Öyle değil böyle ders verilir?

Merhbalar ıkı senedir evliyim severek evlendik kaynanamla altlı üstlü oturuyoruz, tanıdıgım günden beri sevmiyorum ısınamıyorum konusasım bile gelmiyo artı anne bile demeye dilim varmıyo, tek oglan bır kız kardeşi var ilk evlenen cocuk birde kızından çok ogluna düşkün anne baba, bunlarla uğraşmaktan ıkı senedir agladım her gece, sürekli oglum napıyon oglum bızı al ya da bırak, oglum gelirken şundan al, oglum şundan pişirdim yermisin, bıktım bunaldım allah kahretsin bunları, sankı evde karısı yok düşüncesiz canım işte,47 yaşında kaynanam genç belalardan, yüzüme karşı bi kavga bi gürültü etmedi ama alttan alttan benle yarıştırıyo kendini oglunu paylaşamıyor, aynı binadayız dedim ya hayatta birgüne birgün evıme cagırmadım gel oturalım diye oh olsun kim bilir ne düşünüyolar canıma deysın, akıllı dursaymıs, gelelim konuyaaaaa hamileyimmm 🤰😂😂😂 benden kıymetlısı benden iyisi (onlara göre) bana görede benden mutlusu yok 😂😂😂 hepsının acısını çıkartıyorum benı aglattıkları günlerin kıskanctım çünkü ne bu anne ogul ilişkisi koskoca insanlar cıvık cıvık cok tatsız günler yaşadım ama unutmadım şimdi götümde dört dönüyolar, torunlarınıda göstermicem ben çagırmayınca evimin eşiginden geçemezler ogulları evde olursa anca öyle gelirler😂benım gibi kaynanasını sevmeyenler gelin konusak nasıl yapmısım ama 😂

Öyle değil böyle ders verilir?