Babamın attığı dayağı atlatamıyorum, nasıl affedebilirim?

19 yaşındayım bigün bayram sabahı köye gideceketik bende üniversiteye hazırlanıyorum başarılı bi öğrenciyim bayramın ikinci günü kesinlikle gitmem gereken bi ders var o yüzden sadece o bayram için köye gitmeyecektim bayram sabahı annem sende bizimle köye geleceksin dedi bende gitmek istemediğimi ertesi gün kaçırmamam gereken bi dersim olduğunu belirttim babam ben seni sabah 5 te otobüse bindiririm yetişirsin dedi bende istemediğimi bi kaç defa daha dile getirdim bu sefer istemediğimi söylediğim için babam benim üstüme saldırdı itti kollarımı sıktı saçlarımı çekti zorla beni arabaya tıkıp götürdü kollarım mosmor oldu bütün gün hiç durmadan ağladım köyde teyzemlerin baskılarına dayanamayıp bayramlarını kutladım ellerini öptüm ama hiçbir şey eskisi gibi olmuyor en azından benim için unutamıyorum atlatamıyorum babam zaten sevgi gösteren biri değil artık sürekli duvara baktıkça bile bu olay aklıma geliyor arkadaşlarımdan biri babasıyla konuşuyor bu olay aklıma geliyor durduk yere anında ağlamaya başlıyorum sürekli ağlar duruma geldim bi babanın kızına sarıldığını gördüğüm gibi ağlamaya başlıyorum kolumu biyere çarptım geçen gün morardı azıcık onu gördüm yine ağlamaya başladım artık delirmek üzereyim nası affedebilirim nası atlatabilirim fikirlere ihtiyacım var

Babamın attığı dayağı atlatamıyorum, nasıl affedebilirim?