Almanlar niye saçını saklıyorsun diye soruyor mu adfg
0
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
Inan hayir bana bu soruyu türkler sormustu
Cevap sahibi
+1 yıl
Çılgın Türkler asdfg Irkçılığa maruz kalıyor musun iş ortamı okul ortamı vs gibi yerlerde
Soran
+1 yıl
Iş de evet, hatta gecen denemeye gelirsin dedi sonra mail ile iptal etti baskasini bulduk dedi sacmaydi cnkü cv mde eva fotom var biliyosun kapaliym diye
Cevap sahibi
+1 yıl
Zor bir durum ama trde de var bence tesettürlü ayrımı özel sektörde.. Türkiye’ye dönmeyi düşünenlerden misin yoksa seviyor musun orayı
Soran
+1 yıl
Artik cogu insan gitmeyi düsünmüyor bence bide bende düsünmeyenlerdenim
Cevap sahibi
+1 yıl
Neden peki sürkeli Türkiye’yi övüyor gurbetçiler 😄
Soran
+1 yıl
Bende duyuyorum bazisi cok abartiyo ama sadece tatile gidiyolar
Cevap sahibi
+1 yıl
Benim dayım da Almanya’da yaşıyor üç çocuğu var biri pek gelmez Türkiye’ye ikisi çok gelir ve över sürkeli Türkiye’yi. Bi gün kız olan siz Türkiye’yenin değerini bilmiyorsunuz cennet Türkiye cennet falan demişti 😄 gelirler, tatil yerlerinde gezer tozar Almanya’ya kaçarlar çalışmaya asdg
Soran
+1 yıl
Ya şöyle almanya skci falan diye öyle dediklerini düsünüyorum ama yasamak istemezler orada sadece tatil
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Irkçılığa maruz kalıyor musun ve çok mu az mı maruz kalıyorsun
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Zor bi soru cünkü kendi adima cvp verceksem kismen mesela iş güc vb aramada ama irkciliga cok maruz kalan ablam var ona hakaretler ediyolar kavga ediyolar ve bu sürekli bazi insanlar söylüyor dövüyolarmis
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
ne diyeceğiz yani dini bütün yaşayabiliyorsa orada ne mutlu
Saol
Biraz ordaki yasam nasil? Iyi kazanciniz var mi? Neden ordasiniz?
burada dogdum vb. Kazancimiz orta derece Allaj bereket versin
kaplıysan islamı yönün agır basıyodur peki hakkını verebiliyomusun islamı gerektigi gibi yasayabiliyomusun
arkadaşın var mı evlenmek isterim :D soru sormak istemem yeter ki bu ülkeden kaçalım
Hiç yanaşan oldu mu teklif eden ya da zorlayan yapan
Tanismak isteyen cok oldu
Ahlaksızca teklif vs olmadı dimi
Biri ile sohbet etmiştik kız kafasından mı kurmuştu ciddi miydi bilmiyorum zorla bir şeyler yaptırmış onunda hoşuna gitmiş vs unutamamı
Hayir yok
İyi demek ki kız kafasında kurduğunu anlatmış
Ilginc
Kızda kapalıydı ama güzellik uzmanıydı
Anladm baska sorun var mi
Senin dışında kapalı kimse var mı bekar?
Almanlar niye saçını saklıyorsun diye soruyor mu adfg
Inan hayir bana bu soruyu türkler sormustu
Çılgın Türkler asdfg
Irkçılığa maruz kalıyor musun iş ortamı okul ortamı vs gibi yerlerde
Iş de evet, hatta gecen denemeye gelirsin dedi sonra mail ile iptal etti baskasini bulduk dedi sacmaydi cnkü cv mde eva fotom var biliyosun kapaliym diye
Zor bir durum ama trde de var bence tesettürlü ayrımı özel sektörde..
Türkiye’ye dönmeyi düşünenlerden misin yoksa seviyor musun orayı
Artik cogu insan gitmeyi düsünmüyor bence bide bende düsünmeyenlerdenim
Neden peki sürkeli Türkiye’yi övüyor gurbetçiler 😄
Bende duyuyorum bazisi cok abartiyo ama sadece tatile gidiyolar
Benim dayım da Almanya’da yaşıyor üç çocuğu var biri pek gelmez Türkiye’ye ikisi çok gelir ve över sürkeli Türkiye’yi. Bi gün kız olan siz Türkiye’yenin değerini bilmiyorsunuz cennet Türkiye cennet falan demişti 😄 gelirler, tatil yerlerinde gezer tozar Almanya’ya kaçarlar çalışmaya asdg
Ya şöyle almanya skci falan diye öyle dediklerini düsünüyorum ama yasamak istemezler orada sadece tatil
Irkçılığa maruz kalıyor musun ve çok mu az mı maruz kalıyorsun
Zor bi soru cünkü kendi adima cvp verceksem kismen mesela iş güc vb aramada ama irkciliga cok maruz kalan ablam var ona hakaretler ediyolar kavga ediyolar ve bu sürekli bazi insanlar söylüyor dövüyolarmis
Çüş şerefsizler ya
Maalesef özellikle yaslilar hala eski kafa düsman olabiliyor, ama sükür benim basma gelmedi öyle bana tam tersi iyi davraniyolardi
Çok şükür umarım hiç kimsenin başına gelmez bi daha 🙏
Inshallah 🤲🏻
Nasıl kapalı kaldın 😂
Evt zordu kücükken tek okulda kapali bendim
Dinini tam anlamıyla yaşayabiliyomusun
Sükür 🤲🏻
Çok çalıştırıyor diyorlar doğru mu?
neden gizliden sordun
Bazilari hakaret ediyo
ne gibi
Yazan oldu mesela oy verme falan ne alakaysa
Kiskanc kizlarla ugrasamam