Merhabalar ,
İnsan yaş aldıkça hayat aslında insanı güzel bir şekilde törpülüyor ama ucundan ama ortasından. Her insan kendi hayatının başrolünde aslında ve bunu unutmadığımız zaman her daim kaldığımız yerden devam edebiliyoruz çünkü sahne farklı olsa bile rolümüz genel olarak aynı.
Yaş almak böyle bir şey zaten daha az problem yaratıyoruz yeryüzüne. Hayatımızdaki başka insanları üzmemek için bile düzene giriyor insan bazen. O yüzden çok kafaya takılacak bir konu değil tüm yaşananlar.
Kader ya da karma konusunda insanlar bir şeylere inanırlar ve onun çizgisinde ilerler. Aynı şekilde karma yasası da bugün bu hayatta deneyimlediğimiz iyi ya da kötü her şeyin, geçmiş yaşamlarda ya da bu yaşamda ektiklerimizin yani yaptığımız şeylerin birer sonucu olduğunu söyler. Başımıza gelen her şey karma yasasının sonucudur. Bunlar iyi şeyler olduğu gibi bize acı veren şeyler de olabilir.
Sağlıklı ve bol umutlu günler dilerim.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle, yaşınızın sadece bir sayı olduğunu ve birçok fırsatın hala önünüzde olduğunu hatırlamanız önemlidir. İşsiz olmanız ve hayattan umutsuz hissetmeniz, sizi harekete geçirmek için bir fırsat olarak da görülebilir.
- Kendinize bir hedef belirleyin
- Kendinize yatırım yapın
- Sosyal çevrenizi genişletin
- Sağlıklı bir yaşam tarzı benimseyin
- Pozitif düşünün
40'lı yaşlarınızda, hayatınızda birçok değişiklik yapabilir ve yeni bir yola girebilirsiniz. Kendinize inanın ve cesaretinizden vazgeçmeyin. İşsizlik gibi sorunlara çözüm bulmak için kendinize bir hedef belirleyin ve gereken adımları atın. Unutmayın, yaşınız sadece bir sayıdır ve hayatınızın geri kalanında pek çok fırsat sizi bekliyor olabilir.110 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim 🤗 benden söylemesi diyosun😉
- +1 yıl
Nefes alıyorsan her zaman bir umut vardır :)
- +1 yıl
Muhakkak 🙏
- +1 yıl
40'lı yaşlar en güzel yaşlarmış insan daha güzel görüyor dünyayı
- +1 yıl
Yok ben daha çok şok oldum nedense. Hiç inanasım gelmiyor şaka gibi ne ara geçti 40 yılım 😒🙄 hiç 40 hissetmiyorum sanki 29,30
- +1 yıl
Evet ilkokul sıralarında çocukken şimdi 40'a merdiven daya :)
- +1 yıl
He yaaa
- +1 yıl
Her yaş güzel bence
- +1 yıl
Bakcaz 40 nasılmış ömrümüz yeterse..
- +1 yıl
Evet :) Hayırlısı
+1 yılİnsan yaşamın da her yaşta önemini yitirmeyen tek kavram kaygılarla zehirlenmemiş saf ve samimi sevgidir. Bunu sunduklarımız ile onlardan bize ulaşan bu his sayesinde birçok anlamsızlık katlanılabilinir hale gelebilmekte. Bu nedenle sevdiklerinize sarılmak için geç kalmayın.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
- Aile & Toplum konusunda 151,2b cevap paylaştı.
u +1 yılDoğum gününüz ne zaman bilmiyorum ama şimdiden kutlu olsun. :) bence yaşın kaç odluğu önemli değil hayatta hedefleriniz varsa planlarınız varsa peşinden gidin her zaman. her yaşın ayrı güzelliği vardır bu yüzden de anı doya doya yaşayın. ve önceliği kendinize verin. sevdikleriniz varsa onlarla zaman geçirin daha çok kitap okuyun ya da gezin :)
12 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim barışçım nazik kutlaman ve tavsiyelerin için. 😊
- +1 yıl
Rica ederim abla :)
- Aile & Toplum konusunda 16,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayatın tadını her an her saniye çıkarmalı gadası
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılYapmak, gerçekleştirmek istediklerine yönelik girişimler yapmalısın.
Kendi adıma astroloji, teknik analiz öğrenmem gerek. Maddi açıdanda koşullar göre yapmak istediğim girişimler var.
40’a dayanmanın üzüntülü duygusunu, psikolojisini bende yaşıyorum. Ama yine de halimden hoşnutum. Sadece ergenlikteki enerji azaldı, gençliğin yerini olgunluğa bıraktı.
