yeni tanıştık, henüz 3 hafta oldu.. Şu an 24 yaşında, 17 değil

yeni tanıştık, henüz 3 hafta oldu.. Şu an 24 yaşında, 17 değil

Bir erkeğin bir kadına, silah veya bıçak kullanıp sindirmemişse, zor kullanmadan, darp etmeden, yüzünde gözünde iz bırakmadan tecavüz etmiş olması çok inandırıcı değil. Yani kendisi gizlemeye çalışsa da ailesi veya çevresinden biri farkederdi. Kadınların bir kısmı, gençliğinde seks yapmış olmaktan utanıp bu yalana başvurabiliyorlar, zorla oldu diyerek. Doğru söylüyor olma ihtimali de var tabii.
Tecavüze uğramasa bile bu konu seni hiç ama hiç ilgilendirmiyor.
Kıza üzüldüm bir de kendini açıklamaya çalışıyor. İnsanların sizden önceki ilişkilerinde yaşadıkları sizi bağlamaz. Toplum öyle bir hale geldi ki tecavüze uğrasan buna inandırmaya uğraşıyorsun bir de.
Bence tecavüz olayının üstüne gerçek gizli kadın ekipler kurulmalı. Zira bu kızların yarısından çoğu tecavüze uğradığını iddia ediyor. Bu kadar çok tecavüzcünün ortalıkta dolaşması yerine yalan olduğuna inanmak istiyorum
Cevap
46Cevap
Senden önce yaşadığı şey seni ilgilendirmez aynı şekilde senin yaşadığın şeyde onu ilgilendirmez, bir kızın geçmişine takılırsan muhtaç ve kıskanç olursun hayatından zevk alamazsın.
aynı durumu bende zamanında yaşadım fakat dediğim gibi benden öncesi beni ilgilendirmez
ilişkiden zevk almak istiyorsan bunlara takılma güzel bir dille sorun değil bu senin geçmişin de, yalan söylediği ya da söylemediğini kimse bilemez, asla bir erkek olarak bir kızın geçmişine takılma yoksa muhtaç yapışkan ve kıskanç duruma düşersin, ikinizde bunun bir sorun olmadığını ve ilişkinizin geleceği hakkında olumlu konuşmalar yapın
Bende aynı şeyi yaşadım. Daha küçücük bir kızdım komşunun oğlu yüzünden oldu. Eğer o gün annem nerdesin diye kızıp beni eve çağırmasaydi belkide anne olacaktım az kalsın. Annem çağırdı küçücük akılla koşa koşa eve gittim öyle kurtuldum. Yalan söyleyip Kandıra'ni da var doğru soyleyenide. Bende kimselere anlatıp söyleyemedim bı rahmetli babannem biliyodu. başka kimse bilmiyo. Kızın pskilojisine bak hayata olan düşüncelerine bak. Özgüven eksikliği varsa sürekli her şeyin en olumsuzunu dusunuyorsa kendini eksik hissediyorsa yalan söylemiyor demektir
Tabiki de inanmayacaksin artik kizlarin yalan soyleme mekanızması oldu ben o.. buyumm diyemiyor tecavüze ugradim diyor ben istedigim gibi istediklerimin altina yatarim sonra bir enayiii bulur kendimi ona kakalarim bir sekilde kafasi yasiyor olmayan beyniyle artık ortalık o.. buu kaynıyorr
Çok ucu açık bilemedim. Aileme söyledim, şikayetçi olduk şu kadar yıl hapis cezası aldı veya aldılar dese büyük bir inandırıcılığı olur fakat diğer türlü bilemiyorum. Benim için 'Geçmiş ilişkilerim oldu, şimdiden belirteyim bitireceksen şimdiden bitir ilerisi için bu konular gündeme gelmesinin Türkçe meali bu.' Gerçekten bu tarz durumda olan kadınların olması inkar edilemez fakat bunu bir manipüle için kullananların da varlığı inkar edilemez.
Bunu kimseye anlatmamış mı? Yani davalık bir olaysa belgelerini inceleyebilirsin. Değilse de hislerine önem vermelisin. "Bak beni kandırma, istediğini yaşamış olabilirsin geçmişte. Bu önemli değil benim için" deyip suyuna girmen lazım. Gerçek mi yalan mı olduğu hem cevaplarından hem tavırlarından hem de ruh halinden anlaşılır.
İki ihtimal var dostum.
İlki: Gerçekten çok kötü bir olay olan tecavüzü yaşamıştır, doğru söylüyordur.
İkincisi: Başkası ile bir hata yapıp ilişkiye girmiş ve daha sonrasında pişman olmuştur. Bundan sonra evliliğinde kabul görmek için böyle bir yalan söylemiştir.
