La senin s**ini hayvan gorse kaçar ya sen neyden bahsediyorsun senin gibi erkekler ancak buradan sallar baska bi yar**** * yapamaz ağlama konusacaksan orjinal hesabinla gelirsin konuşuruz Allahın fakesi dağ kadrosundan inme gibisin ayni kirmizi liste seni defol git.
Babanı bulamadığın için beyin hücrelerin gelişmemiş. Annene yalvarda babanı bulmana yardımcı olsun sana. Artık hangi mala s.. ktirmisse senin gibi mal birisi çıkmış 😂😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kimi suçluyor kimi savunuyor bilgim olmadığı için yorum yapmam yanlış olur ama garip...
Normal yani sana göre ne olacak altı üstü 20 kişiyi domiz bağıyla öldürmüşler mi diyorsun?
Ne alakası var yazımdan bunu mu çıkardın bilgim yok görüş yapamam bilgim olmadigi icin diyorum sal****ak misin?
canım olan sensin. Bilgin olması için araştırıp okuman lazım.
Gerek duymuyorum sanane?
Saaalakkkk olan sesin csnim değil 😂😂😂
Mal mal yasa ozaman
Hem soruyorsun yorum yapana da köpürüyorsun o zaman soru sormayacaksın okey?
Mallar cevap vermesin yazmam gerekti benim hatam evet.
Tam bir ergensin
Belli solcusun BQNWBANABANDNDN
Beyni gelişmemiş zavallının teki olduğunu anlarsın birgün umarım.
Ağlama zavallı
Çekemiyorsan sil yorumu
Ot yemeye devam et malllll 😂😂😂
Beynin niye gelişmemiş ortaya çıktı. Ot yemekten 😂😂😂
Senin ne yediğin belli ama neyse 🙋🏻♀️
Gizliden cikda oyle konusalim gizliden bende sallarım
Senin gibiler yalvarsada altıma almıyorum. Önce mal olmadığını ispat etmesi gerekiyor
Senin altina yatan kadinin 10 kere dusunmesi lazim zaten a***mk civcivi
Yani beni gelişmemiş kişileri s. kmiyorum...
I dont muhattap hadi naş
Yalvarma beynini gelistir öyle gel zavalli malllll
Hadi beynini gelistir malliktan kurtul
Kes s** kafa
ya salağı cümle kurmayı öğren malllllk
Cumle kurmayi ogren diyen malllllk diye yaziyor trajikomiksin ahahah
seviim kafası için yalvarsanda s.. kmem seni
Sana yalvaran kim * ****k bamyası
S.. kimin kafası için yalvarmadan önce malliktan kurtul
S**ik kırığı defol git
Yazık yaa kimse mal olduğun için s.. kmiyor seni demi 😂😂😂
Senin altina yatan ancak esk**ort olur oda parayla yatar belese kimse yatmaz senle a**mk dağ ayısı🤣🤣🤣
Ama bak beynini gelistir mal olmadığını ispat et birileri elbet s.. ker seni de
Çok mu eskortttluk yaptın 😂😂😂
Başka kimse s.. kmez seni zaten ancak eskortttluk yapman lazım sende haklısın
Benim laflarımı bana soylerek o cücük beyinciginle bana laf soktugunu zanneden zavallısın degol git ya baskalariyla ugras dağdan inme zibidi
Eskostlukkk yapanların ne olduğunu bilen sen değil misin mal 😂😂😂 eskortlukk yapmıyorsan nerden biliyorsun
Azıcık erkekliğin varsa kullanici adini soylersin
Ama bak yine diyorum. Beynini gelistir mal olmaktan kurtul belki ozaman s... Kerim seni
A**mk embesili es***kortlarin parayla yattigini dunya biliyor sen cahilsen napayım 🤣
Beynini gelistir mal olmadığını ispatla vericem...
Kaç kişiye eskortttluk yaptın?
La senin s**ini hayvan gorse kaçar ya sen neyden bahsediyorsun senin gibi erkekler ancak buradan sallar baska bi yar**** * yapamaz ağlama konusacaksan orjinal hesabinla gelirsin konuşuruz Allahın fakesi dağ kadrosundan inme gibisin ayni kirmizi liste seni defol git.
Eskortulugun cevabını almak istiyorsan annene ben neden p**içim diye sor hadi şimdi defol
Senin gibi mallar çok yalvariyor ama beyni gelişmemiş mallari s.. kmiyorum maalesef...
Kafayi bozmussun mal ve s***ikmek baska birsey bilmiyorsun Allahin IQsuzu daha 2 cumleyi bir araya getiremiyorsun
Yazikkk annen de mi eskortlukkk yapıyordu? Babanı bulamadin mi 😂😂😂 şimdi anlaşıldı beyninin niye gelişmemis olduğu.
Olum sen harbi benim dedigim laflari bana soylemekden baska bisey yapamiyorsun AHAHAHAHAH
Annen kaç paraya veriyordu? Sen kaça s.. ktiriyorsun?
Kaç paralık o. rrospusun onu söyle hadi
Anneninki folluk gibi olmuş dağda 10 15 kişi girmiş önce onu tartışalım ahahaha
Ama beynini gelistirmezsen malliktan kurtulmazsan yine s.. kmem şimdiden diyeyim.
Orjinal hesabinin adini versene?
Hala ayni laflari diyosun 70 yasinda dayi falanmisin yoksa kafayi si***kiyle bozan dayilar gibisin ayni
Babanı bulamadığın için beyin hücrelerin gelişmemiş. Annene yalvarda babanı bulmana yardımcı olsun sana. Artık hangi mala s.. ktirmisse senin gibi mal birisi çıkmış 😂😂😂
Gercek hesabinin adini vericek misin erkeksin ya hani hadi erkekliğini göstersene ya t**opu?
Kaça s.. tirmis annen o mala onu da öğren ki kaç paralık pi. ccc olduğunu da bilelim 😂😂😂
Şartımi söyledim ya. Önce beynini geliştirip mal olmadığını ispat etmen lazım
Korkaksın ahahahah ama ben senin kim olduğunu ögrenirim seni öttürürüm mite ayağını denk al
Ben sana mal olmaktan kurtul Beynini geliştir diyorum sen hala mal olmaktan vazgeçmiyorsun😂😂😂
Daha benim kim olduğumu bile bilmiyorsun ama bilmemen daha iyi bilseydin bu sekilde konuşamazdın şimdi müsaade edersen cpsde kısacık bir işim var
Sende benim daha kim olduğumu bilmiyorsun 😂😂😂 bilseydin var ya 😂😂😂
Benim sozlerimi kopyala yapitir yapan bir zibidisin baska bisey ogrenmeme gerek yok bence
DAĞDAN İNME KIRMIZI LİSTEDEKI KORKAK İTLERDENSİN.
Ama bugün kadir şekere 10 yıl 10 ay ceza onandı onu da unutmamak lazım
Yani?
Yanisi bugün domuz bağcı katiller teker teker serbest bırakılırken ayyaş bir kocadan kadını kurtaran kadir şekere ceza veriliyor
Max AKP.