Aile & Toplum Solcu erkekler daha mı kılıbık oluyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Özellikle CHPli erkekler bana Light geliyor biraz Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Solcu erkekler daha mı kılıbık oluyor? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı. Hayır öyle oldukları düşünmüyorum sadece kadına değer veriyorlar diye kılıbık olmuyorlarSağcılar gibi mağara adamı değiller 2 1 Yorumla İndeepth +1 yıl @Sweetdreams1950 tebrik ederim sizi aynı yorumu yapacaktım. Yorumla
Pronari3 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kadına değer veren kılıbık mı oluyor 😄 öyleyse kılıbığım evet 1 0 Yorumla
MarcusAntonyus Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. KK ve arkadaşları, Rahmetli Deniz Baykal ve B. Ecevit hiç light değiller. 0 1 Yorumla MarcusAntonyus +1 yıl Benim sülalem Chp'li. Erkekleri light deği hatta maçoluk var. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Dağ ayısı maço olacagına kılıbık olsun ayrıca kılıbıklık kotu bir sey değil 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Sevmem nonoş tipleri
Aydınlı009 Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı. evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hayır öyle oldukları düşünmüyorum sadece kadına değer veriyorlar diye kılıbık olmuyorlar
Sağcılar gibi mağara adamı değiller
@Sweetdreams1950 tebrik ederim sizi aynı yorumu yapacaktım.
Kadına değer veren kılıbık mı oluyor 😄 öyleyse kılıbığım evet
KK ve arkadaşları, Rahmetli Deniz Baykal ve B. Ecevit hiç light değiller.
Benim sülalem Chp'li. Erkekleri light deği hatta maçoluk var.
Dağ ayısı maço olacagına kılıbık olsun ayrıca kılıbıklık kotu bir sey değil
Sevmem nonoş tipleri
Ne alaka ya :D
Ne alaka yobaz misin nesin
Solcu erkekler güven veremez kolay kolay
evet
Ne alaka ya