Sadece meraktan soruyorum :)
Bildikleriniz var mı?
Bildikleriniz var mı?
Cem adrian , hakan akkaya.. Sadece Konusma tarzlarını sevmıyorum kız gibi konusuyorlar ama gay olduklarını düşünmüyorum düşünsemde yargılayamam ne de olsa kendı dusuncem yanılabılırım.
Mabel matiz çok gay duruyor
Aynen
Mabel matiz gay değil sevgilisinin klibini cektik iki gün önce
Biseksuel de olabilir
Çağatay Ulusoy. Bir de yanlış hatırlamıyorsam Kenan İmirzalıoğlu vardı. Ben ilk duyduğumda şok olmuştum ama istihbarat aşırı sağlam bir yerden geldi. :)
Tarkan Tevetoğlu. Düşünmüyorum, emin gibi bir şeyim.
Cevap
37Cevap
Bunların başını Tarkan çeker. Şimdi gelip saçma sapan bir suru kız arkadaşı oldu muhabbeti yapmayın lütfen, gay olan unlulerin neredeyse %98'i gizlemek icin bunu yapıyor cunku.
Bülent ersoy gay değil , TS (TRANS SEXUAL) bıraz okuyun araştırın ya !!!
ve bu isim verdikleriniz gay olsa kaç yazar adamların hayatından bize ne ben yinede severim onları
fatih ürek, kuşum aydın, arto, tarkan, berksan, tolga karel, soner sarıkabadayı, murat boz bunlarda var bir ibnelik.. murat boz ilerleyen zmnlarda GayMag dergisinde kapak görürseniz şaşırmayın :D
Murat boz tarkan ikisinin ciplak donla sarilmis resmi varmis kemal dogulu icinde gay oldugu söyleniyor ozcan deniz biseksuel ivana sert lezbiyenmis oyle diyorlar nur yerlitas cok guzel olan kizlardan hoşlanıyormus halil sezaide var aralarinda
Okudugumun yalancisiyim instagramda lost var her seyi soluyor sonundada dogru cikiyor takip edin:)
Bilmiyorum umrumda da değil ben başarılarına bakarım yatakta hangi cins insanla vakit geçirdiğine değil.
Demet Akalın, erkeğe benziyor bir ara çift cinsiyetli diye laf çıkmıştı :) nasıl doğurdu hala aklım almıyor :D
Soner Sarıkabadayı murat Boz bunları bir polis abi bizzat görmüştü Tarkan da öyle gbi më geliyo
yazacaktım da günahlarını alamadım lan. neyse cevapsız bırakıyorum
Cem adrian ne kadar inkar edilsede ve ne kadar şarkılarna ölüp bitsemde onun gay olduğubdan şüpheleniyorum
Dün bunu araştırdım ve gay olmadığını kanıtlayan çok şey buldum herşeyin yanlış annlama oldğndn bahsediliyor o yüzdn kesin yargıya varamıyorum
Cok arastirdim diyorsun da arastiramamissin guzelim. Yilllardir Cem hayrani olarak soyluyorum Cem Adrian bisexuel. Hem kizlarla hem erkeklerle iliski yasiyor ama erkeklere duskunlugu daha fazla. Bunu 2013 de cikardigi Seker Prens ve Tuz Kral dan gorebilirsin. Ve bir sarkisinda "deniz kiyisinda bir ADAM hala beni sayiklarken" vs vs daha cok ornek var.
Evet biseksuel o
Demekki şüphelermde haklıymışım 😀
Tarkan
Arto
Mor ve ötesi
Zeki müren
Aydın
F. ürek
Tarkan'ın bir sürü bayan sevgilisi oldu nasıl gay acaba?
Yıllar önce çıplak erkekle fotoğrafları gündeme gelmişti kuzu kuzu albümünde uyuşturucu kullandığı donemler
özcan deniz den çok fena huylanırım mesela o konuda
Kenan İmirzalıoğlu... Gay değil ama çok efemine bir karaktere sahip... Hayal kırıklığına uğrarsınız.
Kiralık aşk dizisindeki kiriş bnce😀😀😀Ayy deyip ağlamasın a bitiyorum😀😁😁
O bir tane bu tarz benim midir ne b oktur orada bir genç varya ben ondan şüpheleniyorum
Şimdi yazmıyım buraya liste kabarık yazsam ağzınız açık bumu gay diye.
Ricky Martin'in gay olduğu iddialari ortaya atilmisti. Herif bir kariya tav oldu, evlendi.
Ya bence Mert Yazıcıoğlu bana biseksüellik gibi geliyor
Kuşum aydin
Fatih urek
Rober hatemo
Erkan ozerman
Barbaros şansal
O benim tarzım daki ıpne tarzımsın farsımsın dio bir ton sakal var uzatma bari g*t :)
alp kırşan zaten kendisi açıklamıştı bir programda
kemal doğulu
cemil ipekçi
Alp taa gibi biriyle evleniyor hacı naptin
kendisi açıklamıştı bir magazin programında gayım diye hatta askerde pembe teskere almış
En İyi Cevaplar