Dinimizde islam hukukunu reddedenler dinden çıkar bu açık ve netir
Dinden çıkarım yeterki şeriat gelmesin
Yaşasın şeriat
Müslüman degilim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dinimizde islam hukukunu reddedenler dinden çıkar bu açık ve netir
Şeriat kurallarında miras kadına erkeğin yarısı kadar veriliyor ve kadınların ticaret konusunda şahitligi yarım ve had cezalarında kadın şahitligi tamamen geçersiz.1 erkek isterse 4 kadınla evelebilecek zorunlu tesettür kuralları var. calışma alanı daha kısıtlanıcak sadece kadınların olduğu yerde kadınlarbokuyup calışabilecek bazı âlimler ise erkeklerin iş bulması zorlasıyor diye kadınların çalışmasına taamemen karşı ve. namaz kılmayana hapis cezası (hanefide ). Şaafide namaz kılmayanın katli vacip. ve 4 mezhebe göre dinden dönene ölüm cezası var. gene şaafi mezhebinde kadın sünneti var.4 mezheopte eşini aldatana recm var (taslayarak ölüm ) hırsızın eli kesiliyor. zinaya kırbaç. osmanlı seriatında kızlar için evlilik reşitlik yaşı 9 erkekler için evlilik reşit yası 12 belirlenmiş. Ve seiratta genelde ergenlik çağına göre bu yaş belirleniyor irandada kızlar için 13 erkekler için 15 . Dahası var. Şaafi mezhebinde bir baba regl olmuş kızını isterse zorla evlendirebiliyor (bu yüzden doğuda kücük yaşta zorla evlilik daha çok yaygın ) . o yüzden aman aman uzak olsun daha iyi zaten müslüman değilim
Şeriatı tam olarak bilmiyorsun söylediklerinin çoğu yanlış
Kur an ı redddedenler dinden çıkar diye bikiyorum. İslam hukukunu reddeden hangi ayette yazıyor?
Kur an a şirk mi koşuyorsun? Asıl dinden çıkaran bi olmasin.
Hadis dersen din bilginden şüphe duyarım. Dinden çıkmak için hadiste geçmesi yetmez.
Allah gerçeği biliyor. Ameller niyetlere göredir. Seküler bir devlet anlayışı hakim olmalı. Hz muhammed ve 4 halife dönemi dışında ahım şahım gösterebileceğimiz çok bir şeriat uygulaması yok.
Cevap
2Cevap
bu topraklar islamiyet ugruna kazanilmus topraklar bu topraklar musluman kaniyla sulanmis topraklar bu topraklarda bizim dedelerimiz ALLAHUEKBER diyerek savasa gitmis EŞHEDU ENLA ILAHE ILALLAH VE ESHEDU ENNE MUHAMMADEN RASULULLAH diyerek sehit dustuler bizim ninelerimiz islamiyet ugruna sehit dusstu su an gelmisler benim islam topragimda benim dedemin ninemin kanla basla aldigi topraklara sirf islam seriatini istiyoruz diye kovmaya calisan zibidiler "bana kurtulus savasinda bir tek mini etekli gosterin yoksa yallah ermenistana"
haddinizi bilin laik maik nedir
Dinle siyaset bir arada asla yönetilemez. O yüzden laik sistemde devam edilmeli.
Bak yobaz pic cok istiyosan arabistana git burasi Türk yurdu ve kurucusunun belirledi yolda ilerlicek gerekirse yunanlari nasil denize doktuysek senin gibi yoz insanlarida dökeriz
Burası islam toprakları yallah Ermenistana
ben mardindeyim su an allah askina gel ve beni denize dok bak allah askina birazcik erkekligin varsa gel
sen gel biz seni ne yapacagimizi biliriz tabi sen klavye kopegisin tipinde penisim gibi
ermenistanin yuvarlagi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?