farkli dinden bir arkadasim müslüman oldugumu bildigim halde bana karsi dinimi kötülüyor. kendi düsüncelerini saygi cercevesi icerisinde belirtebilir buna kesinlikle kötü yorum yapmam öyle bir hakkim yok zaten ama arkadasim son zamanlarda müslümanligin sapik oldugunu Kuran i daha önce okudugunu ve iceriginin sapikca oldugunu felan soyluyor hurilerden vs bahsediyor. ona karsi genellikle sessiz kaliyorum ve hosnutsuzlugumu belli etmiyorum. kendi dinimde olsa yeterli bilgiye sahip degilim ve onun fikirlerini degistirme ona dogru oldugunu dusundugum yola goturme niyetim yok. sizce arkadasimla iliskime zarar vermeden nasil uyarabilirim? arkadas kalmaya devam etmeli miyim? islam dininin sapikca oldugunu kanitlayacak/dusundurecek bir bilgiye sahip misiniz?
- 1 yıl
Açıkça söylemelisin. Bu dini konulardan sıkıldığını. Her dine saygı ve hoşgörü gösterilmesini söylemelisin. Dini konuları konuşmaya devam edeceksek arkadaşlığımızı bitirelim diyebilirsin.
Ya da sende ona inat olarak trolle evet de Müslüman erkeklere 5 hristiyan huri düşüyor de.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
- Gizli Üye(18-24)1 yıl
İslam dininde problem yok. Kendini Müslüman sananlarda var. İncil ve kuran hakkında sosyal deney var. Onun aynısını arkadaşına yap. Sosyal deneyde kurandan bi şeyler okuyacağız diye İncil okuyor. Ama okuduğu Hristiyanlar bunu bilmiyor. İncildeki vahşi ve şiddet yanlısı ayetleri okuyunca kurana barbarca diyorlar. Ama barbar dediği şey incil
23 Yorumla- Soran1 yıl
Iliskimiz zarar görecek diye endise ediyorum dediginde direten biri benim ona anlatacagim seyleri ciddiye alir mi bilemiyorum
- Cevap sahibi1 yıl
O zaman aynen de geç. Sen de kabullenmiş olursun.
- Soran1 yıl
yorumunuz icin tesekkur ederim
- 1 yıl
Bekleyişteyim...
Bunu iddia eden varsa yorumun altına yazabilir.
Arkadaşına gelince iyi bari sen sabırlıymışsin ben olsam saçından tutar sürürdüm dine laf atılınca sinirleniyorum 😤😠😡🤬
03 Yorumla- 1 yıl
Arkadaşın mutemelen İslam'ın emirleriyle müslümanlarin hareketlerini karıştırmış galiba.
- Soran1 yıl
karsimdaki her ne kadar kötü düsünceli olsada dinimize yakisan anlayisli ve sabirli olmamizdir degil mi ☺ onunda beni anlayacagini anlamak istemezse kendi icin en dogru yolu sececegine inaniyorum yorumunuz icin tesekkur ederim
- 1 yıl
Rica ederim 😊🌹 sorun islamda değil zaten bende o potansiyel yok maalesef.
- 1 yıl
Belli ki açıp okumamış. Bu tür insanların kendileri sapık oluyor. Senin inancına saygı duymayanın görüşlerine sende saygılı olmak zorunda değilsin. İslamda sapıklığın yeri yok.
11 Yorumla- Soran1 yıl
yorumunuz icin tesekkur ederim
Arkadaşlığı keserim direk saygısızlığa hayatta tahammülüm yok ben bu yüzden çok iş yerinden istifa ettim
01 Yorumla- Soran1 yıl
biraz daha sabirli davranacagim anlasamazsak bende birbirimizi kirmadan yollarimizi ayirmak zorunda kalacagim yorumunuz icin tesekkur ederim
şu an bildiğin islamı ne kadar biliyorsun...
13 Yorumla- Soran1 yıl
Kuran i hem kendi dilinde hemde türkçe olarak okuyorum belli bir yasa kadar sürekli olarak dini egitim gördüm. Dinimin emirlerini ve yasaklarini bildigimden eminim. Arkadasima bunlardan bahsedebilirim ama verecegim cevaplar onun icin yeterli olur mu onun fikirlerini daha kötü etkilersem diye düsünmeden edemiyorum. Kendimi dinimi anlatacak yeterlilikte görmüyorum.
- Soran1 yıl
ezbere gönülden inanmadigim arastirmadigim hic bir bilgiyi dogru olan bu diyerek paylasmam yorumunuz icin tesekkur ederim
- Gizli Üye(30-35)1 yıl
Öyle insanlarla değil arkadaş selam vermen bile diyaloğa girmen bile hata arkadaşlığı bitir beynini yıkar o senin
00 Yorumla Öyle zaten nerede müslüman bir ülke var her türlü sapık zihniyet yalan dedikodu orada, en fazla Seks oyuncakları İran da satılmış mesela , yabancılar bizden daha dürüst ve aklı başında
010 Yorumla- 1 yıl
Sana müslümanların yaptığını sormadı sana müslümanların yaptığını sordu.
- 1 yıl
İslam'ın olacaktî 🤦🏻♀️
- 1 yıl
Kaç yorumuna atladım velet? İsinize gelmeyince bla bla bla
- 1 yıl
İslam konusunda cahilliği tartişacaksak buyur hodri meydan dinliyorum seni kim kimi cahil eder orası hiç belli olmaz.
Atlamamamı istiyorsan İslam'a laf ettiğini görmiyim velet. - Soran1 yıl
tabii dusuncenize saygi duyarim ama benim bahsetmek istedigim Kuran da sapikca oldugu dusunulen ayetler vs... yorumunuz icin tesekkür ederim
- 1 yıl
Öyle bir ayet yok soran arkadaş. Arkadaş müslümanların hareketleriyle İslam'ın kurallarinı daha ayırt edecek yaşta değil.
- Soran1 yıl
@DişiAslanlarDiyârı Tabii bana görede yok daha önce bir cok kez okudum ama sapikca oldugunu dusundugu hangi ayetler Kuran da ne okudu neyin sapikca oldugunu dusundu anlayamiyorum onun yanlis anladigi seyleri düzeltmek istiyorum
- 1 yıl
Haklısın.
Detaylı bilgi