Sinirlerim çok bozuk hahsjfj Keşke Seloş yazsa da üstünde stres atsam 🥹😂🦥

Sinirlerim çok bozuk hahsjfj Keşke Seloş yazsa da üstünde stres atsam 🥹😂🦥

Evet canımı sıkan bir çok şey var tabi ki de. ama bunları unutmayı ya da görmezden gelmeyi seçiyorum her zaman için. şu an da genel de hayat dertleri sorunları var kişisel şeyler ama bunların da zaten geçeceğini düşünüyorum bir gün ya da yakında geçer. zaten önemli olan anı yaşamak.
Bazen çok yoğun çalışıyorum. O ara rüzgarı, sahili, turkuaz, turuncu, yeşili, serinliğin tadını kaçırıyorum. Sonra durup geri adım atıyorum. Tekrar anı yaşamak için ileriye adım atarak
Cevap
14Cevap
Demek ki emekliler 8500 tl bayram ikramiyesi istemiyor, asgari ücretli ve devlet memuru kirada oturmaktan sosyal hayattan uzak kalmaya razıymış, Özellikle şu Depremzedelere bir çift lafım var"ulan bir dr bir hemşire bir afad eğitimli insan köpekler ben on gün sizinle o eziyeti yaşadık can kurtardık emek verdik demek ki siz bu sefil hayatı istiyorsunuz buyurun
Gençler gelecek kaygısına devam edin o zaman, anne babalar çocuklarınızın yatağa aç girmesine katlanın o halde, SMA hastası olan aileler çocuklarınız iyileşmesin istediniz demek ki, kaderimizi suriye afgan yurt dışında tuzu kuru gurbetçilerin belirlemesinden rahatsız değilsiniz demek ki
Siyasi ahlaksızlıktan rüşvetten haksız ihalelerden lgbt çocuk istismarıtarikatlardan memnunsunuz demek
iş kazası adı altında dul ve yetim kalmaktan evlat acısı çekmekten mutlusunuz demek ki hak ararken joplanmak sizin sağlığınıza da iyi gelir eminim,
Neyse ne vereyim abilerime ablalarıma?
Evet var babamın komşu kadınin telefon numarasını alıp konuşması insanın kendi eşi dururken erkeğin kadınla mı konusmasi doğrudur yoksa kadının kadınla mı? Acayip sinir bozucu
Çok şey var. Paramın bitmesi , özgürlük alanimin kısıtlanması, aile evi , ailemin bazi bireyleri, dersler , okul , sınavlar... Bir çok şey var
Siyasi İşler. Kime baksam nereye baksam görüyorum
Sevdiğim kişinin bana yaptığı haksızlıklara canım çok sıkkın.. daha doğrusu vefasızlığa..
Moraller bozuk seçim sonuçlarından dolayı ama yapacak bir şey yok.
Benimde canımı sıkan gitar çalmak istiyorum... iyi de çalıp bir de üstüne bütün romantik ve hareketli şarkıları söyleyebilmek istiyorum.. Ama bu aralar pek çalışmıyorum... Eski performansımın geri dönmesini istiyorum..
Valla kendim, kendimden bıktım ya canımı sıkıyorum
Belirsizlik. Misal yemeğe ne yapsak?
Biraz fazladan yapsana gelip alayım :D
Oy oy, teklif etmen yeter 😅
☺️💜
seçim maalesef
Seçimin 2. tura kalması
Çok var ama anlatılacak bir şey değil
Belirsiz olan her şeyy :D
İnsanların adil olmaması.
Nihal bozmak yok çalışıp kazanacagiz
Çok var hangisini yazayım :(
Parasızlık canımı sıkıyor
Kılıçdaroğlu nun yine kaybetmesi
Seçim biraz canımı sıktı.
İnsanlar ve onların saçma sapan hareketleri.
Var olmaz mı? Nden 2. Tur...
Bu aralar canım sıkkın
İşler kesat.. Can sıkıntım bundan..
Seçimin 2. tura kalması
İnsanlar 🙄🙄
Hayat canımı sıkıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?