Benim de bi tanıdığım kendini astı yoğun bakımda kaldı vefat etti sonra. Bana hepsi çok pişman oluyormuş gibi geliyo asla denemek istemem tabii de o anda acaba sallanırken pişman olup yardım beklemiş midir diye çok düşündüm
Doğrudur. Örneğin geçmişte intihara kalkışan bir arakdaş vardı. Son anda ailesi fark etmiş. Günlerce hastanede yattı. Sonrasında hayatın kıymetini çok daha iyi kavradı. Bir diğeri de aynı senin arkadaşın gibi yakın zamanda intihar etti ve hala yoğun bakımda ölümle pençeleşiyor. Ailesi perişan. 2 çocuğu ve eşi var bir de. Düşün, sen intihara kalkıştın ama ya geride bıraktıkların?
Olur da sen bir boşluğa düştüğünde şunu aklından hiç bir zaman çıkarma.. Hayat her şeye rağmen, herkese rağmen yaşanmaya değer. Ne kadar dibe düşersen düş mutlaka ayağa kalkma ve tekrar nefes almaya inancın ve umudun olsun.
Yazışmalarda karşımdaki insanın genç biri olduğu görüşü ağırlık bastı. Özellikle ilk başlarda intiharı düşünmeye açık biri. Sonrasında korku ve meraka döndü. Yaş kısmı çok sonradan takıldı. ;)
Ben de iyiyim teşekkürler. İyi geceler yazını görünce ''aaaa yaşıyormuş halaaa. Dur bir iyi akşamlar diyeyim tebessüm ettsin azıcık'' düşüncesiyle seni yokladım.. 😉😂
Ney yazdın? Nerede yazdın? Ben neden görmedim ne yazdığını? Bir tek genç olduğunu belirtmiştin o kadar. Ne ad var, ne takip var, ne de neci olduğu var.. Yok arkadaşşş illa gidip saç saça baş başa karşılıklı oturup laf tokuşturak.. :D :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Allah korusun evet intihar eden arkadaşlarım oldu ve pişman olduklarını veya olmadıklarını öğrenmek çok kolay ölmüş olsalar bile
Nasıl
Eklediniz geri çıkardınıx
Yorum yazarken oldu yanlışlıkla kusura bakma😬
Evet tanıdığım biri kendini asmıştı, şok olduğumu hatırlıyorum yaşımda küçüktü o zaman travma yaratmıştı o zamanlar
10 tane falan oldu yoğun bakımda tanıştım hepsiyle de
Pişman olduklarını dile getiren oldu mu
Hepsi
Oldu. Hem de bir kaç kişi.
Hem de çok çok pişman olanı var.
Benim de bi tanıdığım kendini astı yoğun bakımda kaldı vefat etti sonra. Bana hepsi çok pişman oluyormuş gibi geliyo asla denemek istemem tabii de o anda acaba sallanırken pişman olup yardım beklemiş midir diye çok düşündüm
Doğrudur. Örneğin geçmişte intihara kalkışan bir arakdaş vardı. Son anda ailesi fark etmiş. Günlerce hastanede yattı. Sonrasında hayatın kıymetini çok daha iyi kavradı. Bir diğeri de aynı senin arkadaşın gibi yakın zamanda intihar etti ve hala yoğun bakımda ölümle pençeleşiyor. Ailesi perişan. 2 çocuğu ve eşi var bir de. Düşün, sen intihara kalkıştın ama ya geride bıraktıkların?
Allah kimseyi bu duruma düşürüp intiharı düşündürecek akla erdirmesin derim her zaman.
Of çok zor
Amin
Olur da sen bir boşluğa düştüğünde şunu aklından hiç bir zaman çıkarma.. Hayat her şeye rağmen, herkese rağmen yaşanmaya değer. Ne kadar dibe düşersen düş mutlaka ayağa kalkma ve tekrar nefes almaya inancın ve umudun olsun.
Hiç niyetim yok:)) çok korkuyorum ölümden cinnet falan geçirmezsem eger öyle bişi yapmam. Teşekkür ederim yine de🙂
Sağlıcakla kal arkadaşım :)
Sen de☺️
🥰🤗
Bu arada yaş gerçek mi senin?
Hayır gencim ben😂
Yazışmalarda genç biri diye algıladım ve tesadüfen yaş kısmını görünce şaşırdım doğrusu ve ben ŞOKKK 😂😂
Nasıl doğru algıladın peki😂
Yazışmalarda karşımdaki insanın genç biri olduğu görüşü ağırlık bastı. Özellikle ilk başlarda intiharı düşünmeye açık biri. Sonrasında korku ve meraka döndü. Yaş kısmı çok sonradan takıldı. ;)
Sağlıcakla kal tekrardan. İyi geceler. :)
Sen de iyi geceler 🙂
İyi akşamlar olsun artık :)
Canin mi sıkılıyo 😂
Hay Allah o da nereden çıktı şimdi? 😂
İçime doğdu 😂
Doğru tahmin etmişsin :) Nasılsın dünden bugüne? Kahkahana bakınca keyfin yerinde görüyorum seni ;)
Yerinde şükür sen nasılsın
Ben de iyiyim teşekkürler. İyi geceler yazını görünce ''aaaa yaşıyormuş halaaa. Dur bir iyi akşamlar diyeyim tebessüm ettsin azıcık'' düşüncesiyle seni yokladım.. 😉😂
Sag olasın 😅
Hala gizlisin halaaaaa. 😂
Yazdim ya😂
Ney yazdın? Nerede yazdın? Ben neden görmedim ne yazdığını? Bir tek genç olduğunu belirtmiştin o kadar. Ne ad var, ne takip var, ne de neci olduğu var..
Yok arkadaşşş illa gidip saç saça baş başa karşılıklı oturup laf tokuşturak.. :D :D
Yahu mesaj attiiiğm ya😂
Evet oldu
yok ama çevremin olucak
2 tane oldu.
Olmadı