Aile & Toplum Adli tatil başlıyormuş sanırım doğru mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor arkadaşlar merhaba benim erkek arkadaşım benim yüzümden cezaevinde, seçimlerden kaynaklı adli tatil başlıyormuş sanırım doğru mu? Güncellemeler+1 yıl ve ne kadar sürüyor Adli tatil başlıyormuş sanırım doğru mu? Cevapla Tatil Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı. Doğru 0 11 Yorumla Soran +1 yıl teşeklür ederim Yorumla YaralıSevda01 +1 yıl Rica ederim 🌹 Yorumla Soran +1 yıl bi de ne kadar sürüyor Yorumla YaralıSevda01 +1 yıl Daha başlamadı 20 temmuzda başlar 11 gün sürer Yorumla Soran +1 yıl haaa 20 Temmuz mu 1 2 ay içinde mahkemesi sonuçlanır erkek arkadaşımın temmuza da 2 3 ay var daha Yorumla YaralıSevda01 +1 yıl Ola bilir Yorumla YaralıSevda01 +1 yıl Suçu ne Yorumla Soran +1 yıl kasten adam yaralama ama yaraladığı kişi yaşıyor ve şikayetçi olmadı Yorumla YaralıSevda01 +1 yıl Tamam fazla kalmaz içerde en fazla 1 ay Yorumla Soran +1 yıl ya ben size istek atıyorum dmden anlatayım özet Yorumla YaralıSevda01 +1 yıl Peki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Doğru
teşeklür ederim
Rica ederim 🌹
bi de ne kadar sürüyor
Daha başlamadı 20 temmuzda başlar 11 gün sürer
haaa 20 Temmuz mu 1 2 ay içinde mahkemesi sonuçlanır erkek arkadaşımın temmuza da 2 3 ay var daha
Ola bilir
Suçu ne
kasten adam yaralama ama yaraladığı kişi yaşıyor ve şikayetçi olmadı
Tamam fazla kalmaz içerde en fazla 1 ay
ya ben size istek atıyorum dmden anlatayım özet
Peki