Selamlar... Az önce belgelerle uğraşırken bir tanesini yanlışlıkla sildim, hani tekrardan yazmak 5 dk sürecek ama yine de çığlık atmak istiyorum hdıdjdo

Selamlar... Az önce belgelerle uğraşırken bir tanesini yanlışlıkla sildim, hani tekrardan yazmak 5 dk sürecek ama yine de çığlık atmak istiyorum hdıdjdo
Artık bir çok şeye tahammülüm kalmadı diyebilirim. en çok da aslında insanlar ve hayatın biraz sıkıcı yani monoton olmasına diyebilirim. ya da mesela ülkede yaşanan problemler ya da gereksiz yere zaman harcatan insanlar. kısaca bir çok şeye tahammülüm kalmadı.
Yanlışa doğru diyene, kulaktan dolma bilgileri doğru sana tahammülüm kalmadı
Gereksiz insancıklara..
Cevap
13Cevap

Bu saatte ben silmiş olsaydım masadan kalkar gider yatardım jdjfj uğraşamazdım. Ölmezsem yarın tekrar yapardım
https://www.hizliresim.com/7w9tu2w
Ne demel efenimm 😌
Off Off hangi birini söylesem ki ekonominin berbat durumda oluşuna hayat pahalılığı zamlar dahası suçluların serbest bırakılması aşkta mutlu olamamam
İstisnalar haric Kuş kadar beyni. Olmayip 1 gram zimbirtisi olupta egolari tavan yapmiş olanlara. 😡😡
Tek mal varlığım acilarim 🚬, valla hayata tahammülüm kalmadı 😅. La bı dur mutlu olmuşum niye burnumdan fitil fitil getiriyon her seferinde diyom 😅
Otur yeniden yaz :D vallahi liste uzun hiç mi hiç yazasim gelmedi :D
Ya yaa birde bana sor ;D
Artık kendime tahammülüm kalmadı anlatabiliyor muyum acabaaa
Yav shshsh
Senden bulaşıyor hep bana bu minnoşluk 😍
Hiç iyi bir şeyin olmamasına, şanslı olmamama ve ihtiyaçlarımın karşılanmıyor olmasına.
Yalnızlığa tahammülüm kalmadı. Bir eşim olsun istiyorum.
Genel anlamda insanlara kalmamış
Teyyo ya tahammülüm kalmadı
Kaba insanlara
Zamlara
Çevremdeki bazı insancıklara..
Bir çok şey var hangisini sayayım
Nereden sildin
Bilgisayardan silmiş olsaydın yardımcı olurdum
Ama kaydetmeden word'dan sildiysen geri Aldan bir dene bakalım
Tamam, Rica ederim
İnsanlara
egoist tiplere