Aile & Toplum Günaydın mesajları alındı mı, yazıldı mı☺️? _Elyise Takip Et Guru Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Günaydınlarrr, günaydın mesajı aldınız mı ya da siz yazdınız mı?😄 Günaydın mesajları alındı mı, yazıldı mı☺️? Cevapla Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Evet ben uyumadan önce gönderdim çünkü geç kalkıyorum nasıl zekiyim dimi :D 1 2 Yorumla _Elyise +1 yıl Zeka küpü maşallah 😂 u Barış_LonelyForever +1 yıl Teşekkür ederim abla :D
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Sabahları günaydın alma rekoru kırıyorum, insanin çevresi tarafından sevilmesi önemsenmesi çok güzel.. güne musmutlu uyanıyorum 1 1 Yorumla _Elyise +1 yıl ☺️ Yorumla
BLUE1982 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 968 cevap paylaştı. Almadım daha senin mesajın ilk oldu sanada günaydın 1 1 Yorumla _Elyise +1 yıl Günaydın 😄 Yorumla
TatlıKızzzz34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Günaydın.. En güzel günaydını almadım henüz.. 😍 1 7 Yorumla _Elyise +1 yıl Dur geliyor😄 Günaydın Yorumla TatlıKızzzz34 +1 yıl Nerde nerde ben göremedim.. 😄 Yorumla _Elyise +1 yıl Tüh en güzeli ben değilmişim kim lan bu 😂😂😂 Yorumla TatlıKızzzz34 +1 yıl O kendini biliyor.. 😅 Senin günaydının da yeri ayrı.. 😜 Yorumla _Elyise +1 yıl Etiket yapabilirsin kız 😂 uykucu mu yoksa Yorumla TatlıKızzzz34 +1 yıl Yok yok yapmayayım.. 😅 Yorumla _Elyise +1 yıl Yap kız nolacak 😂 Yorumla
Kara_biberim404 Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 54% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 689 cevap paylaştı. Ben yazdım ilkokul grubuna WhatsApp tan. Bana Özel yazan olmadı hayır. 1 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Alındı yazıldı elhamdülillah çok şükürSana da günaydınn 🥳 1 0 Yorumla
Zlatan_red Takip Et Master Yaş: 37 , eic 39% +1 yıl Hadi son kez günaydın diyeyim sana :)) 1 2 Yorumla _Elyise +1 yıl 🙄 uyuz Yorumla Zlatan_red +1 yıl iyi bak kendine Yorumla
Acid_Qeenn Takip Et Master Yaş: 45 , eic 89% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yok bacım alınmadı yazılmadı tühler tühü...😄 1 5 Yorumla _Elyise +1 yıl Vah vah Günaydın gı ben diyeyim bari 😂 Yorumla Acid_Qeenn +1 yıl Zahmet oldu.😄 Yorumla _Elyise +1 yıl Aaaa ayıp ettin ama ne zahmeti üzdün 😕 Yorumla Acid_Qeenn +1 yıl Şu ağzınızı büzmeyin elimin tersiyle çarparım ha.😄 Yorumla _Elyise +1 yıl Offf korktum 😂😂 taam büzmüyom Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,8b cevap paylaştı. Maalesef alınmadı günaydın size 1 2 Yorumla _Elyise +1 yıl Günaydın efenim 😄 Yorumla fairtail +1 yıl Teşekkür ederim hanımefendi 😇 Yorumla
Rose83 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Henüz cesaret eden olmadı:) 1 2 Yorumla _Elyise +1 yıl Günaydın bacı 😄 Yorumla Rose83 +1 yıl Günaydın. Hemcinsim atabilir sorun yok😂 Yorumla
Uluocakerem Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 940 cevap paylaştı. Alinmadi yazilmadi :) günooo 1 1 Yorumla _Elyise +1 yıl Günooo Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,8b cevap paylaştı. geliyo uyananlar oldukça:) 1 0 Yorumla
Nawdeniz Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 79% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 989 cevap paylaştı. Sen yazmışsın ya diğerlerine ne gerek var (: 1 0 Yorumla
Dr_Bypass Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Bana da yok mu günaydın? 😐 1 2 Yorumla _Elyise +1 yıl Günaydın 😄 Yorumla Dr_Bypass +1 yıl Yok çok içten gelmedi nedense Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,4b cevap paylaştı. Günaydın 1 1 Yorumla _Elyise +1 yıl Günaydın 😃 Yorumla
