Aile & Toplum Hangi oğuz boyundan geliyorsunuz? harbiyeliii Takip Et Xper 7 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor E devletten baktığımda çok geçmişi göstermiyor benim soy agaz8mda ama muhtemelen alkaevlik boyundan geliyorum hangi oğuz boyundansınız? Hangi oğuz boyundan geliyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
anamur10 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 45% +1 yıl Hangi oğuz boyundan geldiğili bilmiyorum ama büyüklerim çoğu yörüklerdi belki çok eskilerde rumlukta olabilir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bir yanlışlık yoksa çepni. Bir yanlışlık varsa rum ermeni laz türk karman çorman bir şeyim sanırım 0 1 Yorumla harbiyeliii +1 yıl Kimse safkan saf türk değil bende %25 kürdüm mesela Yorumla
Symyrne Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 91% +1 yıl Bakmıştım ama hatırlamıyorum Şu an 0 1 Yorumla harbiyeliii +1 yıl Nereliydinki sen
Pasara Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 33% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 794 cevap paylaştı. Hiç birinden büyük ihtimalle 0 4 Yorumla harbiyeliii +1 yıl Nerelisin Yorumla harbiyeliii +1 yıl Baban ve annen nereli Yorumla Pasara +1 yıl Annem Aydın babam Sırbistan Yorumla harbiyeliii +1 yıl Yörük olabilirsin muhtemelen Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Oğuzların kınık boyundan 0 4 Yorumla harbiyeliii +1 yıl Selçuklunun kurulması ve anadolunun fetihinde Büyük rolleri var kınıl boyunun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen bende onlardan geliyorum işte Yorumla harbiyeliii +1 yıl Bunlarla ilgilen kizların sayısı cidden çok az seni tebrik ediyorum👍 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Soyuma köküme sahip çıkarım teşekkür ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hangi oğuz boyundan geldiğili bilmiyorum ama büyüklerim çoğu yörüklerdi belki çok eskilerde rumlukta olabilir
Bir yanlışlık yoksa çepni. Bir yanlışlık varsa rum ermeni laz türk karman çorman bir şeyim sanırım
Kimse safkan saf türk değil bende %25 kürdüm mesela
Bakmıştım ama hatırlamıyorum Şu an
Nereliydinki sen
Hiç birinden büyük ihtimalle
Nerelisin
Baban ve annen nereli
Annem Aydın babam Sırbistan
Yörük olabilirsin muhtemelen
Oğuz türküyüm..
Kıpçak Türküyüz. Kırım göçmeni.
Oğuzların kınık boyundan
Selçuklunun kurulması ve anadolunun fetihinde Büyük rolleri var kınıl boyunun