Ailem kapanmam için baskı uyguluyor?

Ya 20 yaşındayım ve küçüklüğümden beri bana baskı uyguluyorlar. Ailem çok dindar insanlar ailedeki tüm genç kızları kapalı. Ben hariç. Kapanmak istemiyorum içimden öyle bir şey gelmiyor ve zorla kapanınca da anlamı kalmıyor sonuçta insanın kendi isteğiyle kapanması güzeldir. Ama aileme anlatamıyorum bunu bana durmadan “gavur mu olacan sen? Senin aklına girmişler git biraz dine dön. Yarın öbür gün Allah hesabını bizden sorar sen niye çocuğunu eğitmedin diye. Kaç yaşına gelmişsin millet arkandan konuşur” vs tarzı bir sürü yorum yapıyorlar psikolojim kaldırmıyor. Açık saçık kıyafetlerde giymiyorum, mini etek giymiyorum, şort giymiyorum, croptop giymiyorum, sanki namussuz olmuşum gibi tavırlar sergiliyorlar. Geçen bir dizi yırtık kot patoloji giydim diye ne o*ospuluğum kaldı ve bir şey. Kendi öz babam bana sırf bunun için küfürler yağdırıyor Allah için dayanamıyorum artık. Ben ne yapacağım gerçekten 4 4lük müslğman değilim kabul ediyorum benimde hatalarım günahlarım var ama bunu hesabını ölünce ben vereceğim bu kadar üzerime gelmelerine değer mi?

Ailem kapanmam için baskı uyguluyor?