Gönüllü gitseydin götürüyor STK'lar yok ama KS de cocuklar aç Allah vs demek kolay kendin için söylüyorum Allah bizi bize bıraktı bize bizim elimizle müdahale ediyor hayat bittiğinde adalet saglanacak merak etme
Siz inançsız insanlar Kuran’ı hafife alıp böyle saçma sapan örneklerle eğlenin Allah’ın huzurunda hesap verirken de ya Rabbim öyle Rabbim böyle Rabbim şöyle Rabbim Biz yeri göğü ve arasındakileri oyun olsun diye yaratmadık dedi Allah-u Teâla
Zenginlere de Allah veriyor mesele Allahin vermesi değil insanların paylaşması. Komşusu açken tok yatan bizden değildir dememiş mi dinimiz. İnsanların yaptığı yanlış dini yanlış anlama şekilleri yüzünden dini buna alet edemeyiz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Tanrıya inanmıyorum. ama inanan insanlar saklanamaz.
Afrika'daki çocuk için seni yarattı kaç kez yardım gönderdin:) kaç kez bı STK ile oraya gittin? Boşversene sen
Ben kaç kez para kazandimda para yolayim
Gönüllü gitseydin götürüyor STK'lar yok ama KS de cocuklar aç Allah vs demek kolay kendin için söylüyorum Allah bizi bize bıraktı bize bizim elimizle müdahale ediyor hayat bittiğinde adalet saglanacak merak etme
Öyle bir şey söz konusu Yüce Yaratan her yerde onun sevgisi de her yerde
Yoo her yerde değil buldun nereye saklanacagimi
Biz insana şah damarından daha yakınız ayeti var
Aaa ne ilginç o ayet Afrika'daki açlıktan ölen çocuğun yanında olmuyor bende onların yanına kacacam
Siz inançsız insanlar Kuran’ı hafife alıp böyle saçma sapan örneklerle eğlenin Allah’ın huzurunda hesap verirken de ya Rabbim öyle Rabbim böyle Rabbim şöyle Rabbim Biz yeri göğü ve arasındakileri oyun olsun diye yaratmadık dedi Allah-u Teâla
Otur tarafama gittin
Öleceğiz göreceğiz rahat ol. Daha klavyeye adamakıllı metin yazma üslubun yok.
Saklanmak yerine tövbe et. ki zaten kaçacakta saklanacakta yer yok
Xdcdkbrkf öyle bişi mümkün değil
Mümkündur elbet
Komur ocaginda calis orasi derin
Tövbe et. Aksi halde hep seni bulacak gorecek
Teneke kutu yap içinde yaşa göremez seni
🥰 Allah'tan kaçış olsaydı , ben inanmazdım.
Nasi saklanican mk evladiD:
Senin mk evladi
Sakalanamazsiniz istiğfar edin
Yok yok saklanirim
Yapamazsınız size sizden daha yakin
Valla Afrika'da açlıktan ölen çocuğa neden yakın degil
Dinimiz paylasma dini değil mi o kadar zengin insan var yardım etsinler işte. Coğrafya kaderdir bizde onların yerinde olabilirdik
Niye Allah vermesi varken neden zenginler veriyor
Zenginlere de Allah veriyor mesele Allahin vermesi değil insanların paylaşması. Komşusu açken tok yatan bizden değildir dememiş mi dinimiz. İnsanların yaptığı yanlış dini yanlış anlama şekilleri yüzünden dini buna alet edemeyiz
Zenginlere Allah vermiyor ku
Sizin içtiğiniz su nasibiniz değilse boğazınızdan bile geçmez neyden bahsediyorsunuz
Geçer kardeş gever çok güzel geçer karde
kafana kese kagıdı gecır bnce
Hmm bunu denecem
gel ben senı saklarım
Koynumda saklan
Yorganın altına gir
Ne günahı işledin?
Şeytanin yanina git seytan gibisin zaten
saklanamazsın knkas
Ne günah işledin