Yardım işi için çalışan çoğu kişi , deprem bölgelerinin sonuçlarından sonra artık yardım yapmayacağını beyan etmeye başlamış. Ayriyeten ercan hocanın yorumu beni çok güldürdü. Bilim adamlarını da küstürüyoruz.
Unutulduk diye ağlayan deprem bölgesinin haline şaşırdınız mı?
Ya Allah aşkına lütfen bu kadar kötü kalpli olmayın yeter ya anladık oy toplamak için yardım yapmışsınız sırf sizin görüşünüzden, sizden olmayanı dışlayıp ayrımcı bi harita çizip sadece kalitenizi düşürüyorsunuz her şey parti meselesi mi bu hayatta gelen yorumlara bak bu milletin başına ne gelse müstehak artık yeter cidden inceldiği yerden kopsun.
Düşünce mantık çok yanlış deprem nedeniyle sırf insan olduğumuz için bize yardım gönderen insanların siyasi görüşü ne olursa olsun başımızın üstünde yeri var fakat buradaki depremzedelere oy için yardım gönderen ve bunu şu an başımıza kalkan insanlar alın başınıza çalın yardımınızı sizden yardım falan istemiyoruz aynı havayı solumakta istemiyoruz bu nasıl bir zihniyet
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
3
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bu tür söylemler iğrenç. Biz de kk kazanırsa teröristin kucağına oturtuldunuz diye size mğstehak mı diyelim? doğru olanı yaptılar teröriste oy vermediler. Evet Erdoğan belki iyi bir seçenek değildi ama kötünün iyisiydi. Kk ya oy vermek vatan satmaktır ki bunu kk üstüne basarak söylüyor. Vizesiz avrupaya gidiş hakkı bunu ortaya koyuyor.
Sizin babanız öyle diye bütün 50 yaş grubunu öyle sanıyorsunuz. O 50 yaşında dayılar senden daha çok şeye şahit oldu. Sen eline bir kitap alıp okudun mu tarihe dair bir ansikloğediden haberin var mı acaba tiktok Instagram foto çekil Atatürkçüyüz dersiniz Atatürkün en yakın arkadaşı kimdi desem yanlış cevap verirsiniz neye inandığınız hakkında bir bilginiz yok araştırmak yok sosyal medyada gördüğünüz işinize gelen paylaşım hemen beyninizi yıkayı verir sizin ideolojinize uyuyor diye asla sorgulamazsınız. Hep kulaktan dolma slogan sözler var dilinizde. CHP li olmak daha havalı değil mi? Gezi parkında ben de vardım liseliydim Bi haber herşeyden meydan okuyorduk değil mi biz mağduruz biz haksızlığa uğradık sanıyoruz halk TV son ses açık evlerimizde balkonlara çıkıp tencerelere vuruyorduk en modern biziz aydınız o aydınlık mezarda biter bilmiyoruz doğrusu bu değil akpye oy verenler aptal değil chpye oy verenler de aptal değil iki tarafa bir şey sunuldu biri dağdaki teröriste vatanı böldğrmektem korktu biri ekonomik sorunları ön planda tuttu herkesin önceliği farklı. Ama bu bir gerçeği değiştirmiyor cehalet ülkemi esir almış.
@Kontesgirl gelişmiş ülkelere baksana kardeşim hangisinde lider 2 dönemden fazla duruyor? İslam ülkelerindeki tek adam seviciliği nerden geliyor? 21 yıldır iktidarda olan bir adam var karşınızda sence de artık değişim şart değil mi? Depremde toprak altında kalan insanlar kimin ihmali yüzünden öldü? Dere yataklarına imar affı kimin başkanlığı döneminde verildi? İşlerine gelince kader diyorlar, bu düpedüz cinayet. Biraz uyanın, sorgulayın, celladınıza aşık olmuşsunuz. Hayatınız bu kadar ucuz olamaz.
