Aile & Toplum En güzel yaş kaçtır sizce, bence 24 çünkü bugün doğum günüm😇😇😇? 1Pandora Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor İkizler Kızı 🙃Ben bugün 24 oldum çok tatlış bi yaş olmasını istiyorum 💖 En güzel yaş kaçtır sizce, bence 24 çünkü bugün doğum günüm😇😇😇? Cevapla Doğum Soruları En Güzel Soruları Doğum Günü Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Doğum gününüz kutlu olsun :) sağlıklı nice mutlu yıllara. benim hiç bir yaşım güzel değil ama 25 güzeldir bence 1 1 Yorumla 1Pandora +1 yıl Tşkler☺️
mehcab Takip Et Master Yaş: 81 , eic 75% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,5b cevap paylaştı. Sağlıklı, huzurlu ve mutlu olunan her yaş güzeldir... Tüm sevdiklerin ile sağlıklı ve mutlu nice yıllara.💐💐💐💐💐 1 2 Yorumla 1Pandora +1 yıl Tşklerrrr🤗 Yorumla mehcab +1 yıl Rica ederim Yorumla
Affedilmeyen Takip Et Mentor Yaş: 42 , eic 52% +1 yıl iyi ki doğdunuz hayatınızda güzellikler sizi bulsun.. 1 1 Yorumla 1Pandora +1 yıl Tşkler🙃
gale8 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Öncelikle doğum günün kutlu olsun 💐Benim için 20. 1 1 Yorumla 1Pandora +1 yıl Tşkler ☺️ Yorumla
Ehlivukuf Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. Mutlu yıllar 1 1 Yorumla 1Pandora +1 yıl Tşk😇 Yorumla
Kayhannnnnn Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 771 cevap paylaştı. Yeni yaşın kutlu olsun nice tatlı senelere 🥰 1 1 Yorumla 1Pandora +1 yıl Tşkler☺️ Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 11,6b cevap paylaştı. Yolun yarısı be. Artık bundan sonra çökersin iyice. 0 0 Yorumla
Jöh06 Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Nice senelere🎉🎉 1 1 Yorumla 1Pandora +1 yıl Tşkler😇 Yorumla
Komandonuniçsesi Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Mutlu yıllar... 1 1 Yorumla 1Pandora +1 yıl Tşkler🤗 Yorumla
Cetin3240 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Nice Yıllara 1 1 Yorumla 1Pandora +1 yıl Tşkler😇 Yorumla
ertekinst Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 610 cevap paylaştı. seneye bende 24 olucam inşallah ölmezsem 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evet veya hayır diyeceksiniz sitede öyle biliniyor. Sadece soruyorum sevgilisi siz misiniz 0 0 Yorumla
Üniformalıçocuk Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Sonunda buldum seni (paltosuzcocuk/paltolucocuk) 1 0 Yorumla
_Klass_1_Adam_ Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Mutlu yıllar :) 1 1 Yorumla 1Pandora +1 yıl Tşkler☺️ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Doğum gününüz kutlu olsun :) sağlıklı nice mutlu yıllara. benim hiç bir yaşım güzel değil ama 25 güzeldir bence
Tşkler☺️
Sağlıklı, huzurlu ve mutlu olunan her yaş güzeldir... Tüm sevdiklerin ile sağlıklı ve mutlu nice yıllara.💐💐💐💐💐
Tşklerrrr🤗
Rica ederim
iyi ki doğdunuz hayatınızda güzellikler sizi bulsun..
Tşkler🙃
Öncelikle doğum günün kutlu olsun 💐
Benim için 20.
Tşkler ☺️
Mutlu yıllar
Tşk😇
Yeni yaşın kutlu olsun nice tatlı senelere 🥰
Tşkler☺️
Yolun yarısı be. Artık bundan sonra çökersin iyice.
Nice senelere🎉🎉
Tşkler😇
Mutlu yıllar...
Tşkler🤗
Nice Yıllara
Tşkler😇
seneye bende 24 olucam inşallah ölmezsem
Evet veya hayır diyeceksiniz sitede öyle biliniyor. Sadece soruyorum sevgilisi siz misiniz
Sonunda buldum seni (paltosuzcocuk/paltolucocuk)
İyiki doğdun
Tşkler☺️
Mutlu yıllar :)
Tşkler☺️
5 bence
napak