Lise bittiği zaman çocukluğun yerini gençlik almıştı aynı benzer üzüntülü duygular vardı.
Ölmezde sağ kalırsak 20 yıl sonra olgunluğun yerini yaşlılık alacak. En azından olgunluğun tadını çıkarmamız, yaşlılığı iyi geçirebilecek adımlar atmamız gerekmekte.
https://www.instagram.com/reel/CrtU8OMAf_D/?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ==
https://www.instagram.com/p/CrjFa9ONwJ0/?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ==
Yolumuz uzun inşallah. Bugüne kadar yaşadığımız kadar yaşarsak bu olgunluk ve birikim ile çok daha fazla deneyim, anı, maddi manevi kazançlarımız olacaktır inşallah 🍀😇10 Yorumla
+1 yıl40 yaklaşan bir kadın olarak yorumları bende dikkate alıcam ama bu yaşta bişeyler yaşamışsan tecrübe ye sahip oluyorsun herkes için sevdiklerim için kendimi feda ettim geç oldu ama farkettim ki kendim için hiç birsey yapmamışım boşandım ve hayatımı tamamen değiştirdim artık önceliğim kendim sonra çocuklarım tekrar evliliği bile düşünüyorum kimsenin söylediğini umursamıyor ve herkese hakettigi değeri veriyorum karamsar olma önceliğin kendin olsun imkanların varsa yapmak istediğin erteledigin hayallerini yaşa umarım çok mutlu olursun ama bende çok mutlu olayım araya kendimi de kattım ama yaşdaşiz olsun okadar dimi sevgiyle kal 😍😄
33 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.. Bir gün sende güleceksin eminim buna, çünkü bunun farkına varmak bile kafi 😇
- +1 yıl
Rica ederim ah o nickim ah😂 nereden koydum onu aslında çok neşeli pozitif biriyim tüm yaşadıklarıma rağmen hala gülebiliyorum umudumu hiç ama hiç kaybetmedim
- +1 yıl
Sorma hele benim nick 😜
+1 yıl
Hayatını iki elinle yakala, nefret ediyorsan işini bırak, kendi önceliklerine ve sağlığına odaklan, kafandaki dili değiştir, güçlü ve zayıf yönlerini kabul et, sonunda kim olduğunu/nerede olman gerektiğini öğren, inanılmaz şeyler yapabileceğini bil, kendin ol, hayatı kendi şartlarınla yaşa
Bil ki sadece şimdi var.✌🏻14 Yorumla- +1 yıl
Kafamdaki dil hariç, hepsini yaptım ve farkındayım.. Değişim! 🙄
- +1 yıl
Geniş bir bakış açısı, geniş çerçeve 🖼️ 👍🏻
- +1 yıl
Harika imkanlar, müthiş bir heves, iyi bir dost aile vs😉👌
- +1 yıl
Budur👍🏻
Valla yaşını kendin söylemiş olmasan kimse senin bu yaşta olduğunu tahmin edemezdi. Kesinlikle göstermiyorsun. Bu yüzden kafana takacağın bir durum yok ortada. Yalnızken daha mutlu olacaksan böyle kalırsın umarım , ama eğer daha mutlu olacaksan en kısa zamanda hayat arkadaşınla karsılasırsın ınşallah 🙏
10 Yorumla
+1 yılZor raunt...
Hele bir de yalnızsan?
Önerim,
Kendine öz eleştiri yap.
Hata nerede diye kendini sorgula.
Doğru cevabı bulduğunda
Cevabın peşinden ardına bakmadan koş. Hemde kimsenin aklını çelmesine izin vermeden koş
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yıl40 yaşına gelmek üzere olup bekar olmak nasıl bir his neler hissettiriyor mesela? Güzelse ben de bekarlığa devam edeceğim 😃
32 Yorumla- +1 yıl
Karmaşık tam hayatın çetrefilli bir anında sanki durgun sakin bi okyanusun içinde gibisin.. Hem iyi hem kötü öyle düşün
- +1 yıl
Karmaşa bana iyi gelmez ama hayırlısı bakalım 😌
+1 yılne diyelim
her yaşın ayrı bir güzelliği var her güzelliği yaşamak lazım tadını çıkarmak :) tabi bir uğraş bence güzel olabilirdi :)
biraz kendinize yatırım yapın16 Yorumla- +1 yıl
Bende öyle biliyordum o sözü ama aslı buymuş "her yaşın ayrı bir akılsızlığı var" 😁
- +1 yıl
bu nereden bakarsanız oradan farklı yorumlanır bence
ben güzellik derim
iyi ya da kötü
siz akılsızlık dersiniz iyi ya da kötü:)
- +1 yıl
Öyle öyle pişip olgunlaşır insan. Önce keder acı akılsızlık derken sürer gider bu böyle ömrü bitene kadar kişinin olgunlaşma serüveni bitmez.. 39 başkaydı 40 başka olacak 45 bambaşka...
