Gençler hayır şu anda güven vermiyorlar bana neden mi?
kolay para peşindeler, tik tok tango only fans gibi sitelerde neler dönüyor biliyoruz, geleceğe yönelik hiç bir gayret göstermiyorlar!! örnek istermisiniz?
4 Yıl önce tekel bayii işletirken gece 02.00 uzaktaki bir müşterim geleceğiniz söyledi bekliyorum ve 3 kasın öğrenci müşterim önümden geçerken sohbet açıldı ki o saatte kapatmam lazım müşteriyi kırmamak adına bekledim öğrencilere geleceklerinden eğitimlerinden sohbet ettik ki vizeler zamanıydı, teşekkür ettiler gittiler evime geldiğimde yatmadan instagram'a bakayım dedim o üç kadın öğrenci üç erkek ile ohoooo
ve o dakika aldığım karar hiç bir öğrenciye fikir vermemek ve güvenmemek söyleyen yanıma gelsin anlatsın bana geneli durumu bu
60-70 yaşında, artık eskimiş kafa yapılarının bu ülkeye yarar değil, ölümcül bir zarar verdiğini Erdoğan sayesinde fazlasıyla gördük.
Nereden baksak bakanların, milletvekillerinin ezici çoğunluğu hep yaşlı insanlardan oluşuyor. Gençliğin, tazeliğin ve keşfetme arzusunun getirdiği gelişimlere ihtiyacımız var.
Yok efendim, gençler ne anlar dünya siyasetinin inceliklerinden diyerek atıp tutanlara da söyleyeyim, bugüne kadar yaşlıların ne hikmetini gördük?
Şahsen ortada düzgün aydınlık bir gelecek bırakmadılar Baby Boomer, x, y kuşakları gençlerden bir şey beklemesinler, onların hatalarını bedelini gençler şu an fazlasıyla ödüyor. Z kuşağı olarak gençlere o kuşaklardan daha fazla güveniyorum yani daha ne kadar kötü olabiliriz ki gençlerin çoğu daha zeki, daha az bencil ve duyarlı.
İstesenizde, istemesenizde emanet etmek zorundasınız. 😎 Herkes o tiktokçu gençlerden değil. Hem burada genç nesile laf atmadan önce siz ne başardınız bunu bir düşünün, ondan sonra yorum yapın bence. 😉😏
Yok ya daha neler aklı bir karış havada olan kimselere mi daha onlar ne istediğini bile bilmiyorlar ben deney digilim ki kimse benim üzerimde kararlar versin