Demir666 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Valla almadım 1 14 Yorumla _Elyise +1 yıl Günaydın o zaman 😄 Yorumla Demir666 +1 yıl Öyle değil ama sevdiğim kadın olacak ondan 😊 yine de bu ince nezaketinizden dolayı teşekkür ederim. Yorumla _Elyise +1 yıl 😄✌🏼 Yorumla Demir666 +1 yıl Neye güldün ya sap olduğuna mi düşün sevdiğin kişi uykudan yeni uyanmışsın mesaj atıyor sesli birde iyice yalnızlık bunalıma girdim acil manita yapmam lazım 😆 Yorumla _Elyise +1 yıl İnce nezaket için ince ve nezaketli bir gülüş atmıştım oysaki 😄 Yorumla Demir666 +1 yıl Vuuu hanım efendi bu güzel tatlı söze bir öğle yemeği kazandınız Yorumla _Elyise +1 yıl Vayyy iyimiş 😂 ne var menü de Yorumla Demir666 +1 yıl Ne istiyorsun Yorumla _Elyise +1 yıl 🤔 bi düşünmem lazım 😂 Yorumla Demir666 +1 yıl Bir de düşüncek olaya bak 😆 Yorumla _Elyise +1 yıl E ne yemek istediğimi daha bilmiyorum 😂 Yorumla Demir666 +1 yıl Bütün İstanbul yiyecek halin yok ya Yorumla _Elyise +1 yıl Hahaha şu an aç değilim o yüzden bilemedim 😄 Yorumla Demir666 +1 yıl Şırdan ye Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 21,8b cevap paylaştı. Aldım günaydın :) 1 1 Yorumla _Elyise +1 yıl Günaydın 😄 Yorumla
legolas38 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Günaydın 👏👏👏 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Evet ben uyumadan önce gönderdim çünkü geç kalkıyorum nasıl zekiyim dimi :D
Zeka küpü maşallah 😂
Teşekkür ederim abla :D
Sabahları günaydın alma rekoru kırıyorum, insanin çevresi tarafından sevilmesi önemsenmesi çok güzel.. güne musmutlu uyanıyorum
☺️
Almadım daha senin mesajın ilk oldu sanada günaydın
Günaydın 😄
Günaydın.. En güzel günaydını almadım henüz.. 😍
Dur geliyor😄 Günaydın
Nerde nerde ben göremedim.. 😄
Tüh en güzeli ben değilmişim kim lan bu 😂😂😂
O kendini biliyor.. 😅 Senin günaydının da yeri ayrı.. 😜
Etiket yapabilirsin kız 😂 uykucu mu yoksa
Yok yok yapmayayım.. 😅
Yap kız nolacak 😂
Ben yazdım ilkokul grubuna WhatsApp tan. Bana Özel yazan olmadı hayır.
Alındı yazıldı elhamdülillah çok şükür
Sana da günaydınn 🥳
Hadi son kez günaydın diyeyim sana :))
🙄 uyuz
iyi bak kendine
Yok bacım alınmadı yazılmadı tühler tühü...😄
Vah vah
Günaydın gı ben diyeyim bari 😂
Zahmet oldu.😄
Aaaa ayıp ettin ama ne zahmeti üzdün 😕
Şu ağzınızı büzmeyin elimin tersiyle çarparım ha.😄
Offf korktum 😂😂 taam büzmüyom
Maalesef alınmadı günaydın size
Günaydın efenim 😄
Teşekkür ederim hanımefendi 😇
Henüz cesaret eden olmadı:)
Günaydın bacı 😄
Günaydın. Hemcinsim atabilir sorun yok😂
Alinmadi yazilmadi :) günooo
Günooo
geliyo uyananlar oldukça:)
Sen yazmışsın ya diğerlerine ne gerek var (:
Bana da yok mu günaydın? 😐
Günaydın 😄
Yok çok içten gelmedi nedense
Günaydın
Günaydın 😃
Valla almadım
Günaydın o zaman 😄
Öyle değil ama sevdiğim kadın olacak ondan 😊 yine de bu ince nezaketinizden dolayı teşekkür ederim.
😄✌🏼
Neye güldün ya sap olduğuna mi düşün sevdiğin kişi uykudan yeni uyanmışsın mesaj atıyor sesli birde iyice yalnızlık bunalıma girdim acil manita yapmam lazım 😆
İnce nezaket için ince ve nezaketli bir gülüş atmıştım oysaki 😄
Vuuu hanım efendi bu güzel tatlı söze bir öğle yemeği kazandınız
Vayyy iyimiş 😂 ne var menü de
Ne istiyorsun
🤔 bi düşünmem lazım 😂
Bir de düşüncek olaya bak 😆
E ne yemek istediğimi daha bilmiyorum 😂
Bütün İstanbul yiyecek halin yok ya
Hahaha şu an aç değilim o yüzden bilemedim 😄
Şırdan ye
Alındı şimdi. Arkadaşlar sağolun.
Aldım günaydın :)