Kırmızı fren, kırmızı bira Hırlısı hem hırsızı bir arada Kırmışım ben fıttırırken "Geceler daha acımasız gündüzden." der Gencebay Geceleğin hem dert, hem iş, hem eğ-eğlence var Duygularım karmakarışık uyanırım uykularımdan Uyuyamamak mı? Ki geceleri gece yapan buydu kanımca Takılırım şehrimin kuytularında Her yerde değişik huylu kadınlar, huysuz adamlar, şuursuz adımlar Dolaşırım beynimin uydularında Kulağını aç ve de duy bu yarından Önceki saat ganja ve kağıt Tüm gece dar hazır Bitmemiş daha gece işlerim var İzbelik sarmış şehrini bak Kendine espri yap, fazla iç geçmişi an Elimde hiçbir şey yok çünkü hiçbi' şey var Karanlıklardan doğar aydınlıklar
Esrarında etkisiyle ışık daha parlak Çekilir nefesler Karanlıktan yolum, yönüm, yıldızlar ve sesler Ay güneşten daha güzel..
Benim adıma o kiri fırlatarak koşturdun, koşturdun, koşturdun, koşturdun Çünkü sen benim, benim, benim, seni arayacağımı bildiğini biliyordun L. A.'deki her partide dolaşıp duruyordun. Çünkü sen benim olduğumu biliyordun, benim olduğumu biliyordun, birinde olacağımı biliyordun, oh Bilirim o elbise karmadır, parfüm pişmanlıktır Benim olduğun zamanları düşündürdün, oh Ve şimdi tamamen sana bağlıyım, ne bekliyorsun? Ama bu gece benimle eve gelmiyorsun Sadece ilgi istiyorsun, kalbimi istemiyorsun Belki de yeni biriyle olma düşüncemden nefret ediyorsundur. Evet, sadece ilgi istiyorsun, başından beri biliyordum Sadece seni asla unutmayacağımdan emin oluyorsun