Küfür etmeyin a, ptalca konuşmayın yardımcı olabilecekler yazsın olmayacaklarda boş yapmasın.
Önceden yaptığınız tutan büyü var mıdır ya da yapmayı bilen.
Önceden yaptığınız tutan büyü var mıdır ya da yapmayı bilen.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Büyü yapmak yerine Allaha yönel. Dua et duaların kabul olsun. Büyü döner seni bulur karmasını yaşarsın
Büyü çocuk oyuncağı değil büyü tarifi alıp yamayın çünkü olmaz bu işler cinlerle yapılıyor büyü istersen sana vereyim yap ama olmaz çok denedik çok farklı şeyler yaptık tutmadı en son Süryani birine yaptırdım
Tuttu ise neolursunnn yalvarırım yazar mısınız bana
Büyü yapmak büyük günahlardan sayılmış ona göre.
Benim arkadaş yaptırdı tutu
Bana da yardım eder misin lütfen
Arkadaşının instagramı var mı
Yapan kişiyi ver dedi arkadaş özele yaz
Takip ettim yazamadım sana takip etmen gerekiyormus
Takip etim
Banada söyler misin
Melek lütfen yazar mısın bana da Allah rızası için lütfen
Melek yazar mısın eşim benden boşanıyor aşırı zor durumdayım neolursun bana yaz Allah rızası için lütfen
Ne lazım sana
Bağlama yaşattıklarını yaşasın döktüğüm göz yaşları burnundan gelsin yaptığı şerefsizliklere pişman olsun
Bana bağlansın
Nerede yaşıyorsun
Neden
Watsap üzerinden mi yaptırıcan büyüyü mk
Yazdım sana
Ben yaptırmıştım ve tutmuştu
Bana da yardım eder misin lütfen
Numarasını duruyorsa vere bilirim
İnstası var mı
Bakayım
_medyumyakup_
Emin misiniz? Hesabı biraz dolandırıcı gibi duruyor
Valla canım ister yaptır ister yaptırma ben yaptırdım oldu sana kalmis
Peki karması oldu mu hala sevgili misiniz ne zaman yaptın sana bağlandı mı
6 ay ayrı kaldık 1 yıl önce yaptırdım 8 ay kadar beraberdik ama ben soğudum ve ayrıldım arada yazıyor bana yinede
Peki paralı mı yaptırdı karması oldu mu
para ödemiştim
Karması ne canım
Ne kadar ödedin
Yani başına büyüden dolayı kötü şeyler geldi mi
1050 lira ödemiştim
Yuh asla ödemem o kadar parayı hakketmiyor
Hayır hic kötü olay geçmedi nede onunla ilgili kötü rüya bile görmedim
Bilmiyorum canım ama bana karşı davranışı bile değişti gözü sadece beni görüyordu ben o yüzden çok menmun kalmıştım
Parana yazık değil mi ama onunla neler neler alırsın
1050 liranın bi değeri yok ne ala biliyoruz bir pantolon bir t-short ve mutlu olmadıktan sonra paranın ne anlamı var
Siz mutlu olamamışsınız ama, ayırca 1000 liranın asıl bu devirde değeri var bir liranı bile harcamamalısın boşa
1050 lira kimene göre iyi para kimine göre para bile değil. ama daha önce baska medyumlarada yaptırmaya çalıstım hiç biri olmadı birine ücretsiz yaptırmıştım oda olmamıstı yani sana kalmıs yaptırıp yaptırmamak hakkında hayırlısı olur inşallah
Ben mutluydum 8 ay kadar ilişkimiz sürdü ama ben soğudum ve bitirdim mutluyum da
Teşekkür ederim 1000 lira benim için çok önemli bir miktar o bana 1000 lira göndersin ben çocuğu kendime aşık edeyim öneriniz için ve yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim
Rica ederim canım inşallah biran önce barısırsınız ve çok paranda olur inşallah 🤣
İnsallah kizz
Boş iş
Şeytan iş başında