Aile & Toplum Gününüz nasıl geçiyor KS halkı, şu sıralar mental olarak nasılsınız? anavrinn7 Takip Et Yoda Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Tuhaf bi yaza geçiş yaşanmaya çalışılıyor sanki🤪Yaşanılacak değişimlere hazır mısınız? Gününüz nasıl geçiyor KS halkı, şu sıralar mental olarak nasılsınız? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Günüm yorucu geçiyor. Mental olarak biraz karışık bir durumdayım. Fakat bazı şeyleri halledeceğimi düşünüyorum. En azından bu konuda birazda olsa şansımı deniyorum. Bakalım zaman neler gösterecek. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Benim güzel geçiyor 0 0 Yorumla
_Steampunker_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Kritik bi virajdayım her anlamda, haziranda her ilin yoluna girmesini umuyorum 1 0 Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı. + Bilmem ki. 0 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Şu sıralar mental olarak iyi değilim pek fazla. Ama günüm güzel geçti açıkçası. 0 0 Yorumla
Papagandukkani Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 44% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Biz geçemiyoruz ki 😂 1 0 Yorumla
__Efe Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Harikayız valla gözlerden nazardan ırak 🧿 1 2 Yorumla Me1issaaa +1 yıl Ben varım diye Yorumla __Efe +1 yıl JFJDNFNDNGDNGNRNGGNRNGJRJGJFJFJFJFJRFJRJFJFJFF Yorumla