- +1 yıl
bence de yaşamadan bilmek imkansız
30 dan sonra hızlı aktı
40 dan sonra ağırlaşıyor diyorlar bakalım
seneye tecrübe edeceğim kendi aadıma - +1 yıl
😊😊 Hadi bakalım hayırlısı
- +1 yıl
evet aynen öyle :)
+1 yılİnsan kendıne baktıktan sonra yaş sadece bir sayı... benı dısarda goren yasıma kesınlıkle ınanmıyor... zamanında soyle bır sey yazmıstım bıraz kafan dagılsın okumak ıstersen bakabılırsın...
"Türk Kadınları 40'ından Sonra Çöker" Lafını Bize İtinayla Geri Yediren Şarap Misali Ünlüler ↗00 Yorumla
+1 yılPatatesli börekler, portakallı kekler, elmalı kurabiyeler, çikolatalı pastalar ve daha nicesi tavsiye edebilirim 🤤
Yapsın da yiyelim bir güzel 🤤 Yapınca beni çağırmayı unutmasın 😋😋😂😂
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 894 cevap paylaştı.
+1 yılHerkes tadini cikar blm ne demis ne tadi ya? Ibadet diyen yok cünkü hic ölmicek gibi yasiyolar.. 23 yasinda bi kiz olarak ölümlü dünyadayiz diyorum ahiretini unutmaman oraya harika bi yatirim yapmani söyliyyebilirim gerisi boş
10 Yorumla
+1 yılÖmür geçiyor öyle ya da böyle dünya nimetlerini yaşamak, tatmak lazım muhtemelen talipleriniz olmuştur fazla seçici olmayın kusursuz insan yoktur--beni de taliplerinizin en sonuna eklerseniz memnun olurum--sağlıcakla kalın..
10 Yorumla
+1 yıl40 yaşında ve bekar mı ablacım naptın sen ya
13 Yorumla- +1 yıl
Sus kınama delii😁 sende evde kalma sonra
- +1 yıl
Haha yok şükür benim hedeflerim var şimdiden 😂
- +1 yıl
Hadi inşallah Allah muvaffak etsin
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılÖmrününde kadınlığının da zirvesindesin. Bi süre bu zirvede kalacaksın ve sonra artık yokuş aşağıya inmeye başlayacaksın. O yüzden her anın, her günün ve bu zirvenin tadını çıkar. Tek tavsiyem bu. Aynı yaştayız...
10 Yorumla
+1 yılKendime söylediğim şeyi size de söyleyebilirim hayat duraksamaya gelmiyor. İnsan tekrara, ve sonra geriliyor. Her an ilerlemek gerekli. Bir ömür öğrenci
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 911 cevap paylaştı. Daha nice 40 Lara diyelim. 40 olmuşsunuz ne tavsiyesi verelim. 8 yıl daha tecrubelisinjz varsa siz bize verin.
10 Yorumla
+1 yılAslında benim size tavsiye vermek pek haddime değil. Bu yüzden ben sizden bir tavsiye istiyoru₥
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 421 cevap paylaştı.
+1 yıl90 larda cocuklugumuz gecti sosyal olmayi biliriz teknolojide elimize dogdu. bundan sonrasi hayati yasamak tadini cikarmak.
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Dur daha ben 30 yaşıma alışmaya çalışıyorum jfjfj Şaka bir yana nice yaşlara.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 10,6b cevap paylaştı. Ben 40 yaşına geldiğimde hâlâ işsiz bekar yalnız asosyal mutsuz melankolik olurdum ama umutsuz da olmak istemiyorum
10 YorumlaMaşallahın var abla yaş aldıkça güzelleşiyorsunuz valla😂
10 Yorumla
+1 yılEsas mesele şu 🙂
18 yaşındaki sen ile kınuşma imkanın olsaydı ona ne nasihat ederdin?
🙂
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 640 cevap paylaştı.
+1 yılNeden peki bekar, işsiz ve melankoliksiniz sizce
01 Yorumla- +1 yıl
Sebepsiz iş olmaz vardır elbet nedenlerim😁😉
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
m +1 yılAha işsiz dedi. Aynı ben
26 Yorumla- +1 yıl
Yaşın 44 değil inşallah dimi😒
- +1 yıl
39 yaşındayım ama saydığın kriterler geçerli
- +1 yıl
Aa hem kaderdaş hem yaşıt mıyız 🤷♀️
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Hakkımızda en hayırlısı olsun bacım herşeyin
- +1 yıl
Amin amin amin
- Aile & Toplum konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayat her yaşta yaşanır iyi ya da kötü. Önemli olan insanın kendi içinde bulduğu hayattır
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 863 cevap paylaştı.
