Bence bakan kişi suçlu kişinin özgür iradesi istediğini giyebilir sırf bundan ötürü karşı tarafı dikizlemek gerektirmez ama karşı tarafta anadan doğma aşırıya kaçmamalı yani her şeyin bi sınırı olmalı eğer sınırı aşıyorsa sırf başkası baksın diye o zaman %50 iki tarafta suçlu.
O insanın niyetinde saklı açmakla alakası o pis beyinler bunu yapıyor doğru insan utanır bakmaz herkesin bir adabı vardır edebi vardır ha bazıları daha açık giyer saygı duymak zorundasın
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Orası öyle ama şehir içinde aşırıya kaçmamın anlamını anlayamıyorum sanırım bazıları da bunu bilerek isteyerek yapıyor
Erkekler de açık giyinebiliyor mesela şort vs gibi ya da vücut hattını gösteren dar kot vs. Kadınlar bakıyor mu erkekler kadar? Yani giyimine göre bir kişiyi suçlamak yanlıştır. Bakan hatalı yani.
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bende aynı düşüncedeyim ama bir taraf aşırıya kaçıyorsa o zaman bunu bilerek isteyerek yapıyordur bundan dolayı ikisi de suçludur kanaatindeyim
Herkesin belli bir çevresi, yetiştiği ortam vardır ve bunda suç aramamak lazım. Avrupa'da Amerika'da vs açık giyinen çok ama öyle bizim erkekler gibi bakan yok yani. Bu biraz eğitim ve kültür seviyesi ile de alakalı.
Tabi ki yetiştirilme veya çevre de önemli ancak insan da bir idrak seviyesi vardır ölçme ve karar verme yeteneği mesela nerde ne giyilmesi gerektiğini bilir çarşı ortasında külotla gezen birini görmek hiç normal değil bende şort veya kısa pantolon olabilir ama bikiniyle tangayla gezen birinde normal sebep göremiyorum