Kız - erkek karışık bir yurtta kalıyorum. Çamaşırhane bodrum katında ve oraya da sadece kızların asansörü iniyor. Geçenlerde çamaşırhaneye gitmek için kızların asansörüne bindim. Sonra kendi kendime pozlar vermeye başladım, resimdeki gibi, gözlerimi kapatarak dilimi çıkardım. Tam o esnada asansör zemin katta durdu ve yurttan bir kız bindi. Sonra gülerek " Pardon " dedi, ben de utandığım için " Pardon, özür dilerim " dedim.
Sadece ailem beni biraz baskıcı yetiştirdi, şu anda ise ailemden ayrı olduğum için fırsatı degerlendirip olabildiğince rahat davranmaya çalışıyorum, ama Allah şahidim olsun ki; hiç kimseye zarar vermek gibi bir niyetim yok.
Kız biraz önce de yurdun önünde bir arkadaşıyla oturuyordu, ben de içeride, biraz gerilerinde oturuyordum. Bana mı güldü bilmiyorum, ama bir ara kızın bana bakarak güldüğünü gördüm.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Değil bence komik sadece
Yanlış anlama, ama peki sence nasılım?
İnan ki kötü bir niyetim yok.
İyisin kanka
Teşekkür ederim.
Rica ederim
Yani sence kız beni aynı zamanda çekici bulmuş mudur?
Olabilir kanka
Peki, görüşün için teşekkür ederim.
Cok komik ve tuaf duruyorsn ya
Niye ki? 😁
Aslında ailem beni öyle yetiştirdiği için çok ciddi biriydim, bilerek rahat davranmaya çalışıyorum.
Normalde de cok ciddi, hatta sinirli duran bir yapım var.
Tamam da böyle rahatlik değil ki
Nasıl yani?
Ya ne bilim dil çikartmak rahatlik değil bence
Sen kendin rahat olmalisin zaten
Peki sence dil çıkarmak ne, kötü bir şey mi?
ve ne anlama geliyor?
Sende sapiklik var gibi
Allah aşkına yapma ya... 😂
Şu ana kadar elime kız eli değmedi.
Ama var hissediyorum olabilir kiz değmemiş olabilir ama sapiklk var gibi gercekden
Yok kardeşim ya, ne sapığı? 😂
Çevremde benden daha efendi olan neredeyse hiç kimse yok.
Sadece ailem beni biraz baskıcı yetiştirdi, şu anda ise ailemden ayrı olduğum için fırsatı degerlendirip olabildiğince rahat davranmaya çalışıyorum, ama Allah şahidim olsun ki; hiç kimseye zarar vermek gibi bir niyetim yok.
Evet utanılacak durum
Niye ki?
Kız biraz önce de yurdun önünde bir arkadaşıyla oturuyordu, ben de içeride, biraz gerilerinde oturuyordum. Bana mı güldü bilmiyorum, ama bir ara kızın bana bakarak güldüğünü gördüm.
utanmalısın
Niye ki?
niye utandın peki
Fazla utanmadım, ama " Utanmam gerekir miydi? " diye düşündüm. Bir de kız aniden çıkınca biraz çekindim.
Gotun görünmediği surece sorun yok devam
Ama bir de yüzüm aynaya değil, kıza dönüktü.
Yani istemeden de olsa biraz kıza yapmış gibi oldum.