Kızlar doğum günüme 2 gün kaldı ve annem doğum günümden önce ve doğum günümde beni dövuyor dün kolumu morartti bugün yarim kolu giydim kolumdaki morluklari göz kapaticiyla kapatmaya çaliştim ve zorla ev işini yaptiriyor yaptim halde dovuyor ve doğum gunumde saçimi şekiyor dovuyor zorla evi temizletiyor bana doğum günümün gelmesini istemiyorum az önce abim bana dediki gek trent yoldan sana pijama alıyım dedi sonra annem atladı ona niye alıyorsun alma onda var sonra abim anneme sen karama dedi ya annem neden böyle yapiyor küçükte değilim 🥺😭💔
Güncellemeler
+1 yıl
Bu soru trol değil dalga geçecek olan yazmasin
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Gercekten cok üzücü bir durum böyle yapmamasi gerek istersen sana destek olurum her türlü konusabilirim annenle
Ya annem yaşlı bi kadın 53 yaşinda niye bana böyle davranıyor 🥺🥺 her şeyi zorla yaptiriyor
Özelden konusmak isterim senle bu konuyu takio edersen
Olur
Takip et beni seni görmem icin
Tamam
Takıp ettim
Komik😃❤️😃👍 emperyalizme anne faşizmine direnmete çağırıyorum seni yoldaş😂❤️❤️
😡😡😡😡😡😡 komik mi
İş bulunca kurtulursun yaşın kaç acabaa
Çalışmama izin vermiyor bana bizde kızlar çalışmaz kocalarının parasını yerler diyor yaşım 18
Mamamiya ne anne ama!!! Karaman karambita seni anladım talihsiz anabella
Anlamadim
Annen paraciysa Allah sana ve gelecekteki damada sabır versin
Abin evet paraci
Anneni bol bol öp çünkü paracilik çocuklukta fazla sevilmemek ve istediği şeyleri alamamaktan kaynaklanır
Niye öpecekmişim
E devre tamamlanırsa sana kizamaz yumuşar sende rahat olursun
Neye kizmicak
Sana temizlik yap diye baskı yapmiyacak
Kim paslı yapmicak
Annen yahu😂
Evet zorla temizlik yaptırıyor bana
Annen babanla inşallah para için evlenmemistir çok paracı geldi bana
Ve evlenmeme izin vermiyor yanız kaldığımızda evleniyor diye beni zorla ikna etmeye çalußiyor ama biletin yaninda evlendirmicem diyor yalan söyluyor ben ona öyle demedim ikna ettirmeye calişmadim diyor
Annenin bulacağı ile evlenme zaten düzgün bulamaz
Zaten bana kanlarının öykünü ayarlamıştı bana onlar çok zenginler şirketleri var ve onlarda beni çok istediler ama ben reddettim halada istiyorlar beni
Sevmediğin biriyle evlenme senin evlenme sebebin nedir
Evlenme de benim tek amacım annemden kurtulmak ve babam evlenmeme izin vermiyor 🥺💔 annemden kurtulmak istiyorum
Ah benim dertli kızım, yağmurdan kaçıp doluya tutulma evden kaçanlar lavuklarla evleniyo cunku
Bende evden kaçmayı düşünmüştüm ama korktum
Arabesk filmi gibi düşünme yahu🙂😆
Ya ne duşunuyum 🥺
Annen yapmış ama abin arkanda oda güzel değil mi en azından değer veriyor sana abin
Evet her doğum günümde bana hediye alıyor pasta alıyor ama annem tam tersi beni öldurusiye kadar dövuyor
Neden annenin mizah ı sert galiba
Evet
Annenle işin var açıkçası hoşuna giden şeyleri yaparsan belki gecinirsin üniversitesi flan gidiyorsan en azından orada kafanı dinlersin
Vardır bir sebebi anneni kızdırmışsın demek ki Boşu boşuna dövmez kimse çocuğunu
Yemin ederimki ona bir şey yapıyorum abimden sinirlenip sınırını benden çıkartiyor
Hayatimda ilk defa böyle kutlama duyuyorum.
🥺🥺🥺🥺💔 malesefki böyle
Umarım anneni çök üzdügünden dolayı değildir.
Kaac yaşında böyle yapması kötü ama ya
18
Annen kaç
Yaşında
53
İstersen TKP et ordan konusalm
yav he he trol
Değil gerçek💔🥺
ablacım senin dersin yok mu? hadi ödevlerine hadi
@safak005 sen bi cevabımdan s. iktir git amele
Bana mı yazdin😡😡😡
evet :d