Aile & Toplum Doğduğunuzda cumhurbaşkanı ve başbakan kimdi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor bunun bilgisine sahip misiniz merak ediyorum.hem hangi dönemlerde doğduğunuzu da öğreniriz :D Doğduğunuzda cumhurbaşkanı ve başbakan kimdi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Nestleseverxxx Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl 2001 cumhur başkanı Ahmet Necdet Sezer Başbakan Bülent Ecevit Kasım 2002 Cumhur başkanı Ahmet Necdet Sezer başbakan Abdullah Gül Hatırladığım kadarıyla Tv'de hep Abdullah Gülle Deniz Baykal çıkıyordu vay be oldlasmisiz bizde 0 0 Yorumla
boncuksultan Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 70% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 948 cevap paylaştı. Cumhurbaşkanı Kenan Evren, Başbakan Turgut Özal'dı. Ben Kenan'ı hatırlamıyorum ama tabi. Çocukluğumun ilk yıllarında Turgut Özal cumhurbaşkanlığı yapıyordu :) 1 0 Yorumla
ulubilgehan Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl 2003 Erdoğan Başbakan2004 Ahmed Necdet Sezer Reis-i Cumhur 1 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Güzel soru cumhurbaşkanı turgut özal başbakan mesut yılmaz 1 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. 29 ekim 1973Cumhurbaşkanı Fahri KorutürkBaşbakan Naim Talu 1 0 Yorumla
u _Süveyda Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Ecevit vardı hatırlıyorum onun başkan olduğu zamanı yani 😀 0 0 Yorumla
BlackJack_0642 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Kenan Evren cumhur başkanı idi Turgut Özal basbakan dı 0 0 Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Başbakan Tansu ÇillerCumhurbaşkanı Süleyman Demirel 0 0 Yorumla
mine13 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Doğduğum tarihte Ahmet Necdet sezer cumhurbaşkanıymış 0 0 Yorumla
seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Süleyman Demirel miş dogdugm sene CumhurbaşkanıTansu Çiller sanrm 0 0 Yorumla
1asosyal Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 551 cevap paylaştı. Cumhurbaşkanı Cevdet Sunay ve başbakan Nihat Erim 0 0 Yorumla
ꕤlilylu Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Ahmet necdet sezer cumhurbaşkanıydı ve başbakan da erdoğan 0 0 Yorumla
mert12356 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cumhurbaşkanı Turgut Özal, Başbakan Yıldırım Akbulut yıl 1990 😂 1 0 Yorumla
junPyo Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Turgut Özal cumhurbaşkanıYıldırım Akbulut başbakanmış 1 0 Yorumla
Aptalarpekcok Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Petır Mladenov miş galiba 2 0 Yorumla
ArzuHannn Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 96% +1 yıl Rahmetli turgut özaldi nurlar icinde uyusun 1 0 Yorumla
purplewater75 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'di. 1 0 Yorumla
DijitalŞizofren Takip Et Master Yaş: 30 , eic 50% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Süleyman DemirelNecmettin Erbakan 1 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Başbakan Çoban Sülücumhurbaşkanı Cevdet Sunay 0 0 Yorumla
MuratRna Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 89% +1 yıl Kenan evren c. başkanı.. özal başbakandı 0 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Turgut Özal'ın ölümünü hatırlıyorum mesela.. :)) 1 0 Yorumla
Grininellitonu35 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Kenan Evren Cumhurbaşkanı Turgut Özal Başbakan 0 0 Yorumla
olugibidur Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Erdoğan Erdoğan erodgan 2 1 Yorumla ulubilgehan +1 yıl adam kazandı Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 11,8b cevap paylaştı. Evren 1 0 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Demirel ve Çiller 1 0 Yorumla
infiniterelationship Takip Et Master Yaş: 43 , eic 69% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 494 cevap paylaştı. Askeri ihtilal vardı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
2001 cumhur başkanı Ahmet Necdet Sezer Başbakan Bülent Ecevit
Kasım 2002 Cumhur başkanı Ahmet Necdet Sezer başbakan Abdullah Gül
Hatırladığım kadarıyla Tv'de hep Abdullah Gülle Deniz Baykal çıkıyordu vay be oldlasmisiz bizde
Cumhurbaşkanı Kenan Evren, Başbakan Turgut Özal'dı. Ben Kenan'ı hatırlamıyorum ama tabi. Çocukluğumun ilk yıllarında Turgut Özal cumhurbaşkanlığı yapıyordu :)
2003 Erdoğan Başbakan
2004 Ahmed Necdet Sezer Reis-i Cumhur
Güzel soru cumhurbaşkanı turgut özal başbakan mesut yılmaz
29 ekim 1973
Cumhurbaşkanı Fahri Korutürk
Başbakan Naim Talu
Ecevit vardı hatırlıyorum onun başkan olduğu zamanı yani 😀
Kenan Evren cumhur başkanı idi Turgut Özal basbakan dı
Başbakan Tansu Çiller
Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel
Doğduğum tarihte Ahmet Necdet sezer cumhurbaşkanıymış
Süleyman Demirel miş dogdugm sene Cumhurbaşkanı
Tansu Çiller sanrm
Cumhurbaşkanı Cevdet Sunay ve başbakan Nihat Erim
Ahmet necdet sezer cumhurbaşkanıydı ve başbakan da erdoğan
Cumhurbaşkanı Turgut Özal, Başbakan Yıldırım Akbulut yıl 1990 😂
Turgut Özal cumhurbaşkanı
Yıldırım Akbulut başbakanmış
Erdoğan 😑
Petır Mladenov miş galiba
Rahmetli turgut özaldi nurlar icinde uyusun
Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'di.
Süleyman Demirel
Necmettin Erbakan
süleyman demirel diye biliyorum aşko
Başbakan Çoban Sülü
cumhurbaşkanı Cevdet Sunay
Süleyman demirel'mişş.
Kenan evren c. başkanı.. özal başbakandı
V. Mehmed ve Talat Paşa
Turgut Özal'ın ölümünü hatırlıyorum mesela.. :))
Kenan Evren Cumhurbaşkanı
Turgut Özal Başbakan
Erdoğan Erdoğan erodgan
adam kazandı
Süleyman demirel
Evren
Erdogan
Demirel ve Çiller
Tansu Çiller
Askeri ihtilal vardı
Bilmem araştırmadım
İsmet inönü :D