Aile & Toplum Neden her şey kadınlar için çok zor be her şey kadının üstünde? Girlymami Takip Et Yoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor 😞😥 Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Yeniden guncell Neden her şey kadınlar için çok zor be her şey kadının üstünde? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Beyazid Takip Et Yoda Yaş: 88 , eic 45% +1 yıl Ortadoguda ole ayrica dur daha bazi gerici şahislar meclise girdi sen o zaman izle bunlari hak bile alamaz duruma düşürmeye calisacaklar sizi :D 0 49 Yorumla Girlymami +1 yıl Defol Yorumla Beyazid +1 yıl işte bunu onlara diyemedikce daha cok inletirler sizi böyle orada burada ablasi Yorumla Girlymami +1 yıl Konumdan yürü git Yorumla Beyazid +1 yıl Hayirdir la kardesinlemi yazisityorsun kamil cekidüzen ver biraz kendine Yorumla Girlymami +1 yıl Ne diyon be uyuz Yorumla Beyazid +1 yıl Ooooo sen ucmuşun abla neyse cekilebilirsin Yorumla Girlymami +1 yıl Sen kimin konudundan kimi kovuyon. benim konum yol al Yorumla Beyazid +1 yıl dlkhfapdhfpahgpasdgfhıağ Yorumla Girlymami +1 yıl Uyuz Yorumla Beyazid +1 yıl Size iyi aksamlar diliyorum efem saygilarimla :D Yorumla Girlymami +1 yıl İyi olur naş Yorumla Girlymami +1 yıl Kendi kendine gulene deli derler ve ne var guluncek cinssin Yorumla Beyazid +1 yıl ee abla suyunu cikarion ama haa iyi aksamlar dedik saygilar dedik Yorumla Girlymami +1 yıl Sen cikariyon gulmekle Yorumla Beyazid +1 yıl Gülmek bulasicidir herkeze iyi gelirde sen agliyanlari istiyon sanirim :D Yorumla Girlymami +1 yıl Alakası yok iki dedigindede Yorumla Beyazid +1 yıl Alakali olan sensin tabi efem en büyük sensin :D Yorumla Girlymami +1 yıl Naş naş bak 😡 Yorumla Beyazid +1 yıl Sana naş safinaz seni Yorumla Girlymami +1 yıl Uyuz benim konum git Yorumla Girlymami +1 yıl Çok beklersin Yorumla Beyazid +1 yıl tamam safinaz gidiyorum yazma daha :D Yorumla Girlymami +1 yıl Sen yazma Yorumla Beyazid +1 yıl Japon yapistirici gibisin be bir yürü git :D Yorumla Girlymami +1 yıl Sensin öküz Yorumla Beyazid +1 yıl yuh sen bana öküzmü dedin Yorumla Girlymami +1 yıl Öylesin Yorumla Beyazid +1 yıl sensin öküz ayrica dana Yorumla Girlymami +1 yıl Erkeklere öküz denir Yorumla Girlymami +1 yıl Senin gibilere Yorumla Girlymami +1 yıl Sen engeli gör simdi Yorumla Beyazid +1 yıl Yuh simdide erkekleri öküz ilan etti safinaz, sana birsey derimde harbi ayip olur uzatma yürü git camur gibi yapistin Yorumla Girlymami +1 yıl Domuz sen geldin konuma öküz Yorumla Girlymami +1 yıl Öğrende gel Yorumla Beyazid +1 yıl Bosa ugrasma sana bakmam canim hadi yürü git simdi Yorumla Girlymami +1 yıl Kendi kendine gelin güvey oluyon uyuz Yorumla Beyazid +1 yıl Sen su mesaj istegini bir acsana burdan uygun olmaz simdi yazcagim Yorumla Girlymami +1 yıl Açmam defol Yorumla Girlymami +1 yıl Beni rahatsız etme Yorumla Beyazid +1 yıl popomun kenari ya iki sey yazdik havalara triplere bak Yorumla Girlymami +1 yıl Yazma lan yazma 😡😡 Yorumla Beyazid +1 yıl Sen yazmayacaksin bende bu kadar basit Yorumla Girlymami +1 yıl Benim konum yazarım ben senin konun değil bir kere cins öğrende gel domuz Yorumla Beyazid +1 yıl Halka acik paylasim yapiyorsan insanlar cevap yazacak tabi kertenkele seni Yorumla Girlymami +1 yıl Sende yazmak zorunda değilsin uyuz Yorumla Beyazid +1 yıl ee sende cevap vermek zorunda degilsin kamil Yorumla Girlymami +1 yıl Çok oldun sen engeli gör de yazama domuz öküz odun Yorumla Beyazid +1 yıl Nan madem engelleyecegin aklina geldi nie engellemiyorsun :D Yorumla Girlymami +1 yıl Uyuz domuz öküz laf yaparım ben en son pic Yorumla
wholesome1111 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl kadınlara zorlaştıran ataerkil toplum ve cinsiyet eşitsizliği 0 0 Yorumla