+1 yılHayat kırkından sonra başlar sen daha dogmadin bile ben ilkokula başladım 😂
00 Yorumla
+1 yılHer yaşın güzelliği ayrı ama önemli olan ne kadar yaşadığın değil nasıl yaşadığın
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 967 cevap paylaştı.
+1 yılbak keyfine keyfini çıkar bir kırk daha ömrüne katsın allah
10 Yorumla
+1 yıl30 40 50 her yaşın güzelliği farklı bu yaşlarda insanları geçmişi pek takmamaya başlıyorsunuz her halükarda iyi geçecektir sağlık olsun yeter 🤲
10 YorumlaOldu mu o kadar ben de yakında 36 olacağım. Zaman akıp gidiyor.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 424 cevap paylaştı.
+1 yılHavalar nasıl o yaşlarda?
13 Yorumla- +1 yıl
😂 Parçalı bulutlu
- +1 yıl
Bizim yaşlar da fırtına var.
- +1 yıl
Demir attık biz.
aramıza hoş geldin.
buradan aşağı daha güzel gözüküyor. eminim sende daha mutlu olacaksın
00 Yorumla
+1 yılAbla bırak bizim sana tavsiyelerimizi sen bize ne tavsiyelerde bulunursun bize o önemli şunu yapın bunu yapın evlenin evlenmeyin gibi vs vs
00 Yorumla
+1 yılHayatın tadını çıkar kimse senden daha değerli değil. Ama neden kendine bir dost edinmedin e azından hayatta?
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılen güzel dönemi yaşıyorsunuz
doya doya devam10 Yorumla
+1 yılSen 49san bende jenifer lopez
10 Yorumla
+1 yılşurda kırkıma 6/7 senem kalmış 🥺
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
u +1 yılBişey olmaz sonra 50 solersin alışırsın zamanla
10 Yorumla
+1 yılMaşallah abla hic 40 durmuyosun 🧿
10 Yorumla
+1 yılHalay çek
15 Yorumla- +1 yıl
Neden umutsuzsun
- +1 yıl
Halay bilmediğim için 🤦♀️😒😒
- +1 yıl
😁😁😁😁 umutsuz olma. Her daim mutlu ol
- +1 yıl
Bizde mutluluğu arıyoz işte, halay çekmeyi bilseydim belki mutlu olurdum 😜😜
- +1 yıl
Öğrenirsin halayı😁 zor değil. Umutsuz ve mutsuz olma.
Aile & Toplum konusunda 313 cevap paylaştı. Umarım hayallerini gercekelstirebilmissindir
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Senden pek farkım yok.
10 Yorumla
+1 yılNe konuda tavsiye almak istediğinize baglı
03 Yorumla- +1 yıl
Onu da ben mi diyim hocam.. Özet geçtik ya işte 🤷♀️
- +1 yıl
Detaylarda bogulmak lazım bazen :)
- +1 yıl
Ben yeterince boğuldum kafi 😉
Aile & Toplum konusunda 989 cevap paylaştı. Kendine bi koca bul 😁
00 Yorumla
+1 yılAnkaralı mısın? :)
00 YorumlaP olabilir neden olmasın
00 Yorumlaartık hayatın tasını cıkarmalı
00 YorumlaKeyfi bilir.
Ben anlamam.
00 Yorumla
+1 yılAslında sen bize tavsiye versen?
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yıltipin kırk göstermiyor
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 444 cevap paylaştı. al sırt cantanı cık evden , TÜRKİYE yi gez
06 Yorumla- +1 yıl
😁😁 Bir kadın ve işsiz hımmm güzel fikir!!
- +1 yıl
😂 😂 Dilencilik yani
- +1 yıl
Komikmiş
+1 yılTavsiyeler bolca veririm
00 Yorumla
+1 yılFotonuz net değil ama hoş bir kadına benziyorsunuz
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Vay be ne güzel yaşlar
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılAaa 30 sandım 😁
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 828 cevap paylaştı. Tam ortalama bir yas
10 YorumlaHiç evlenmedin mi kiminle yaşıyorsun
10 YorumlaSen bize tavsiye versen daha iyi olur ☺️
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 6,3b cevap paylaştı. Sarap statusune ulastiniz o zaman nice senelere
00 Yorumla- Devamını Gör (8)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar