Aile & Toplum Sinan oğan başımıza gelse ne var? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Birden ben onda bir ışıltı gördüm sanki hi olabilirmi Güncellemeler+1 yıl Ay ben çok heyecanlandim böyle askeri bir tipi var Sinan oğan başımıza gelse ne var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Eskiblablacı Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 748 cevap paylaştı. Milliyetci kesim de muhafazakar kesimde sevdi bence... mhp de boyle insanlar varmis madem neden bahceli yani😂 dun cikip %5oy aldi hem de iki kemik ittifakin yaninda bence mhp de olsa iktidar sansi yuksek 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yok Chp açısından dedim onun başına gecsin Yorumla Eskiblablacı +1 yıl Mhp tabanindan biri biraz zor chp basina gecer Yorumla Soran +1 yıl Geçer geçer başta olmak için Yorumla
EverythingİllusioN Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bi bahçeliye bakıyorum ruhu çekilmiş gibi, bi sinan oğana bakıyorum karizma bilgi donanım her şey var gelecek vaadediyor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yok yok Chp ye gelsin Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Atatürk gelse Kemal koltuğunu bırakmaz, hayal dünyasında yaşama yavrum 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ben geçsin istiyorm Yorumla Oluştur +1 yıl Ben de isterim fakat Sinan bu ülkeye fazla bir adam, seçileceğini sanmıyorum, finalde Tayyip seçilir Yorumla Soran +1 yıl Uff bu ülke kafadan kırık galiba Yorumla
Everglow Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Gelse iyi de bu milletten bi bk olmaz fkjsd 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Evet ama gelemiyor birde iç Anadolu da mı yaşıyor sen? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yok la harbi harbi izmirliyim ben Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl keşke kılıçdaroğlu adaylıktan çekilip sinan oğanı desteklese yapmaz ki 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yok Sinan onu destekleyip başa geçecek Yorumla
Aptalarpekcok Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. O ne ya da o kim 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Böyle istikrarli bir tipi var ay ben çok heyecanlandim Yorumla Aptalarpekcok +1 yıl Şimdi bir soruda gördüm dedin kişiyi tr aday mı ne başkan için galiba Yorumla Soran +1 yıl Kız aptalmisin sen bilmiycek🙂 Yorumla Aptalarpekcok +1 yıl Bilmiyorum ki Yorumla Aptalarpekcok +1 yıl Daha şimdi gördüm sitede bir soruda bilmemek aptalık mi Yorumla Soran +1 yıl Oy kullanmadinmi Yorumla Aptalarpekcok +1 yıl Oy kullanıyorum da tr da değil Yorumla Soran +1 yıl Yok aptallar pek çok demissinde ondan dedim Yorumla Aptalarpekcok +1 yıl Sadece Recep Tayyip Erdoğan çok duydum onu biliyorum bir de Kemal Kılıçdaroğlu mu ne başka bilmem Yorumla Soran +1 yıl Him peki bunuda öğrenmis oldun Yorumla Aptalarpekcok +1 yıl Evet Yorumla
graywolf849 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Diğer seçimde gelir 5 sene sonra emin ol 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ama CHP nin yerine geçecek Yorumla
Muratt190333 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 583 cevap paylaştı. Bidaki seçime cumhurbaşkanımız olcak 🐺🐺 0 0 Yorumla
Hyperxxx Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 565 cevap paylaştı. Keşke gelse 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Keşke ama CHP'nin yanina Yorumla Hyperxxx +1 yıl Hdp giderse olur Yorumla
isengardodalari Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl olabilir 0 15 Yorumla Soran +1 yıl CHP nin başına geçerse desteklerim Yorumla isengardodalari +1 yıl bakılabilir Yorumla Soran +1 yıl Hadi be bı baksan :) Yorumla isengardodalari +1 yıl sinan oğan değerli biridir bunu sakın unutma Yorumla Soran +1 yıl olur mu olur belli gibi sert gibi duruyor ama CHP olacak Yorumla isengardodalari +1 yıl lider dediğin ciddiyetini korur Yorumla Soran +1 yıl Her zaman asil Yorumla isengardodalari +1 yıl dirayetli Yorumla Soran +1 yıl Olgun Yorumla isengardodalari +1 yıl karizmatik Yorumla Soran +1 yıl Tam lider Yorumla isengardodalari +1 yıl donanımlı bir yönetici Yorumla Soran +1 yıl İstikrarlı ve gururlu ayakları yere sağlam basan Yorumla isengardodalari +1 yıl her şeyin farkında olan! Yorumla Soran +1 yıl Bastığı dalı kesmeyen Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Milliyetci kesim de muhafazakar kesimde sevdi bence... mhp de boyle insanlar varmis madem neden bahceli yani😂 dun cikip %5oy aldi hem de iki kemik ittifakin yaninda bence mhp de olsa iktidar sansi yuksek
Yok Chp açısından dedim onun başına gecsin
Mhp tabanindan biri biraz zor chp basina gecer
Geçer geçer başta olmak için
Bi bahçeliye bakıyorum ruhu çekilmiş gibi, bi sinan oğana bakıyorum karizma bilgi donanım her şey var gelecek vaadediyor
Yok yok Chp ye gelsin
Atatürk gelse Kemal koltuğunu bırakmaz, hayal dünyasında yaşama yavrum
Ben geçsin istiyorm
Ben de isterim fakat Sinan bu ülkeye fazla bir adam, seçileceğini sanmıyorum, finalde Tayyip seçilir
Uff bu ülke kafadan kırık galiba
Gelse iyi de bu milletten bi bk olmaz fkjsd
Evet ama gelemiyor birde iç Anadolu da mı yaşıyor sen?
Yok la harbi harbi izmirliyim ben
keşke kılıçdaroğlu adaylıktan çekilip sinan oğanı desteklese yapmaz ki
Yok Sinan onu destekleyip başa geçecek
O ne ya da o kim
Böyle istikrarli bir tipi var ay ben çok heyecanlandim
Şimdi bir soruda gördüm dedin kişiyi tr aday mı ne başkan için galiba
Kız aptalmisin sen bilmiycek🙂
Bilmiyorum ki
Daha şimdi gördüm sitede bir soruda bilmemek aptalık mi
Oy kullanmadinmi
Oy kullanıyorum da tr da değil
Yok aptallar pek çok demissinde ondan dedim
Sadece Recep Tayyip Erdoğan çok duydum onu biliyorum bir de Kemal Kılıçdaroğlu mu ne başka bilmem
Him peki bunuda öğrenmis oldun
Evet
Diğer seçimde gelir 5 sene sonra emin ol
Ama CHP nin yerine geçecek
Bidaki seçime cumhurbaşkanımız olcak 🐺🐺
Keşke gelse
Keşke ama CHP'nin yanina
Hdp giderse olur
Bir ışık parladi
Keşke gelebilse
olabilir
CHP nin başına geçerse desteklerim