AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Eee evdesin ve iş bulmak ya da birini tanımak için kendine şans vermiyorsun. Kabullenmiş çaresizlik içinde kendini eve kapatmassin. Sana senden başka kimse yardımcı olamaz
Evt biliyom nasıl yapcam
Kendini kapatmayacaksin. Sosyalleseceksin. İlk önce bir iş bulup ekonomik özgürlüğünu kazanacaksın. Sonrası zaten gelecek. İş arkadaslarin olacak. Ekonomik gelirin olduğu için sosyallesmeye başlayacaksın.
Bunları bende biliyorum zaten
Ee ne yapalım gelip elinden tutup iş mi bulalim
Evet
Tamam hazırlan konum at 😂
Ciddiym ben iş ilanlarına bakarken bile endişe ve stresten midem bulanıyo
Senin yerine de iş görüşmesine ben gideyim hatta ve hatta çalışıp maaşı sana getireyim sen yorma kendini
Anlat bakalım hikayeni neler yapabiliriiz bakalım?
2 yıldr depresyondayım evdeyim
Konuyu biraz açarsanız belki yardımcı olabiliri₥
2 yıldır depresyondayım evdeyim
Sebebi?
İşşizlik değersizlik aldatılmk hayak edilenlern olmaması özgüvensizlik
Değersiz hissettirir bazı insanlar ama şunu unutma, insanın değerini yine kendisi belirler. Hayallerin için çabaladın mı ve ne mezunusun?
Çabaladım olmadı işte yapamadm beceremedm bi halt
Öyle söyleme. Kendine çok yükleniyorsun, başardığın ama unuttuğun birçok şey var bence. Mesela kalbin. Kendine kötü biriyim diyebilir misin?
Kötü demem ama canım ezil cesaretsz derim...
İşte deme. Kendini affet önce. Aldatan karaktersiz biri, sen değilsin. Evet sevip yaptığı hataları, verdiği ipuçlarını fark edememiş olabilirsin ama seven insan göremez ki. Bu normal kendine bu yüzden yüklenmeyi kesmelisin. Çünkü bu sen değilsin. Ve kendine bu kadar yüklenirsen herkes seni ezip geçer buna izin verme. Değerinin, yapabileceklerinin ve kendinin farkına var 🍃
🥺🥺26 yaşmdaym yani 2 ay önce 26 oldum 19 yaşmda gratisde çalışmayı başladm 4 sene orada çalıştm müdür yardımcısı olcaktım ama mobbimg insan kayırmaca haksızlık vs. umut verip yapmadılar düşündm karar verdm zaten dedm neereye kadar mağaza çalışcam kendi mesleğim olan modelistlik (kıyafetlern kalıbını bilgisayar üzermde çıkarmak işten istifa ettm ailemn tüm aöylemlerne karşın kursa gttm 2 ay belge aldm ama iş bulamadm çümkü tecrübem yok 1bjçul sene oldu deem geçiçi part time market kasiyerlik garsonluk işlwrne bakaym dedm olmadı hiç biraz kekemelik var oda bı tık arttı özgüvenim kalmadı güvenim kalması bu durumdan çıkmak istitom 20 kilo aldım şu an 91 kiloyum
O zaman her şeyi sıraya koyup adım adım hallet. Önce kilo vermek için sporlar yap, diyete başla. Bu süreçte moralini yüksek tut yoksa yaptığın sporun da, attığın yeni adımların da sana bir faydası olmaz. Modelist olma hayalin var sanırım yeniden ona yönel. Eski işinden konuştuğun birine ulaşıp yardım iste. Ama bu kez farklı biri olarak git. Mesela mobbinge karşı sesini çıkaran, hakkını yiyenlere laf sokan ve kendini asla ezdirmeyen biri olarak. Ve kendine inan, güven. Kimsenin hakkında ileri geri konuşmasına, sana haksızlık etmesine izin verme. Bunları yapamam ki deme çünkü kendine inandığında yapamayacağın şey yok 🍁🍃
Disiplinm yok istikratım yok ruh gibiym bütün gün aileme karşıda sorumlu hissediyom kendimi başka şeylerde var sıkıştım kaldım🥺🥺
Ama deme öyle. Bak bir çok sorunun, derdin olsa da yapabilirim dersen halledersin. Her şey sende bitiyor. Planla ve çabayla hepsinin üstesinden gelebilirsin. Yeter ki değişmek iste 🥺
Tabii
Yani aslında çok iyi yok gösteririm. Zaten hayatım yol göstermekle yol vermekle geçti. Doğru yolu çok iyi biliyorum
beklerim. buyur
burada mı yazacaksın
Konu nedir
Çok anlamasamda
Bende üniversite ve askerden sonra öyle kaldım
Ama bunların üstüne gitmek gerek evde boş oturmak yerine insan içine çık hava al o bile iyi gelir
İş güç evlilik bişe yokmu planlar filan
Çık hava al demek bana yetmiyor
İş güç evlilik olsa depresyonda olurmuym
Valla onlarda daha çok depresyon oluyor :)
Plan var mı diye sordum
Plan yapmak içinde aktif olmak gerek
Girişmek gerek
Durumunu bilmeden de yorum yapamiyorum
Ben gösterebilirim belki.
daha çok bilgi vermelisin
Olsa kendime çare bulurdum 😇
Hep yol gösteririm ben
dinlerim
Olur konuşalım canım