Hangisidir bilinmez, tam olarak emin olamazsın hiçbir zaman.
Bende ugradım ama bu kadar rahat söylenmez yeni tanistigin birine kendini göstererek (ama bilgileri karsida yoksa kadinin rahatca icini dökebilir evet) suanda 24 yasindaymis anladigim kadariyla realde gordugun birisi bu sekilde zor söyler kadin, ama evlenmeyi vs dusunuyorsaniz bakire olmadigini farkedersin diye belki söylemiştir (o zaman gercekten tecavuze ugramis olabilir) ama yalanda atabilir cunku erkekle bakir olmayip bakire kiz istiyorlar bu yuzden böyle diyen kizlarda var bazen
Bu şu demek, evlenmeyi düşünüyorsan bakire değilim, ha sanma ki çatır çıtır seviştim, ben istemeden oldu bunu bil ki bekaret sorunu yaşamayalım, bide şey vardır bisikletten düştüm 😁😁😁😁😁
Yediği b. kun arkasında durmayan kadın tipi nefret ederim
Hiiiiiiiç alakası yok, çok dini bir kişilik değilim ama ben erkek kadın farketmez yaşanacak olan şeyin özel olması taraftarıyım. Onun için de hiç bir kız arkadaşımla bişey yaşamadım
Yaşayan için de neden onunla bununla yattın sorgulaması yapmak kadar saçma bişey yok bence, sana ne canı istemiş yatmış, ama ben zinaya karşıyım, iki tarafta eşine saklamalı kendini
Senin bu yaptlgln burada yanlış bence kız belkide bunu yaşadı sana güvenerek bu konuyu actı sende gelip burada söz de millettin akıl Alcan öylemi sana dicek çok laf varda sonra gidip şikayet ediyorsunuz sonra olmuyor neyse
Hiç inandırıcı değil. Başkasıyla seviştim diyememiş de böyle kimliği belirsiz birine iftira atmış. Seni evlenilecek biri olarak görmüş muhtemelen sağlama almak istemiş.
Dogru olma ihtimali var ise bişey diyemem seviyorsan evlenmeyi düşünebilirsin ama aradan zaman gecince bu olayı kızın başına kakma rabbim senin de onunda yardımcısı olsun inşallah nediyeyim
Bildiğim kadarıyla bunu yaşayanlar dile getiremiyor ve erkelerle kolay iletişim kuramıyor. Çekiniyor, korkuyor, uzak duruyor. Yaşadığı tramva sonuçta. Davranış anırmalliğinden anlayabilirsin doğru söyleyip söylenediğini.
günahını almak istemem ama, çoğu kızın arkasına saklandığı bahane. Doğruyu öğrenmek istiyorsan şikayet etmeye zorla, ailem duyar olmaz ayakları yaparsa anla ki yalan söylüyor.
Dedi ruh hastası beyni kaslarında olan Türk erkeği
@vakaivakvak Tecavüze uğrayan birinin şikayet etmeye yönlendirilip yanaşmıyorsa büyük ihtimal yalan olduğunu söylemenin neyi ruh hastalığı?
İnsanı bir durum değil tecavüz ruh hali herkeste farklı yansımaya sebebiyet verir şikayet etmiyor olmasının bir sürü ruhsal sebepleri vardır bu yüzden direk yalancı diyemezsiniz
@vakaivakvak büyük ihtimal yalan söylüyordur, en azından benim karşılaştıklarım öyle
Türkiye de kadın olmak bu kadar zorken tecavüze uğramış kadın olmak der susarım
@vakaivakvak evet bu konuda haklısın ama ne olursa olsun saklanmaması gerektiğini düşünüyorum. Saklandıkça yaygınlaşıyor.
O ayrı bir konu saklanıp saklanmamak
@vakaivakvak bence ayrı değil, bir bütün olarak değerlendirilmeli
Ayrı tartışılacak bir şey insanların güven vermemesi ve yalanciligi konusuna girer
@vakaivakvak neden bu kadar sert çıkıştın peki, yaşadığın için mi?
Allah korusun kadın olduğum için
@vakaivakvak öyle girmişsin ki konuya, ben yaşadım sen ne bilirsin der gibi ☺️
Allah korusun kendime böyle bir şeyi yakistiramam bile kimseye yaşatmasın rabbim ama şunu soylerim ki iki gün önce görev yaptığım okulda dördüncü sınıf bir öğrenci kaçırılarak tecavüz edildi tecavüz böyle basit konusulacak ve insanların basitce kendilerini ifade edebilecekleri bir şey değil keza üniversite de sapkın işte saçma bir sevgi ile bağlı biri tarafından kaçırıldım nasıl bir korku his çok iyi bilirim
@vakaivakvak geçmiş olsun. Evet yaşayan için çok zor ama, toplumsal olarak bilinçlendirilmeli insanlar, böyle şeyler cezasız kalmamalı. Kim bilir bunu yaşayıp susan kaç kişi var.
Evet var ama buda toplumun hatası yasayanin değil
@vakaivakvak öyle bişey demedim zaten.
Dedin demedim 😂😂
@vakaivakvak korkuyorum yine bi suçlama ile geleceksin diye, girişin sertti😂
Hakkın ne ise onu verdim ben
@vakaivakvak öyle hak ettiğimi alırım ☺️
Haklısın de kapansın bu iş 😂😂
@vakaivakvak bence sen haksızlık etmişim de 😂
Dememmmm
@vakaivakvak dersin dersin
Asla çünkü ben haklıyım
@vakaivakvak haklı mısın? Başa sardık şimdi☺️
Haklıyım konu olarak senin veya sizin davranışınız hoş değildi olaya tutumunuz doğru değildi benim belki karismamam gerekti ama ben dayanamam böyle seylere kirdiysam sizi kusura bakmayın ama haklıydım😂😂
@vakaivakvak bak bu daha yapıcı bir mesaj ama benden kurtulmak için böyle konuşman kırdı 😛😂
Kurtulmak için değil doğruyu söyledim düşüncem bu
@vakaivakvak teşekkür ederim o zaman bana hak verdiğin için 😛 demek benden kurtulmak istemiyorsun hmm 😂
İstemiyor da değilim istiyor da
@vakaivakvak takip attım bakalım istiyo musun istemiyo musun belli olur ☺️
Takip kabul etmiyorum bu siteye anlatamadım 😂😂
@vakaivakvak tamam canım illa kabul edeceksin demedim☺️
Hee başladık yine sanane?
Evet Psikologum aynı zamanda çift terapistiyim diplomali😂😂var mıydı bişi
@gaddarım hallettik dostum sıkıntı yok. Yanlış anlaşılmalardan ibaret.
Yok o burnunu soksun 😂😂
Senin garazin kime önce onu bilelim
*Garezin
Neyi polise anlatayım?
@gaddarım dostum sen neden bu kadar celallendin. Sakin ol kapattık konuyu.
@vakaivakvak adamı kışkırtma sende😂
Saçma sapan konuşuyor sen farkında mısın?
@vakaivakvak kapatmaya çalışıyorum işte konuyu ne yapayım. Sileyim mi yorumları?
Sen bilirsin 🤞
@Salihydnxyz tamamdır dostum.
@vakaivakvak sildim. Herkes rahatsız bizden ☺️
Bizden değil o dengesizzden biz zaten konusmuyorduk
@vakaivakvak evet sıkıntılarımızı özelden çözmüştük. Çok özür dileyince kıramamıştım seni.
Ben mi özür diledim 😂😂😂
@vakaivakvak yalvarmadın mı affet beni, oradan özür dileyemiyorum gururumdan millet görür diye demedin mi? 😂
Oha oha oha oha 😂😂😂
Kadin oldum ne mk. Sizin toplumsal normlarınızı skyim.
Doğru olmasa bile bu seni neden ilgilendiriyor? Sen kaç kişiyle oldun mesela? Sana olan davranışlarına tutumuna bakmalısın bacak arasına değil
Kızlar genelde severek geçmişte cinsellik yaşayıp sonra tecavüze uğradım acındırması yapabiliyor
Bilemeyiz. Seninle ilişkiye kolayca girerse yalandır. Travmasının üstüne gitmeden anlayamazsın belki o konuda bile rol yapar idk
24 de hani olgun yası artık. bilmem inanmalımısın artık bi zahmet bil ya 7 yıldır tanıyorsun kendisini bilmiyorum yani.
Bunu paylaşman kadar iğrenç bişey yok.. ister inan ister inanma o aranızdaki güven duygusuna bağlı ama dışarı yansıtman..
Yalan inanma tecavüze uğrayan genelde çok çok çok zor söyler rahat olmaz Türk kızların Klasik yalanları bu
İnanmalı mıyım derken?
İnanma o zaman kardeşim bunu niye bize soruyorsun?
Güvenmiyorsan neden konuşuyorsun ki
Gerçekten tecavüze uğrayan kadın bunu bu kadar kolay söyleyemez diye düşünüyorum.
İftira yalan atan çok örneklerini goruyoz herhaltı ye sonra tecavz
Bir ihtimal inanılabilir, Birileri kurcala demiş yahu siz normal misiniz? Kadın sana bunu söylese dahi senin irdelememen gerekir. Düşenceli biriysen destek almasını sağlayabilirsin.
