Bugün öğlen arası dershaneden eve geç geldim hafta sonu grubundayım derlserim olduğu için bizi geç bırakıyorlar bende bugün eve 1 saat geç gittim ailemde biliyor zaten dershanede olduğumu dershane saatlerini de biliyorlar neyse öğlen arası eve gittim babam bana nerede kaldın seni merak ettim 10 dakika daha gelmeseydin kalp krizi geçirdim dedi sonra annem babama bir şey olmaz ne olacak artık 18 yaşında büyüyor üzerine bu kadar düşme rahat bırak biraz açılsın milletin çocukları gibi olsun dedi sonra babam anneme bu milletin çocukları gibi midir sen öyle diyorsun dedi sonra annem de babama sende milletin babası gibi misin çocuklarına hiç para vermiyorsun milletin babaları çocuklarına sürekli para veriyor çocukları her şeyi yapıyor dedi sonra babam anneme benim param mı var milletin babası gibi dedi biraz tartıştılar öyle sonra zamanım geldi çıkıp dershaneye gittim. Sizce burada kim haklı?
Sizce burada kim haklı?
Güncellemeler
+1 yıl
Babam beni çok seviyor hemde üzerime çok düşüyor korumacı yani
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İkiside haksız böyle konular çocuklar yanında tartışılmamalı ne kadar büyük olursa olsun
Benim ailem normalde böyle eskiden ben çocukken de böylelerdi bana karşı yani korumacılar hala öyleler ben bu yıl dershaneye gidiyorum her gün dershaneye gidiyorum sabah 8 akşam 5 arası öğleden sonra etütte ders çalışırken canım çok sıkılıyor en son 7 ay önce 1 kez çok sıkılmıştım çarşıya çıkıp gezdim o zaman sonra ailem öğrendi bana izin vermediler niye gittin çarşıya ya başına bir şey gelseydi dediler bu arada 18 yaşındayım sonra dershanede ki müdür yardımcısı ile rehberlik öğretmenim babamı dershaneye çağırdılar babamın yanında bana bir daha bir yere gitmeyeceksin çarşıya gitmeyeceksin dediler yasakladılar bende ondan sonra bir daha gitmedim o zaman internet kafeye gitmiştim 1 kez sonra dershanede ki sınıf arkadaşlarıma güvenerek söyledim saflıkla onlardan biride gidip rehberlik öğretmenine söylemişler sonra öğretmen babama söyledi o kadar yalvardım öğretmenime hocam lütfen söylemeyin dedim bana tamam söylemem merak etme ama bir daha gidersen söylerim deyip yalandan geçiştirdi ama söyledi
Yaptığın kötü bir şey olmaktan o kadar uzak ki küçük bir çocuk da değilsin. Böyle bir şeyi anlamam çok zor
Ben 7 aydır bu internet kafe meselesinden sonra hiç dışarı çıkmıyorum çarşıya bile gitmiyorum ama canım çok sıkılıyor sizce dışarı çıkayım mı
Aslında dışarı çıkmayı çok istiyorum ama ailemden korkuyorum bana kızarlar diye
Benim ailem beni böyle yetiştirdiği için bizim aileden baba tarafımdan herkes kuzenlerim akrabalar vs bana gülüyor hatta aileme siz bunu iyi yetiştirmemişsiniz onu çok günah etmişsiniz öz güveni yok kendini hiç geliştirmemiş diyorlar
Baban seni çok seviyor
Evet babam beni çok seviyor Benim ailem normalde böyle eskiden ben çocukken de böylelerdi bana karşı yani korumacılar hala öyleler ben bu yıl dershaneye gidiyorum her gün dershaneye gidiyorum sabah 8 akşam 5 arası öğleden sonra etütte ders çalışırken canım çok sıkılıyor en son 7 ay önce 1 kez çok sıkılmıştım çarşıya çıkıp gezdim o zaman sonra ailem öğrendi bana izin vermediler niye gittin çarşıya ya başına bir şey gelseydi dediler bu arada 18 yaşındayım sonra dershanede ki müdür yardımcısı ile rehberlik öğretmenim babamı dershaneye çağırdılar babamın yanında bana bir daha bir yere gitmeyeceksin çarşıya gitmeyeceksin dediler yasakladılar bende ondan sonra bir daha gitmedim o zaman internet kafeye gitmiştim 1 kez sonra dershanede ki sınıf arkadaşlarıma güvenerek söyledim saflıkla onlardan biride gidip rehberlik öğretmenine söylemişler sonra öğretmen babama söyledi o kadar yalvardım öğretmenime hocam lütfen söylemeyin dedim bana tamam söylemem merak etme ama bir daha gidersen söylerim deyip yalandan geçiştirdi ama söyledi
Annen ve baban senin insan olduğunu biliyor değil mi? Yoksa seni nefes alan bir makine olarak mı görüyorlar? Bu hayatı sen yaşıyorsun onlar değil. Bu kadar üzerine yüklenmemeleri gerek.
Ben 7 aydır bu internet kafe meselesinden sonra hiç dışarı çıkmıyorum çarşıya bile gitmiyorum ama canım çok sıkılıyor sizce dışarı çıkayım mı
Aslında dışarı çıkmayı çok istiyorum ama ailemden korkuyorum bana kızarlar diye
Blöf yap. Beni böyle sıkarsanız beni bir anda kaybedebilirsiniz falan diye.
Benim ailem beni böyle yetiştirdiği için bizim aileden baba tarafımdan herkes kuzenlerim akrabalar vs bana gülüyor hatta aileme siz bunu iyi yetiştirmemişsiniz onu çok günah etmişsiniz öz güveni yok kendini hiç geliştirmemiş diyorlar