Aile & Toplum Şu an ne yapıyorsunuz bakalım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Ben hiçbir şey yapmıyorum 🥺 Güncellemeler+1 yıl Neden cevap verenlerin çoğu erkek yaa hahaha Şu an ne yapıyorsunuz bakalım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
priwateman Takip Et Master Yaş: 44 , eic 31% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Ofisimda ayaklarimi masa uzattim can sikintisindan burada takiliyorum 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl tatlı yaptım annemin günü için duş aldım oturuyorum çlk yoruldum ya :/ 1 0 Yorumla
Prensesbiri34 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Bugün güzeldi dışarda kuzenlerle kahvaltı yaptık gezdik yeni geldim eve 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Gerçekten güzel ve dolu dolu geçmiş 🥺 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Uzanıyorum karnım kötü 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Geçmiş olsun umarım geçer Yorumla CoffeeAndCoffee +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Soran +1 yıl 🙂 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. İşten çıktım eve gidiyorum 1 0 Yorumla
Aesir Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 730 cevap paylaştı. Benim hiçbir şey yapmayacak vaktim olmuyor :D 1 0 Yorumla
buzz_adam Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Ofiste çalışmaya devam 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kolay gelsin Yorumla buzz_adam +1 yıl Gel beraber olsun 🙈🙈 Yorumla
muhammets8 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 78% +1 yıl İşten çıkmayı bekliyorum :) 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Benimde son yarım saat Yorumla muhammets8 +1 yıl Sabah yarım saat geç giriyorsun bizden desene :) Yorumla Soran +1 yıl Önce giriyorum asıl hahaha Yorumla muhammets8 +1 yıl 7-18 mı çalışıyorsun :D Yorumla Soran +1 yıl 8/18 Yorumla muhammets8 +1 yıl Tamam ben 7:30-17:30 çalışıyorum da önce nasıl giriyosun Yorumla Soran +1 yıl Ben 8.30 sandın sandım hahaha Yorumla muhammets8 +1 yıl Ahaha :D hadi bitti seninde geçmiş olsun :) Yorumla
djfurkan13 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. Tren ile Flensburg'dan Hamburg'a gidiyorum. 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Ooo iyiymiş Yorumla djfurkan13 +1 yıl Hamburg'dan ise üç aktarma ile Berlin'e döneceğim. Yorumla djfurkan13 +1 yıl Tren yolculuğu bayağı bir keyifli oluyor. Yorumla Soran +1 yıl Evet ya Yorumla djfurkan13 +1 yıl Sen de sever misin? Yorumla Soran +1 yıl Evet severim Yorumla djfurkan13 +1 yıl Zaman buldukça tadını çıkarmak gerekiyor. Yorumla Soran +1 yıl Kesinlikle öyle Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Gene biseyler yapıyorsundur 0 4 Yorumla Soran +1 yıl İş yok ya boş boş oturuyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende senin gibiyim ya. Yorumla Soran +1 yıl Çok sıkıcı değil mi ya böyle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Valla öyle umarım tez zamanda değişir Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Boş boş takılıyorum 1 0 Yorumla
JuliusCaesar063 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yatiyorum 1 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı. Çalışıyorum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kolay gelsin Yorumla
cengaver115 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 601 cevap paylaştı. Şu an çalışıyorum 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Kolay gelsin Yorumla cengaver115 +1 yıl Sağ ol gel benim yerime çalış Yorumla Soran +1 yıl Olur valla hahaha Yorumla cengaver115 +1 yıl Hadi değiş tokuş yapalım zaten uykum vardı ben uyuyayım sen çalış Yorumla Soran +1 yıl Hemenn Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Ofisimda ayaklarimi masa uzattim can sikintisindan burada takiliyorum
tatlı yaptım annemin günü için duş aldım oturuyorum çlk yoruldum ya :/
Bugün güzeldi dışarda kuzenlerle kahvaltı yaptık gezdik yeni geldim eve
Gerçekten güzel ve dolu dolu geçmiş 🥺
Uzanıyorum karnım kötü
Geçmiş olsun umarım geçer
Teşekkür ederim
🙂
İşten çıktım eve gidiyorum
Yattım aşırı yorgunum
Benim hiçbir şey yapmayacak vaktim olmuyor :D
Vakit geçirmeye çalışıyorum
Ofiste çalışmaya devam
Kolay gelsin
Gel beraber olsun 🙈🙈
İşten çıkmayı bekliyorum :)
Benimde son yarım saat
Sabah yarım saat geç giriyorsun bizden desene :)
Önce giriyorum asıl hahaha
7-18 mı çalışıyorsun :D
8/18
Tamam ben 7:30-17:30 çalışıyorum da önce nasıl giriyosun
Ben 8.30 sandın sandım hahaha
Ahaha :D hadi bitti seninde geçmiş olsun :)
Tren ile Flensburg'dan Hamburg'a gidiyorum.
Ooo iyiymiş
Hamburg'dan ise üç aktarma ile Berlin'e döneceğim.
Tren yolculuğu bayağı bir keyifli oluyor.
Evet ya
Sen de sever misin?
Evet severim
Zaman buldukça tadını çıkarmak gerekiyor.
Kesinlikle öyle
Gene biseyler yapıyorsundur
İş yok ya boş boş oturuyorum
Bende senin gibiyim ya.
Çok sıkıcı değil mi ya böyle
Valla öyle umarım tez zamanda değişir
Evdeyim uzanıyorum
Oturuyorum ve yalnızım.
Nothing ;)
Boş boş takılıyorum
Yatiyorum
Çalışıyorum