Dünya ve hatta Samanyolu Galaksisi bile bu sürede çoktan yok olmuş olacaktır ama yine de varlık devam edecektir. Sizce nasıl bir ortam var olur?

Dünya ve hatta Samanyolu Galaksisi bile bu sürede çoktan yok olmuş olacaktır ama yine de varlık devam edecektir. Sizce nasıl bir ortam var olur?

Dünya yok olabilir çünkü güneş de bitebilir. Isısını kaybediyor hergecen yıl. 1 trilyon yıl çok uzunbir süre bu yüzden Dünya adlı bir gezegen hayır kalmaz. Ama insanoğlu yeni gelişmeler ışığında başka gezegenlere gitmenin orada kolonilesmenin bir yolunu bulmuş olur büyük ihtimalle.
Yakın zamanda kıyamet kopar gibime geliyor. Ama tabi ki bunu yalnızca Allah bilir. Kıyamet kopmadıysa daha fütürist, daha sade ve daha gelişmiş bir dünya olurdu. Belki sadece çürümüş zihinler, heba olmuş ruhlar.. Bilemiyoru₥
Eic 🍁🍃
Trilyon yıllar sonra ne olur bilemem ancak o kadar yıla kalmadan belki de binlerce yıl sonra dünyada yaşam bitecek insan diğer gezegenlerde kendilerine yaşam alanı yaratacak olabilir.
5 milyon yıl sonra güneşin ömrü bitiyor tahmini ve dünyada dahil çevresindeki bütün gezegenlri yok ende 1 trilyon yıl sonra ne olur bilmiyorum bütün evren yok olabilir belki
Cevap
5Cevap
Bence daha güzel olur ama insanlar olur mu bilmiyorum
Kıyamet kopmamissa şayet yıldı savaşları filmindeki gibi ya da Çılgın Max filmindeki gibi ortamlar olabilir.
Ben pazartesi sabahını hesap edemiyorum onu nasıl edeyim
Bir trilyon yıl sonra insan nesli daha ilkel bir yaşamla devam eder
Söylenen varsayım yeniden büyük kütle oluşacak big bang öncesi gibi..
Dünyanın 1 trilyon yıl daha yasayacagini sanmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?