Arkadaşlar 70 binlik bir hesaba o kadar bakım yapmış bir boka benzememiş diye bir yorum yaptım. Kadın hakaret davası açayım mı diye tehdit etti ardından yorumlara da videoya da ulaşamadım beni engelledi mi neden kendi yorumumu ve onun yorumunu göremedim
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yani kendi düşünceni belirtmişsin bu düşünce özgürlüğüne girer bir de şahısa hakaret etmemişsin
O kadar bakım yapmış bir boka benzememiş malzemeler boşuna gitmiş dedim aynen bu yorum sonuçta sen boksun canım tarZında bir şey demedim değil mi
Ya takma bir şey olmaz kimse uğraşmaz bile geçen bir arkadaş birini şikayet etmek istemişti bildiğin dalga geçip geri göndermişler kimse bakmaz bile
Avukatıma bildireyim mi seni bulsun mu diye tehdit etti ama şimdi de yorumu görünmüyor
Yok korkutmuş sadece engellemiştir seni
Emgellemişse ona dair bir şey yazamazsin onun hiçbir paylaşımını göremezsin kaydetsen bile
Evet işte bana tehdit yorumu görünmüyor yA kaldırdı ya da engelledi sence hangisi
Başka bir durum olabilir mi acaba
Paylaşımını görmedigine göre engellemiş gibi
Evet bana iki yorum attı ikisini de görmüyorum şu an
boş ver takma bunlar oluyor sosyal medya bu çok düşünme
bir şey olursa beni şahit göster 😉🤣
Bilmiyorum normalde böyle şeyler diyen biri değilim boşluğuma denk geldi yA ederse de sicilime işlerse diye seneye sınava gireceğim ondan korkuyorum
Hayıiıiır bir şey olmaz beni de öyle korkutmuşlardı whatsap dan yazı geldi dava edildiniz diye ilk korktum biraz sonra boşmuş beni dolandırmaya çalışıyormuş
Bu arada o kişi kaç yaşında
25 27 falan
Yaklaşık 70 bin takipçisi var
Yok uğrasmaz trol oladabilir seni trollüyodur yani
Tek merak ettiğim şey neden yorumları görünmüyor
Engell
Hesabın ismini söylesene biliyorsan bakıyim
Bir kişiye daha yazmış böyle bir şey o da eleştirmiş falan bana da tehdit yorumu attı da yorumları görünmüyor bende
İşte bilmiyorum aklımda değil bilsem bakacam da
Hmm takma olur böyle diyorum ya sanal ortam isteyen istediği gibi sallar
Benim başıma çok geldi biliyorum
Umarım başıma bir işler gelmez sırf bir yorum yüzünden
Kadın engellemiş büyük ihtimalle şikayet ederse nasıl haberim olur peki
Takma sen sınavına odaklan
Ortada ağır bir kelime de yok ki hem
Taktım yA biraz ama içimi rahatlattın
Evine yazı gelir şikayet ederse ama bir şey çıkmaz diyorum ya olmaz hadi binde bir oldu düşünce özgürlüğü bu istediğini söyleyebilirsin bir de şahidi hedef almamışsın
*şahısı
Eve mii
Of yA annemler öğrenirse bir de canımı okurlar
Hesabım çalındı gibi bir şey de diyemem ki ben şimdi ne yapcam şifresini falan hiçbir şey bilmiyorum bilsem birine çaldırırdım
Sen sınavına odaklan bunlar dediğim gibi sanal ortamda olan şeyler kimse uğraşmaz bile
Seni anlıyorum hiçbirsey yapamadigin için ve bir şey öğrenemedigin için çok panik yapıyorsun
Bu arada yeni okudum avukat seni bulamaz öyle bir hakkı yok sadece şikayet eder yani seni korkutmak istemiş sadece
Çok sağol içimi rahatlattın
Rica ederim sınavında başarilar 👍
💜🥰
Ne hakareti falan filan vir şey olmaz rahat ol
Yani dava açmaz değil mi
Yorum yaptıktan sonra bir dk falan oldu kendi yorumu kayboldu bildirim kısmında görünmedi neden olabilir sence
Silmiştir ablacığım yorumu.
Bu kadar korkuyorsan başıma bir şey gelir diye, yapma yorum ablacığım internette
İlk defa böyle bir şey yaptım hemen tehdit etti sırf bir boka benzememiş dedim diye kalkıp o kadar avukat savcılıkla uğraşır mı ki
😅😅 uğraşmaz zannetmiyorum. Bir boka benzemediyse benzememiştir yani kffn bunun için de dava açılmaz 😅😅
Bence de düşünsene avukata bunun için gittiğini sonuçta ağır bir hakaret bile değil
😅😅 orası öyle
Teşekkür ederim💜
Rica ederim iyi günler 💓
Silmiş olabilir yorumu
Kendi yorumunu silmiştir belki de ondan ulaşamadım ama videoyu kaydetmiştim ona da ulaşamıyorum