Bu isteğimden nasıl vazgeçebilirim , hayatımı mahvetmek istemiyorum
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Libidosu benim gibi yüksek birini bulup evlen evde ona sadece O olursun hayatın da mahvolmaz böylece
Teşekkürler
Muck tatlım
Ulaşsana bana
@GöbekRakısı napiyosun kardeşim hemen bi fırsattan yararlanma falan hayırdır ayıp değil mi bu yaptığın?
Birincisi fırsattan yararlanma niyetim olduğunu kim söyledi sana, ikincisi sana laf düşüyor mu bi yürü git işine
Terbiyesiz bayanla nasıl konuşulur onu bile bilmiyosun daha.
2 kişi konuşurken 3üncü olarak lafa dalan gelmiş bana terbiyesiz deyip ders veriyor. Şuna bak. Sensin terbiyesiz 3üncü şahıs bi git işine
Muck ulaş bana ne demk? Ne konuşacaktin kıza öğüt mü verecektin? Yawww sen önce bir bayanla konuşmayı öğren.
Ya bebeğim bi kaybolur musun rica ediyorum hadi canım hadi sana da muck bye
Bence libidon yüksek ve bu o yüzden sana haz veriyor inan bir kere yaşa bu düşünceler kaybolucak belki de komple birakicaksin
Bende buna inanıyorum hayırlısı
Bakalım
Bu sende malum olayları yaşarken oluyorsa dikkat etmen gerek. Fakat bir özenti ise dahada çok dikkat etmen gerek.
Özenti mi değil mi nasıl ayırt edeceğim
Buna senin karar vermen lazım. Hangi durumda bu tür şeyleri düşünüyorsan belirle ve ona göre kararını ver.
Pwki anladım sağol
Öncelikle eksiklerini belirlemelisin. Hangi sepep seni buna itiyor. Maddiyatmı? Maneviyatmı? Bir şeyler yaşamak farklı maceralaramı yaşamak istiyorsun. Unutmamalısınki hem bedensel hemde ruhsal çöküntüler yaşayacaksın.
Evet biterim kahrolurum kendimi biliyorum. Saçma bir durum çözemedim gitti
Sen yinede doğru olanını seçmeye bak. Umarım gönlünce olur.
Teşekkürler
İçinden gelen birsey. Genelde arzu istekli olduğun zaman daha fazla hissediyor istiyorsundur.
Evet öyle. Bir şeyin eksikliği midir sence
Aktif cinsel hayatın var mı . Ve maddi sorunların var mı
2 de yok
O zaman ruhunda var. Benim buradan konuştuğum birçok kız aynı duyguları besliyor. Ama bunu hayata geçirmek için değil.
Ve bu iğrenç bir şey mi
Bana göre değil. Sonuçta musterini kendin seçebilirsin.
Kızım millete ahlak satan disarda ahlaklı bilinen türbanlı bacimlar bile telegramda para karşılığı bisiler yapiyolar. Sen önce piyasayı arastir rekabet çok djjdjdj
Anlıyorum seni güzelim kaç yaşındasın
Gerçekten anlıyor musun 23
Anlıyorum. Çünkü benimde bu yönden istediğim olmuştu. Yanlış olduğunu bilsek bile bilinç altı zorluyor bazı şeyleri.. Ama kendini tut sabret ve isteğini sakın bir erkeğe belli etme. Çünkü ona yem olursun. Acımadan seni yer bitirir. Bu yüzden sakin kal ve bu tür şeyleri kfandan atmaya çalış
Çok teşekkür ederim. Beni gerçekten düşündüğün ve yardımcı olduğun için.🥰💖❤💜💘💗💕💞💓💙
bitmek tükenmek bilmeyen bir adamla evlen
Haklısın
sadece cinsellik değil ev içinde bile süslenme isteğini tatmin edecek adamlar var
ve bu adamlar geçmişinle ilgileniyor dikkat et
Yani daha önce sevgilim olmuşsa ama hiç bir şey yaşanmamış olsa bile istemez mi beni
öpüşme bile yoksa sorun etmez. ama inanması lazım
Yok dokunma bile olmadı
e tamam bir sorun yok o zaman
İyi bakalım
Bu neden ama maddiyat mı sebep yoksa keyfi mi?
Keyif hoşuma gidiyor
Saygı duyarım ama bu o kadar kolay değil önüne gelen neyi düğü belirsiz insanlar kötü eder seni ama keyfime yani istediğimle dersen orasını bilemem peki ya ailen ve yaşın?
Evet o yanı çok kötü ve iğrenç ben zaten hadi gidip olacağım demiyorum. İsteğimi anlamıyorum.
Yani hijyen yok afedersin tuhaf insanların saçma istekleri dayak atmalar falan kötü bir şey onu yapacağına kendine bi sırdaş dost bul duygusal bağ olmadan
Ben hayatımda iki defa gittim pişman oldum oda arkadaşlar gaza getirdi
Evet doğru berbat ötesi intihara kadar gider
Neden ortamdan dolayı mı
Yok kız ne bilim yaparken yok şurama dokunma yok burama dokunma çabuk boşl falan bıktırdı yani keyfine göre yapamıyorsun oda insanı geriyor bu konsantrasyon gerektiren bir şey oda öyle Bi atmosfer de mümkün değil biraz ileri gittiğin zaman yavaş falan
Aynen öyle
Anladım
Yok be işini bildikçe sorun olmax
Olur bence
Yaz bana özelden bi kaç
Fikrğmi söyleyim
Seni bu saçmalığa iten ne
Bilmiyorum ki bende gerçekten anlamıyorum
Libidondaki artıştandır muhtemelen saçma sapan düşünceleri bırak hayatında hedeflediğin bir şey olmalı
😅👍🏻tamam teşekkürler bende aynı fikirdeyimde.
Rica ederim, aptal saptal bir şey düşünmediğin sürece :D
😂
Bir bireye mi benzemek istiyorsun?
Nasıl yani
Ah masum ben. Soruyu okunduğu gibi anladım. Bu seni rahatsız ediyorsa bir uzman desteği alabilirsin.
Evet ediyor
Bunun çözümünü burada araman sağlıksız. Bir uzman görüşü almanda fayda olur diye düşünüyorum belki hormonal bir peoblemdir.
ol. demekki ruhunda var.. olursan yaz ama..😀
Tamam
😀 bekliyorum, elini çabuk tut. yaparken o 'm benim dicem sana👍
O olmak derken
Devamını getiremiyorum siliniyor sorum
Paralı asker diyosun
Sayılır
Sayılır ne parasıyla yapmican mı 😂
Hayır pek öyle düşünmedim
Ne gibi düşündün
Sadece zevk
Kime kime