Ben bugün 10 yıllık arkadaşımın siyasi görüşünü öğrendim. Artık eski arkadaşım...
En son ne için hayal kırıklığına uğradınız?
Ben bugün 10 yıllık arkadaşımın siyasi görüşünü öğrendim. Artık eski arkadaşım...

Genelde düzenli olarak hayal kırıklığına uğrardım ama şu an hayattan beklentim kalmadığı için de hayal kırıklığı yaşamıyorum hiç. çünkü hayatta maalesef isteklerim hiç olmuyor yani kısaca hayalimde ki hayattan çok farklı bir hayatım olduğu için hayal kırıklığı yaşadım
Genel olarak hep gulen sıkıntısını dışarı belli etmeyen biriyim ancak.
Genel olarak maalesef birçok şey bende hayal kırıklığına sebep oldu. Aşk gönül ilişkileri değil.
Ailem sanırım.
Bu kadar maddi durumu kotuyken bu kadar çocuk yapmaları çocukken daha çok küçükken verilen sorumluluklar beni yıprattı. Her şeyimi kendim yapmak zorunda kaldım. Çok zor günlerdi. Babam okuduğum okulu bile bilmez. Annem babama çok bağlı biri. Her şeye rağmen onları seviyorum.
arkadaşımla buluşmak için plan yaptık. Benimle olan planını bir bahane uydurarak iptal edip başka arkadaşıyla buluşmuş. Günler sonra öğrenmiştim.
Çok iyisin cesaretimi toplarsam istek atarım.🌼
Dün eski bir dostumla konuştum. Üniversitedeyken hayat görüşümüz, dini hassasiyetimiz, düşüncelerimiz aynıydı. Dinden uzaklaşmış çok farklı bir hayat tarzı benimsemiş, bu durum beni çok üzdü.
Konuştum ama çok aşırı düşüncede nefretle dolmuş bazı şeylere karşı maalesef zor gözüküyor. Allah hidayet versin diyelim.
Cevap
16Cevap
Uzun zamandır hayal kırıklığı yaşamıyorum hep beklentilerimin üstünde yaşıyorum. Yarın da bir değişiklik olmaz inşallah
İnşallah 😊
Hayal kurarken dikkat etmem gerektiğini farkettiğim anda. Halbuki hayal kurmak sınırı olmayan bir alan olmalıydı
yaptığım tatlının tadının garip olmasındsn uğradım
Uzun zamandır hayal kurmuyorum, kırıklık da olmuyo bu şekilde
Denemeni tavsiye ederim🙃
Beklentiler sadece üzer 🙌🏻
Ben kızlara açılanıyorum ya tam böyle adım atacağım yok olmuyor yanlış anlaşılırım falan diye
Karışık 🥴 ya mesela birine açılsam da mesela böyle sıkılıyorum falan konuşma konusu bulamıyorum sonra kendi kendime git bu kızın yanından diyorum
Aşılır herhalde ya bakalım 🤔
Sevgilim beni terk eder gibi oldu, ne gitti ne kaldı
Çocuk olmak istiyorum ve dilediğimce, özgürce canım ne istiyorsa onu yapmayı... yasaksız, kuralsız...
Kılıçdaroğlu'na oy vermeye ikna etmeye çalıştığım annemin ikna olur gibi yapıp son günde fake atması..
Çok güvendiğim bir arkadaşım bana kötü bahsettiği insanlarla dedikodumu yapmış hatta biriyle arkadaş olmuş. Aslında buna pek üzülmedim sadece ani geldi
Çok haklısınız, başkaları hakkında kötü konuşulan masalara oturmak bariz bir hata. Normalde arkamdan söylenenleri falan zerre takmam, kötü ruh halinde olduğum bir dönemde tuzu biberi oldu bu olay.
Her dakika çevremdeki insanlar sayesinde hayal kırıklığı yaşıyorum.
Pek çok şey var ama nasıl desem susasım var.
4 ay önce hiç vazgeçmez beni asla bırakmaz dediğim insanın benden kolayca vazgeçmesiyle
Daha Yeni hayal kırıklığına uğradım herkes aynı olamaz derdim oluyormuş
Az önce. Bir konuda kendime güveniyorum daha doğrusu bilgime. Yanıldığımı fark etti₥
çok önceden hayat için hayal kırıklığına uğramıştım.
Bir arkadaşım tarafından kendim için değil ama başkalarına verdiği zarar için.
İnan hatırlamıyorum fakat bu seçim giderse aşırı büyük hayal kırıklığına uğrarım
tekrar onun yanına gidince seveceğini düşünmüştüm öyle olmuyormuş
Öz kardeşim bütün derin sırlarımı başkalarına anlattığı zaman.
Birini çok sevmiştim o sevmedi büyük hayal kırıklığı oldu.
Sevgilim dün akşam geliyorum dedi geldi regl olmuş ayrildik
Hayal kırıklığına uğramadim sadece öngörülerimde yanilmadim
Umarım açıklamadaki yazında ciddi değilsindir 😅
Hangi partiliymiş çok merak ettim 😅
Hayallerim için sanırım
annemle babam bosaniyodu cok mutlu olmustum geri birlestiker hem de bi gunde
yani yanlis anlatmışim bi gun bosanik durmadilar birlesmeleri bi gunde oldu aniden gittik annemj aldik geldik
Hayal kırıklığına uğratmasından şüphe ettiğim bir durum ya da kişi hakkında hayal kurmam
Sevgilimin ottan poktan sinirleri yüzünden hayal kırıklığına uğradım
yanimda sandiklarimin karsimda durmasi buyuk hayal kirikligi
senin yüzünden hayal kırıklığına uğradım Dmden yazmadjn banaa
Insan sandıklarım insan çıkmayınca
Değer verdiğim insanların karaktersiz ciktigina
Beni paragöz sandığını anladığım an.
ailevi birsey.. babamla tartıstım
Her gün zaten hayal kırıklığına uğruyorum
Alacağım şeyin kalmadığını gördüğümde
Birisi hakkında hayal kırıklığına uğradım.
gobek adim hayal kirikligi
Bu ara kendimle ilgili 😀
Burdan tanıdığım biri hayal kırıklığı 🤦
Başarısızlığa uğradığım için
Mührü taşırmişim aklım onda zııığğ
Birisiyle evlenicektim ama olmadı hayal yalan oldu
Beni aldatan sevgilim için
Iki yıl oldu öncesinde var tabi
Bende kalsin
İş başvurusu
Vefasizlik
aşk için