MehmetBilir Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Tarım din toplumlarında hep böyledir. Erkek egemendir. 0 0 Yorumla
Atanacazz Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aslında her şey kadınlar için çok zor değil. Bazı durumları kaldıran var kaldıramayanlar var 0 0 Yorumla
butikçi374 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 94% +1 yıl bütün gün yatıyonuz aamk daha ne istiyonuz 1 2 Yorumla Girlymami +1 yıl Defol Yorumla Girlymami +1 yıl Düzgün konus Yorumla
CapillatusArcus Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl insanlık onun üzerinde ondan 0 7 Yorumla Girlymami +1 yıl Ne diyon ya anlamadım Yorumla CapillatusArcus +1 yıl Meyve veren ağaç taşlanır diyorum Yorumla Girlymami +1 yıl Ne alaka defol Yorumla CapillatusArcus +1 yıl Anlama özürlüsün galiba. İyi bir şey demiştim Yorumla Girlymami +1 yıl Sensin o uyuz Yorumla CapillatusArcus +1 yıl Canın sağolsun Yorumla Girlymami +1 yıl İlginc Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 18,3b cevap paylaştı. Ataerkil toplum yapısından dolayı. 0 0 Yorumla
Mustafa313162 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Erkeğin üstünde tam tersi 0 1 Yorumla Girlymami +1 yıl Ne diyon be Yorumla
windows86 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl ne gibi 0 8 Yorumla Girlymami +1 yıl Sorumu iyice okumuyonmu🙄 Yorumla windows86 +1 yıl anlamadım kı. ne var zor olan ne var üstünde ki? Yorumla Girlymami +1 yıl Sence ne olur kadinlarda Yorumla windows86 +1 yıl doğum yapmak, regl gbi bişey mi? ya da ev işleri gibi bişey mi? Yorumla Girlymami +1 yıl Hyr Yorumla Girlymami +1 yıl Neyse boş ver Yorumla windows86 +1 yıl aa ama anlamadım kı kzuu Yorumla Girlymami +1 yıl boş ver dedim ya 🙄 Yorumla
kafeinsiz Takip Et Master Yaş: 31 , eic 45% +1 yıl Abart 0 18 Yorumla Girlymami +1 yıl Defol Yorumla kafeinsiz +1 yıl Dost olabilirdik. 🙄 Yorumla Girlymami +1 yıl Böyle olmaz Yorumla kafeinsiz +1 yıl Nasıl olmalı peki evli misin? Yorumla Girlymami +1 yıl Hyr düzgün konuş ilk önce öğrende gel Yorumla kafeinsiz +1 yıl Yanlış bir şey mi dedim ya hemen kızıyorsun yükten bahsedince belki çocuk falan bir zorluk yaşıyor olabilir diye düşündüm. Yorumla Girlymami +1 yıl Sadece öyle mi oluyor Yorumla Girlymami +1 yıl Başka olmuyor sanki Yorumla kafeinsiz +1 yıl Hiç anlatmıyorsun ki mikrofon sende anlat beraber ağlayalım. Yorumla Girlymami +1 yıl Hyrr Yorumla kafeinsiz +1 yıl Sesli harfleri neden yedin şimdi sen? 🙄 Yorumla Girlymami +1 yıl Anlamadım Yorumla kafeinsiz +1 yıl Hayır derken 2 tane "a" yedin onu şey ettim.Bu arada sana o kadar cümle kurdum hala evde kalmışsın demedim. Bak bu bir ilk 😍 Yorumla Girlymami +1 yıl Ne aasi ya neyden bahsediyon anlamadim Yorumla Girlymami +1 yıl Seni ne ilgilendirir dediğin evde kalmak 🤨sanami düştü defol Yorumla kafeinsiz +1 yıl Tamam def oluyorum 😮💨 Yorumla Girlymami +1 yıl Aferin Yorumla kafeinsiz +1 yıl 😶 ... Yorumla
DontJohn Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 92% +1 yıl ne alak wk 0 3 Yorumla Girlymami +1 yıl Düzgün konuş Yorumla DontJohn +1 yıl bu kafayla her şey zor hale geliyor zaten. her şeyi düzeltmeye kendine göre yontmaya çalışma kafası. al sana hayatının dersi şimdi sege Yorumla Girlymami +1 yıl Defol. lan konumdan Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,5b cevap paylaştı. Erkek gözünden bakmadığın icin 0 0 Yorumla
siyahhizci Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Çünkü kutsalis 0 1 Yorumla windows86 +1 yıl evet bizde bereket tanrısı senın mantıgında gidersek Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Ortadoguda ole ayrica dur daha bazi gerici şahislar meclise girdi sen o zaman izle bunlari hak bile alamaz duruma düşürmeye calisacaklar sizi :D
