Aile & Toplum Karşı cinste en çok beğendiğimiz isimleri söylüyoruz! Benim Furkan, sizin ne? Deisa Takip Et Xper 6 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Erkekler kızların, kızlar erkeklerin söylesin pls.. En sevdiğiniz isimler Karşı cinste en çok beğendiğimiz isimleri söylüyoruz! Benim Furkan, sizin ne? Cevapla Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Karşı cinste beğendiğim özel bir isim yok ama Beren ismi olabilir. 0 0 Yorumla
bassoprofondo0 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 336 cevap paylaştı. Kızlara bakıyorum da kimse adımı söylememiş vay be. Bu arada sevdiğim isimler arasında Ceren, Aslı, Betül 0 0 Yorumla
BenimHepUmudumVar Takip Et Master Yaş: 38 , eic 69% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Onlar genelde kaslı uzun boylu ve zengin beylerin isimlerini beğendiklerinden benim kimin ismini beğendiğimin bir önemi kalmıyor. 😊 0 0 Yorumla
Şeriffe Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Emir, Efe, Deniz ama nedense şimdiye kadar tanıdığım bu isimlerdeki kişiler genelde karaktersiz oluyor. 0 0 Yorumla
ztrmax Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Garip olmayan bütün isimler güzel gelir. Özellikle daha güzel gelen isim yok şimdilik. 0 0 Yorumla
enemaşk1 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Ali Asaf ismini çok seviyorum öyle birini bulamazsam ilerde oğlum olursa onun adını koyarım 0 0 Yorumla
BURAKKKK3434 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 92% +1 yıl Ayşegül Pelin SevilayEk bilgi:iremlerden uzak durun beyler 0 0 Yorumla
igdonducakss Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Deniz, Berke, Çağrı, Çağatay, Sarp, Edis 0 0 Yorumla
çakırınkurşunu Takip Et Guru Yaş: 25 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 715 cevap paylaştı. Ali, Ömer, Asaf, Deniz.. Nahif ve söylemesi kolay bütün isimler güzel.. 0 0 Yorumla
mstfdrsnt Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl melisa sema şeyma beyza dilruba sanem sinem dilara 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl ben beğenmediklerimi söyliyim furkan, emre, barış, can, yusuf, eren bunların şerefsiz olmama lüksü yok demedi demeyin 0 0 Yorumla
IRMOS Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Mahmut, Abuzer, Abdülrezzak. 😍 1 2 Yorumla kensizbarbie31 +1 yıl @IRMOS ve tabiki Ebubekir Sıddık Yorumla IRMOS +1 yıl @kensizbarbie31 unutmuşum... Yorumla
Ayçacıım Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Benim nedense Hakan ismi hoşuma gidiyor 😄 1 0 Yorumla
ulubilgehan Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Naciye, Nazife, Nuriye, 1 4 Yorumla İSGB20 +1 yıl Abi hayriyeyi unutmuşsun Yorumla ohadiyorummya +1 yıl Bir tanesi benim adım Yorumla ulubilgehan +1 yıl @İSGB20 Hayriyeye can feda Yorumla ulubilgehan +1 yıl @ohadiyorummya Nazife Yorumla
Demir666 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Zeynep , elif Zehra bunlar. 0 0 Yorumla
Eray-Demirci Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Merve. Hiç iyi şeyler gelmiyor aklıma. 😃😃 0 0 Yorumla
Gzz00 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Ozan volkan mert yigit guzel isimler 0 1 Yorumla Gzz00 +1 yıl Ömer de var😂 Yorumla
TuranTrk Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 93% +1 yıl Furkanlardan yüzü gülen olmamış hiç dikkat et 😂 0 0 Yorumla
-Afroditimsi Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Arslan, levent, Harun, Hakan vs bunlar güzel 0 0 Yorumla
Nawdeniz Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 79% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 989 cevap paylaştı. Benimde Abbas 😂 0 0 Yorumla
Zümra526 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 393 cevap paylaştı. Rüzgar 0 0 Yorumla
charmsture Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Emir, Rüzgar. 0 0 Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Büşra , Zeyneğ 0 0 Yorumla
Mersinli_kız Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Mustafa ♥️ 0 1 Yorumla alijan31 +1 yıl Mersin'in neresinden Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Karşı cinste beğendiğim özel bir isim yok ama Beren ismi olabilir.
Kızlara bakıyorum da kimse adımı söylememiş vay be. Bu arada sevdiğim isimler arasında Ceren, Aslı, Betül
Onlar genelde kaslı uzun boylu ve zengin beylerin isimlerini beğendiklerinden benim kimin ismini beğendiğimin bir önemi kalmıyor. 😊
Emir, Efe, Deniz ama nedense şimdiye kadar tanıdığım bu isimlerdeki kişiler genelde karaktersiz oluyor.
Garip olmayan bütün isimler güzel gelir. Özellikle daha güzel gelen isim yok şimdilik.
Emir, Barış, Ali, Alaz.
Ali Asaf ismini çok seviyorum öyle birini bulamazsam ilerde oğlum olursa onun adını koyarım
Ayşegül
Pelin
Sevilay
Ek bilgi:iremlerden uzak durun beyler
Deniz, Berke, Çağrı, Çağatay, Sarp, Edis
Ali, Ömer, Asaf, Deniz.. Nahif ve söylemesi kolay bütün isimler güzel..
melisa sema şeyma beyza dilruba sanem sinem dilara
Barış, Ömer, Doruk, Caner
ben beğenmediklerimi söyliyim furkan, emre, barış, can, yusuf, eren bunların şerefsiz olmama lüksü yok demedi demeyin
Mahmut, Abuzer, Abdülrezzak. 😍
@IRMOS ve tabiki Ebubekir Sıddık
@kensizbarbie31 unutmuşum...
Benim nedense Hakan ismi hoşuma gidiyor 😄
Naciye, Nazife, Nuriye,
Abi hayriyeyi unutmuşsun
Bir tanesi benim adım
@İSGB20 Hayriyeye can feda
@ohadiyorummya Nazife
Bartu, Atakan, Koray
Kıvanç, barış
Arwen, Eowyn ve Galadriel 😅