- +1 yıl
Cem adrian , hakan akkaya.. Sadece Konusma tarzlarını sevmıyorum kız gibi konusuyorlar ama gay olduklarını düşünmüyorum düşünsemde yargılayamam ne de olsa kendı dusuncem yanılabılırım.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Mabel matiz çok gay duruyor
173 Yorumla- Soran+1 yıl
Aynen
- +1 yıl
Mabel matiz gay değil sevgilisinin klibini cektik iki gün önce
- +1 yıl
Biseksuel de olabilir
Çağatay Ulusoy. Bir de yanlış hatırlamıyorsam Kenan İmirzalıoğlu vardı. Ben ilk duyduğumda şok olmuştum ama istihbarat aşırı sağlam bir yerden geldi. :)
20 Yorumla
Tarkan Tevetoğlu. Düşünmüyorum, emin gibi bir şeyim.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
- +1 yıl
Bunların başını Tarkan çeker. Şimdi gelip saçma sapan bir suru kız arkadaşı oldu muhabbeti yapmayın lütfen, gay olan unlulerin neredeyse %98'i gizlemek icin bunu yapıyor cunku.
60 Yorumla - +1 yıl
fatih ürek, kuşum aydın, arto, tarkan, berksan, tolga karel, soner sarıkabadayı, murat boz bunlarda var bir ibnelik.. murat boz ilerleyen zmnlarda GayMag dergisinde kapak görürseniz şaşırmayın :D
60 Yorumla - +1 yıl
Murat boz tarkan ikisinin ciplak donla sarilmis resmi varmis kemal dogulu icinde gay oldugu söyleniyor ozcan deniz biseksuel ivana sert lezbiyenmis oyle diyorlar nur yerlitas cok guzel olan kizlardan hoşlanıyormus halil sezaide var aralarinda
12 Yorumla- +1 yıl
Okudugumun yalancisiyim instagramda lost var her seyi soluyor sonundada dogru cikiyor takip edin:)
Bülent ersoy gay değil , TS (TRANS SEXUAL) bıraz okuyun araştırın ya !!!
ve bu isim verdikleriniz gay olsa kaç yazar adamların hayatından bize ne ben yinede severim onları171 YorumlaBilmiyorum umrumda da değil ben başarılarına bakarım yatakta hangi cins insanla vakit geçirdiğine değil.
200 Yorumla- +1 yıl
Demet Akalın, erkeğe benziyor bir ara çift cinsiyetli diye laf çıkmıştı :) nasıl doğurdu hala aklım almıyor :D
20 Yorumla - +1 yıl
Soner Sarıkabadayı murat Boz bunları bir polis abi bizzat görmüştü Tarkan da öyle gbi më geliyo
30 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. yazacaktım da günahlarını alamadım lan. neyse cevapsız bırakıyorum
20 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Cem adrian ne kadar inkar edilsede ve ne kadar şarkılarna ölüp bitsemde onun gay olduğubdan şüpheleniyorum
05 Yorumla- Cevap sahibi+1 yıl
Dün bunu araştırdım ve gay olmadığını kanıtlayan çok şey buldum herşeyin yanlış annlama oldğndn bahsediliyor o yüzdn kesin yargıya varamıyorum
- +1 yıl
Cok arastirdim diyorsun da arastiramamissin guzelim. Yilllardir Cem hayrani olarak soyluyorum Cem Adrian bisexuel. Hem kizlarla hem erkeklerle iliski yasiyor ama erkeklere duskunlugu daha fazla. Bunu 2013 de cikardigi Seker Prens ve Tuz Kral dan gorebilirsin. Ve bir sarkisinda "deniz kiyisinda bir ADAM hala beni sayiklarken" vs vs daha cok ornek var.
- Soran+1 yıl
Evet biseksuel o
- Cevap sahibi+1 yıl
Demekki şüphelermde haklıymışım 😀
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Tarkan
Arto
Mor ve ötesi
Zeki müren
Aydın
F. ürek33 Yorumla- +1 yıl
Tarkan'ın bir sürü bayan sevgilisi oldu nasıl gay acaba?
- Cevap sahibi+1 yıl
Yıllar önce çıplak erkekle fotoğrafları gündeme gelmişti kuzu kuzu albümünde uyuşturucu kullandığı donemler
- +1 yıl
özcan deniz den çok fena huylanırım mesela o konuda
10 Yorumla Kenan İmirzalıoğlu... Gay değil ama çok efemine bir karaktere sahip... Hayal kırıklığına uğrarsınız.
10 YorumlaKiralık aşk dizisindeki kiriş bnce😀😀😀Ayy deyip ağlamasın a bitiyorum😀😁😁
00 Yorumla- +1 yıl
O bir tane bu tarz benim midir ne b oktur orada bir genç varya ben ondan şüpheleniyorum
10 Yorumla Şimdi yazmıyım buraya liste kabarık yazsam ağzınız açık bumu gay diye.
20 YorumlaRicky Martin'in gay olduğu iddialari ortaya atilmisti. Herif bir kariya tav oldu, evlendi.
01 Yorumla- 1 yıl
Ya bence Mert Yazıcıoğlu bana biseksüellik gibi geliyor
10 Yorumla - +1 yıl
Kuşum aydin
Fatih urek
Rober hatemo
Erkan ozerman
Barbaros şansal20 Yorumla - +1 yıl
O benim tarzım daki ıpne tarzımsın farsımsın dio bir ton sakal var uzatma bari g*t :)
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
alp kırşan zaten kendisi açıklamıştı bir programda
kemal doğulu
cemil ipekçi13 Yorumla- +1 yıl
Alp taa gibi biriyle evleniyor hacı naptin
- Cevap sahibi+1 yıl
kendisi açıklamıştı bir magazin programında gayım diye hatta askerde pembe teskere almış
- +1 yıl
İnanmayin çoğu yalan. Ama olanda vardır
00 Yorumla - +1 yıl
İlluminati örgütü üyesi olanların hepsi.
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 304 cevap paylaştı. modacılar. 1 tanede sarkıcı bide bülent.
00 Yorumla- +1 yıl
Çikita muzu söyleyen adam toptur
00 Yorumla - +1 yıl
Kemal Doğulu bence :D
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 930 cevap paylaştı. bulent ersoy
26 Yorumla- +1 yıl
Senin zekânı çıkarıp sergilemek lazım üniversiteler de :D sahi bülent ersoy un gay olduğunu nasıl anladın biz bilmiyorduk
- +1 yıl
Peki bülent ersoy un gay olduğunu nasıl anladın onu açıklar mısın bize
- +1 yıl
@joSam
- +1 yıl
alayı gay olsa neolur söyle bana güzelim
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hepai ibnenim onde gideni :-))
00 Yorumlakenan imirzalıoğlunun biseksüel olduğunu biliyorum
03 Yorumla- +1 yıl
İbrahim tatlıses , latif doğan
01 Yorumla - +1 yıl
kenan imirzalıoğlu için duymuştum şok olmuştum
01 Yorumla - +1 yıl
Kenan imirzalioglu
Mehmet ali erbil00 Yorumla - +1 yıl
Hepsi
10 Yorumla Hakan Akkaya
00 Yorumlacemil ipekçi
00 Yorumla- +1 yıl