Birinin böyle bir konuda kolay kolay yalan söyleyebileceğini sanmıyorum
Bence yalan cunki doğru olsa böyle rahat rahat diyemez hele ki yazisaraj asla
Kimin yaptığını sorarak başlayabilirsin 🙂
kimse size hayatını kanıtlamak zorunda değil işine gelirse inanırsın
bunu bilebilmen neredeyse imkansız gerçekse eğer dürüstçe söylemiş bravo kıza
Vallahi yalan yemin ederim karım da ayni yalani bana soyledi ayni sekilde hem de oda 17 yasinda olduğunu demişti bakire olmayisini bu yalanla örtüyor megerse arka planda gayet aktif. motormus yani
Valla ben bişi diyemem çok ince hassas bir konu doğru veya yanlış
3 hafta tanıştığın biriyle neden bu konuları konuşursun ki
Sana acısından bahsetmiş neden burada paylaşma gereği duydun vasıfsız eleman.
en kafa karıştırıcı bir durum söz konusu ama ben inanırdım sanırım yardım etmeye çalışırdım
O bişe mi bana biri rüyamda cümle cinsel ilişkiye girdim bozuldu demişti
bana da kızın biri denize atlarken kaya girdi demişti
Ülke sapık dolu, adamlar damacana s2yo. İnanmak daha mantıklı
Hikaye, her ergen uydurur bu saçmalıkları itibar etme
İspatlanamayan iddiaları ciddiye alma! Yol ver gitsin. Sana göre biri değil.
Yeni tanıştığı birine bunu anlatması bana inandırıcı gelmedi.
Inanmalisin hic bir kadin bu konuda yalan söyleyemez
Çoğu kadın söylüyo sen hangi devir de yaşarsın
Uyu sen devam et
İnansan dahi, hayatına alabilecek misin? ya da öyle bir niyetin var mı?
Kadınlar gerçeği manipüle etmekde iyidirler kardeşim gerçek olma ihtimali düşük
bisikletten de düştüm diyebilirdi. gidenin ardından ah wah yapmaya gerek yok. elinde ki ile yetin bence
Böyle konularda yalan söylenmemesi lazım yalan söylüyor ise de yüksek aşağılık birisidir.
burdayım atıp tutan kadınlara söylüyorum umarım bu pis duyguyu yaşayarak anlamazsınız ki insan neyi kinarsa yaşamadan ölmezmiş
Tecavüze uğramak bu ülkede sıradan bir şey haline gelmiş durumda 3 günde bir kadın tecavüze uğruyor istatistiksel olarak turkiyede.
Dışarıdan biri ise ve kanıtlıysa doğrudur. Ama aile içi ise bir kurcala derim
Nasıl biri olduğuna bağlı samimi şey bir insansa gerçek olabilir belki sana çok güvenip sevdiği için içini açmış olabilir ama ilgi için bu kadar yapacağını sanmam bilmiyorum
Böyle bi konuda yalan söyleyeceğini düşünmüyorum
Yalanı ve şakası olmamali kesinlikle ama maalesef söyleyenler inanilmaz derecede fazla
@KodPerseus hımm bilemiyorum
Kadın oldum dediği için inanmam. Sadece tecavüze uğradım dese inanırdım.
Kim böyle birşeyi anlatmak söylemek ister ki öyle düşün bunun yalanı olamaz bence çok kötü bir durum
17 yaşındaymis çocuk yani daha insan o zamanda biseyin farkında olmuyor doğru söylüyor
Bi insna böyle konuda nasıl yalan söylesin bence doğrudur
Sana yalan da soyleyebilirdi anlatmış sen burada paylasmissin ne kadar ayıp artık kimseye güvende kalmamış inan veya inanma sen çok mu duzgunsun
Senin verdiğin cevapa hayranlık duyuyorum kanka süpersin ağzının payını verdin 10 üzerinden sana 100000 veriyorm 👍✌️✌️✌️✌️👍👍👍👍
Sağol canısı 🥰❤️
İnan çünkü bende 6 yaşımda tacize tecavüze uğradım zar zor kurtuldum çok şükür.
Bilemiyorum ama bir anda böyle bişey çıkarmaz bence doğru
Yalan söylenecek bir konu değil. Kendisinin ayıbı değil. Saçma geldi bu diyalog. Bilemem.
Kanka banada öyle demişti bir kaçı sonradan isteyerek verdiğini öğrendim yalan söylüyorlar
Hiç bir kadın bunu bu şekilde anlatamaz bilemedim yani karar senin
bu konuda niye yalan söylesinki?
bence bu konuda yalan söylenmez ya
@Kauss Yalan söylediğini itiraf eden kişi kim Twitter'da? Bu itiraf ne zaman oldu Ocak 2023te mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?