Aile & Toplum Nerede yaşıyorsunuz? gülizardkkd Takip Et Xper 3 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl hayat nasıl gidiyorr? Nerede yaşıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,5b cevap paylaştı. Ankara da 0 0 Yorumla
TemizMan Takip Et Master Yaş: 44 , eic 94% +1 yıl Kocaeli de ki kızlara duyrulur. Ben burdayım 😂 1 0 Yorumla
PilotBeyyyy Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Yurtdışındayım. Neresi olduğunu sormayın. Demek istemem. Hayat mı? Hangi açıdan sorduğuna baĝlı. Sıkıntılarım var. Ama hangi insanın yok ki. Şükrediyorum diyelim. 0 0 Yorumla
Aishalover Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Bu soruyu sorunca bu sitedeki kızlar tribe giriyor ulan işim gücüm yok seni mi bulmaya çalışıcam Kezban ! İstanbul bu arada 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. hayat bana güzel Trabz10 0 0 Yorumla
Vildrov Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl San Francisco, fakat Florida veya Pensilvanyaya tasinmayi dusunuyorum. 0 1 Yorumla gülizardkkd +1 yıl iyiymiş Yorumla
Merakli_man6776 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Tas komuru Osmanli cilegi Sevgi baris dostluk kenti 0 8 Yorumla kucuukomerfarukdk35 +1 yıl Zonguldak mı? Yorumla Merakli_man6776 +1 yıl Kdz eregli Yorumla gülizardkkd +1 yıl neresi orası söyle bizde gelelim Yorumla kucuukomerfarukdk35 +1 yıl Osmanlı çileği ne oluyor? Adını ilk kez duyuyorum. Yorumla Merakli_man6776 +1 yıl Kdz eregli Digeradiyla kucuk paris Yorumla Merakli_man6776 +1 yıl Osmanli cilegi lezzetiyle bilinen cilek türü digerlerine gore biraz daha kucuk ve lezzetlidir Yorumla kucuukomerfarukdk35 +1 yıl Anladım. Yorumla gülizardkkd +1 yıl @kucuukomerfarukdk35 ben hiçbişey anlamadım Yorumla
Highline Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Kıskanır rengini baharda yeşiller şarkısının yazıldığı şehir 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl dünyanın en boktan memeleketi tahmin etmeni istiyorum 0 1 Yorumla gülizardkkd +1 yıl bilmiyorum ki neresi orası Yorumla
priwateman Takip Et Master Yaş: 44 , eic 31% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Antalya liyim oludenizde yasiyorum 1 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. Peygamberler şehri 1 0 Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı. Şu an İstanbul, ileride İzmir.. 1 0 Yorumla
kucuukomerfarukdk35 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İzmir'de okuyorum, ailem ise Konya'da yaşıyor. 0 2 Yorumla kucuukomerfarukdk35 +1 yıl Haliyle ben de bir İzmir'de, bir Konya'dayım. Yorumla gülizardkkd +1 yıl hmm iyiymiş Yorumla
djfurkan13 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı. Almanya'nın başkenti Berlin'de yaşıyorum. 0 8 Yorumla gülizardkkd +1 yıl iyiymiş Yorumla djfurkan13 +1 yıl Güncellemeni okudum ve hayat bir şekilde gidiyor. Yorumla gülizardkkd +1 yıl hmm Yorumla djfurkan13 +1 yıl Şu an trenin içinde yolculuk yapıyorum. Birazdan şöyle bir yarım saat uyurum. Yorumla gülizardkkd +1 yıl nereye giditorsun Yorumla djfurkan13 +1 yıl Frankfurt Oder kentine gidiyorum. Oradan da yürüyerek Polonya'nın Słubice kentine doğru yürüyeceğim. Yorumla gülizardkkd +1 yıl hm anladım Yorumla djfurkan13 +1 yıl 🙂😊 Yorumla
LoveBuzz_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 333 cevap paylaştı. iatanbul 3 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı. Karşıyaka... 1 0 Yorumla
sananelazimsa Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 36% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 316 cevap paylaştı. İstanbul 1 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 11,8b cevap paylaştı. Hatay 1 0 Yorumla
benhatıra Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 91% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. İstanbul 1 0 Yorumla
JuliusCaesar063 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. İstanbul 1 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı. Antalya 😎 0 0 Yorumla
Gizoooooo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı. İzmir 1 0 Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı. titan sen 0 4 Yorumla gülizardkkd +1 yıl konya Yorumla _Thanos_ +1 yıl baya uzağız Yorumla gülizardkkd +1 yıl evettt Yorumla _Thanos_ +1 yıl takın olsaydım gelirdim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Ankara da
Kocaeli de ki kızlara duyrulur. Ben burdayım 😂
Yurtdışındayım. Neresi olduğunu sormayın. Demek istemem. Hayat mı? Hangi açıdan sorduğuna baĝlı. Sıkıntılarım var. Ama hangi insanın yok ki. Şükrediyorum diyelim.
Bu soruyu sorunca bu sitedeki kızlar tribe giriyor ulan işim gücüm yok seni mi bulmaya çalışıcam Kezban ! İstanbul bu arada
hayat bana güzel Trabz10
San Francisco, fakat Florida veya Pensilvanyaya tasinmayi dusunuyorum.
iyiymiş
Tas komuru
Osmanli cilegi
Sevgi baris dostluk kenti
Zonguldak mı?
Kdz eregli
neresi orası söyle bizde gelelim
Osmanlı çileği ne oluyor? Adını ilk kez duyuyorum.
Kdz eregli
Digeradiyla kucuk paris
Osmanli cilegi lezzetiyle bilinen cilek türü digerlerine gore biraz daha kucuk ve lezzetlidir
Anladım.
@kucuukomerfarukdk35 ben hiçbişey anlamadım
Kıskanır rengini baharda yeşiller şarkısının yazıldığı şehir
R i z e
dünyanın en boktan memeleketi tahmin etmeni istiyorum
bilmiyorum ki neresi orası
Gaziantepte yaşıyorum.
Antalya liyim oludenizde yasiyorum
Bursa Osmangazi Beşyol Fatih
Peygamberler şehri
Şu an İstanbul, ileride İzmir..
İzmir'de okuyorum, ailem ise Konya'da yaşıyor.
Haliyle ben de bir İzmir'de, bir Konya'dayım.
hmm iyiymiş
Türkiyede değilim. Bu kadarı yeter
Almanya'nın başkenti Berlin'de yaşıyorum.
iyiymiş
Güncellemeni okudum ve hayat bir şekilde gidiyor.
hmm
Şu an trenin içinde yolculuk yapıyorum. Birazdan şöyle bir yarım saat uyurum.
nereye giditorsun
Frankfurt Oder kentine gidiyorum. Oradan da yürüyerek Polonya'nın Słubice kentine doğru yürüyeceğim.
hm anladım
🙂😊
iatanbul
Manisa
Rize’de yaşıyorum 🍃
Karşıyaka...
Ayvalik balikesir😀
Gaziantep
Muğla milas,
İstanbul
Hatay
Fatih