Defol
işte bunu onlara diyemedikce daha cok inletirler sizi böyle orada burada ablasi
Konumdan yürü git
Hayirdir la kardesinlemi yazisityorsun kamil cekidüzen ver biraz kendine
Ne diyon be uyuz
Ooooo sen ucmuşun abla neyse cekilebilirsin
Sen kimin konudundan kimi kovuyon. benim konum yol al
dlkhfapdhfpahgpasdgfhıağ
Uyuz
Size iyi aksamlar diliyorum efem saygilarimla :D
İyi olur naş
Kendi kendine gulene deli derler ve ne var guluncek cinssin
ee abla suyunu cikarion ama haa iyi aksamlar dedik saygilar dedik
Sen cikariyon gulmekle
Gülmek bulasicidir herkeze iyi gelirde sen agliyanlari istiyon sanirim :D
Alakası yok iki dedigindede
Alakali olan sensin tabi efem en büyük sensin :D
Naş naş bak 😡
Sana naş safinaz seni
Uyuz benim konum git
Çok beklersin
tamam safinaz gidiyorum yazma daha :D
Sen yazma
Japon yapistirici gibisin be bir yürü git :D
Sensin öküz
yuh sen bana öküzmü dedin
Öylesin
sensin öküz ayrica dana
Erkeklere öküz denir
Senin gibilere
Sen engeli gör simdi
Yuh simdide erkekleri öküz ilan etti safinaz, sana birsey derimde harbi ayip olur uzatma yürü git camur gibi yapistin
Domuz sen geldin konuma öküz
Öğrende gel
Bosa ugrasma sana bakmam canim hadi yürü git simdi
Kendi kendine gelin güvey oluyon uyuz
Sen su mesaj istegini bir acsana burdan uygun olmaz simdi yazcagim
Açmam defol
Beni rahatsız etme
popomun kenari ya iki sey yazdik havalara triplere bak
Yazma lan yazma 😡😡
Sen yazmayacaksin bende bu kadar basit
Benim konum yazarım ben senin konun değil bir kere cins öğrende gel domuz
Halka acik paylasim yapiyorsan insanlar cevap yazacak tabi kertenkele seni
Sende yazmak zorunda değilsin uyuz
ee sende cevap vermek zorunda degilsin kamil
Çok oldun sen engeli gör de yazama domuz öküz odun
Nan madem engelleyecegin aklina geldi nie engellemiyorsun :D
Uyuz domuz öküz laf yaparım ben en son pic
kadınlara zorlaştıran ataerkil toplum ve cinsiyet eşitsizliği
Tarım din toplumlarında hep böyledir. Erkek egemendir.
Aslında her şey kadınlar için çok zor değil. Bazı durumları kaldıran var kaldıramayanlar var
bütün gün yatıyonuz aamk daha ne istiyonuz
Defol
Düzgün konus
insanlık onun üzerinde ondan
Ne diyon ya anlamadım
Meyve veren ağaç taşlanır diyorum
Ne alaka defol
Anlama özürlüsün galiba. İyi bir şey demiştim
Sensin o uyuz
Canın sağolsun
İlginc
Ataerkil toplum yapısından dolayı.
Erkeğin üstünde tam tersi
Ne diyon be
ne gibi
Sorumu iyice okumuyonmu🙄
anlamadım kı. ne var zor olan ne var üstünde ki?
Sence ne olur kadinlarda
doğum yapmak, regl gbi bişey mi? ya da ev işleri gibi bişey mi?
Hyr
Neyse boş ver
aa ama anlamadım kı kzuu
boş ver dedim ya 🙄
Abart
Defol
Dost olabilirdik. 🙄
Böyle olmaz
Nasıl olmalı peki evli misin?
Hyr düzgün konuş ilk önce öğrende gel
Yanlış bir şey mi dedim ya hemen kızıyorsun yükten bahsedince belki çocuk falan bir zorluk yaşıyor olabilir diye düşündüm.
Sadece öyle mi oluyor
Başka olmuyor sanki
Hiç anlatmıyorsun ki mikrofon sende anlat beraber ağlayalım.
Hyrr
Sesli harfleri neden yedin şimdi sen? 🙄
Anlamadım
Hayır derken 2 tane "a" yedin onu şey ettim.
Bu arada sana o kadar cümle kurdum hala evde kalmışsın demedim. Bak bu bir ilk 😍
Ne aasi ya neyden bahsediyon anlamadim
Seni ne ilgilendirir dediğin evde kalmak 🤨sanami düştü defol
Tamam def oluyorum 😮💨
Aferin
😶 ...
ne alak wk
Düzgün konuş
bu kafayla her şey zor hale geliyor zaten. her şeyi düzeltmeye kendine göre yontmaya çalışma kafası. al sana hayatının dersi şimdi sege
Defol. lan konumdan
Erkek gözünden bakmadığın icin
Niye
öyle düşünürsen öyle olur
Çünkü kutsalis
evet bizde bereket tanrısı senın mantıgında gidersek