Ben rte ye onu sevdiğim için değil kötünün iyisi olduğu için oy verdim ve tabiki değişmesi gerektiğine inanıyorum. Ama yok yok yok o değişecek diye onu aratacak birine mi oy verelim? Depremde tabiki ihmal vardı ben bunların hiçbirini savunmuyorum ama depremzedeler de kötünün iyisi diye oy vermiş kimse onları bu konuda suçlayıp böyle iğrenç söylemlerde bulunamaz.
Ya aratacağını nerden biliyosun doğduğundan beri erdoğandan başka lider mi gördün? Şu ekonominin haline bak. Bu adam ilah mı da bu kadar sığınıyorsunuz anlamıyorum. Herkes gelip geçicidir. Ben daha bir şey demiyorum
@Opucukopucj almanyada enflasyon %5, amerikada %8, japonyada %3 Türkiyede %180, Git bak bakayım hepsinde mi kötü sadece bizde mi kötü. Ayakta uyuyun daha
Almanya'da ki tanıdığım ile konuştugumda keşke ben de oraya gelseydim dedim ve bana şunu dedi gelme burası da çok kötü insanlar robot gibi çalışiyor ekonomi de kötü dedi. Kadın yalan mı soyluyecek ŞU ÜLKEYİ KÖTÜLEMEKTEN VAZGEÇİN ARTIK BAKIN ÜRETMEYE BAŞLADIK GEMİ, UÇAK , SİHA İHA DOĞALGAZ VE DAHA BİR COK ŞEY ONLARİ İHRACAT YAPMAYA BAŞLADIĞIMIZDA DAHA GÜZEL OLACAK SABREDİN ARTİK ULKEYİ KÖTÜLEMEYİN SOĞANA PATATESE SATMAYALİM ÜLKEMİZİ
@Opucukopucj madem almanyada ekonomi çok kötü arkadaşın Türkiyeye gelsin o zaman 😀 siz saftirikleri böyle kandırıyolar işte. Erdoğanın başta olması işlerine geliyor, çünkü dövizlerini bozdurup bozdurup harcıyorlar burada. Sana pahalı gelen şey onlara ucuz geliyor. Almanyada 1 aylık maaşınla iphone 14 alabilirsin bilgisayar alabilirsin. Kazaklar tişörtler 20-30 Euro. Şu saflığınız beni benden alıyor yaa
Almanyada bir aylık maaşınla türkiyede yapabilabilecekleri anlatıyorsunuz Almanyada neler yapılabilir mesela? Erdoğan dan başka lider görmediniz ki dediniz siz görmemiş olabilirsiniz ben gördüm. Tarih kitapları okuyorum uzmanlık alanı tarih olan bir kişiyi geride bırakabilecek kadar iyim diyebilirim bu konuda. Atatürkü gördüm, Süleyman Demirel'i Kenan evreni ismet inönüyü Abdullah gülü chpnin barajı geçemediği yılları gördüm neden geçemediğini bir araştırın o yıllarda. Bütün insanlar neden menderesin partisine akın etti bir araştırın. O zamana kadar İslam üzerinden yapılan faşistliği bir araştırın. Bu millet korktu başörtüsüyle terörist muamelesi görmekten, kuranları toprağa gömerek saklamaktan, çocuğundan (haşa!) "Allah mı Atatürk mü daha büyük?". Gibi şirk içeren sorular duymaktan liste uzar gider. Evet millet belki soyuluyor ama ne demişti atalarımız bülbülü altın kafese koymuşlar bülbül yine vatanım demiş. Yani işin özü bu millet çok korktu, o tarihi okuyan araştıran gençlerde bu korku tazeleniyor taxelendikçe bu eserle övünün bu eser CHP zihniyetinin eseri. CHP demiyorum çünkü başörtü yasağı onlar tarafından gelmedi ama zihniyet solcu zihniyet bunu küçük çocuk bile biliyor artık.
İçleri dışları kin dolu. Bir yardım yapıyorsa Allah rızası için yapılmalı iki hür iradeye saygı duymalı üç zaten yardımıda sağda solda caka satmak için yapmışlar. Bu ortaya çıkıyor. Umarım kendilerine döner