Elinde bir mikrofon olsa seni üzenlere neler söylemek istersin?

#mutlugünler
Elinde bir mikrofon olsa seni üzenlere neler söylemek istersin?

#mutlugünler
Allah'ın adaleti burada ve öbür tarafta yakanızı bırakmıcak ahirette cezanızı çok iyi çekeceksiniz çünkü herkes ettiğini bulur iyilik yapan iyiliği kötülük yapan kötülüğü herkes şunu düşünse Allah korkusu olsa dese ki ben nasıl yaptım öbür tarafta cezalanacam boşuna dünyaya gelmedik iyi olup ölmem lazım çünkü bizi iyilik kurtaracak kötülük değil deseler insanlar kötülüğe de bulaşmaz
Olumsuz düşünceler ve davranışlar, insanların kendilerine ve diğerlerine zarar vermesine neden olabilir. Bu nedenle, insanlar arasında saygı ve sevgi olması önemlidir. Eğer bir mikrofonum olsaydı, insanları birbirlerine karşı daha anlayışlı ve saygılı olmaya teşvik etmek isteyebilirdim. Herkesin farklı bir hikayesi ve geçmişi var ve bu nedenle, insanların birbirlerine karşı daha empatik ve hoşgörülü olmaları gerektiğini düşünüyorum.
Biz izin vermediğimiz sürece kimse bizi üzemez.
Birileri bizi üzüyorsa buna biz izin vermişiz demektir.
Bu hayatta seçimlerimizi yanliş yaparsak, yanlış kişileri hayatımıza alırsak, Yanlış kişilere değer verirsek sonuçlara da katlanmak zorunda olan yine biz oluruz.
Hiç biri doğum günümü kutlamadi birde benden helallik istiyorlar hepsini öldürmek istiyorum -başkanım mikrofon açık -Sevgili arkadaşlarim bana verdiğiniz değer için size sonsuz minnattarim sizi çok seviyorum bir çay içelim kasiksiz olsun çaylar şeker gibisiniz nede olsa -bir kaşık çayda boğacak bunları yoksa 😂😂😂
Cevap
40Cevap
Beni kimse üzemeyeceği için hiç bir şey söylemem kimseye çünkü kimseyi takmıyorum yani kötü insanları hayatımdan çıkartıyorum sadece
Bundan sonra iflah olmaz zaten 😃
Bence de :)
Üzülmem ki ben o üzüldüğümü sanırsa başka, o zaman da, sen beni üzdüğünü sanıyorsun ama yanılıyorsun derim.
Çelik gibiyim diyosun yani
Psikolojim sağlamdır👍🏻
Darısı başımıza 😃
🙂 bu senin elinde…
Evet haklısın ama işte 🤷🏻♀️
Ama gayret göster…
Çabalıyorum bakalım
İyi olacak👍🏻
Bildiğim tüm +18 küfürler geçiyor içimden de burası uygun değil 😂
Sevgili beyler bayanlar, bugün karşımda duran vicdansız insanlara sesleniyorum! Hazır mısınız? Evet, onlar yaptıklarını anlamayan ve biri haklı çıkınca da itiraz edenler! Sen kimi üzdüğünü sanıyon gardeş? Gel seni de üzelim. Sonra bak bakalım hayatına mutlu mesut devam etmek kolay mı.
Beni üzme şansını size verdiğim için kendimden özür dilerim, diye söylerdim büyük ihtimalle. Zaten bir şeyler doğru olsa, doğru ilerlese üzecek bir duruma getirmezdi. Kızgınlığı, kırgınlığı bile hak etmeyen bir insan için bir cümle bile kurmazdım tüm özrüm kendime olurdu
Siz beni üzemezsiniz. Ben anlık olarak her şeye üzülüyorum yapılan mitingleri izlerken bile duygulanıp ağlıyorum. sizin kayda değer davranışlarınız olduğundan değil.
bir şey söylemem ama içimden geçenleri bir bilsen dilime vurmadığım ama ALLAH’ın bildiği içim susmuyor o kişilere ve onların er geç yirmi sene bile geçse vay hallerine diyorum sadece
Hiç sevgilim olmadı diye benimle dalga geçmeyiniz. Kalbim aşırı kırılgan ve buna tahammülüm yok. Aksi taktirde ne yapacağımı beni bilenler bilir.

Beni kim üzdüyse alayının yanağından öpim. Benim gibi iyi niyetli birini üzmeye nasıl kıydınız ulan operasyon çocukları derdim.
Bana çok şey kattıkları ve hakkımı yiyip yükümü hsfiflettikleri için teşekkür ederim bu arada sid karakteri güzel seçim 😊
Allah sizi bildiği gibi yapsın geberin cezanızı versin
Ha o arkandaki bina var ya, ha o sana girsin. Demek isterdim 😁
Allah'tan bulsunlar ama. ikiyuzlu olduklarını yüzlerine söylemek isterdim
Zaten hayat çok üzüyor beni birde açımı ikiye katlamayın
Allah'a havale ediyorum, yarına kalır yanlarına kalmaz...
Siz üzdükçe ben umursamaz oldum. Umursamaz oldukça daha çok güçlendim
Hiç bir şey demem onu bana yaşattı ne öğrendim diye bakarım.. gerisi Allah'a kalmış
Bir daha söylemekle uğraşamam yorgunum. Mikrofonu yere atar giderim.
Senin küçük bir havlaman böyle büyük bir şahsiyeti üzebilir mi? Ne sanıyorsunnn...
Yüzlerine o kadar çok kez söylüyorum ki karaktersiz , sözünde durmayan o kadar çok insan var ki
Sizler yapmanız gerekeni yaptınız. Beni bu günkü halime getirdiğiniz için sonsuz teşekkürler
Olan olmuş ya. Birde üzenlerle tekrar uğraşamam. Allah'a havale eder işime bakarım.
Selamün aleyküm ben dj dikkat. Eskişehir yooo yoo emsi karizma 😂
"Kendiniz olun. İlle de edep, ille de edep" derdi₥
Yazıklar olsun.
Bu saatten sonra herseyin bittiği aşikardır.
Rabbıme sığınırım sadece. Rabbım herseyi görüyor ve biliyor.
Sana hiç sözüm yok.
Gerçek yüzünü görmek güzel oldu.
Derdim
Üzenleri üzüyorum ben de hesaplaşmış oluyorum 😂
Allah'tan bulsunlar, beni nasıl üzdülerse yaptıkları aynı şeyle başkaları da onları üzsün
Hepinize güzel küfürler ediyorum ne ettiysem iyi ettim bundan sonra daha kötülerini yapacağım
Bana tam kırk dört gün batımı izlettiniz.😏
Görsel sana gelsin 😃
Otobüs olur hepinizi otogara çeviririm
Çok orj bi küfür
Hiç sevmim küfürü
Belli oluyor küfür yerine şiir yazıyorsun
Hiç anlamam şiirlerden de
Ah bu erkekler
bir şey söylemem.. ALLAH biliyor ya der içime gömerim..
Yaşattığınızı yaşayın
uykum var uğraşamam sanırım kalkar giderim
Hergün birinizin birgün hepinizin
Ananızın * kadar yolunuzzzz var
Hepinizden nefret ediyorum derdim
Mikrofonu bi yerlerine sokardım.
Alayınız K*hpe Lan 😏
Ananızin * kadar yolunuz var
Sizi affettim intikam alacak kadar bile takmıyorum
Kendi denginizle oynayın 🖕🏻
Kelimelerimi hak etmiyorlar. 😂
Küfür ederim çok sinirli bir kişiliğim var