum onlar seviniyor bizden uzak oldukça hakkımızı yiyorlar. Ayrıca babamla barışırsam bana da para gönderir. Babamdan para almayınca her istediğimi alamıyorum. Bu iki nedenden özellikle yazmayı ilk defa bugün düşündüm. Zaten annem de onlara babanı bırakma sevinmesinler diyor. Atsan atılmaz satsan satılmaz babandır dedi. Sizce arayıp ya da yazıp ne söyleyebilirim? Nerden baksan 2 yıldır konuşmuyoruz ve sonuçta tamamen suçlu o barışmak konuşmak için ne diyebilirim? Nasıl başlamalıyım?

Babama barışmak için ne yazmalıyım?