21 yaşındayım, adım Naime.
Gerçekçi olun pls...
Kötü..
Değil..
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
21 yaşındayım, adım Naime.
Gerçekçi olun pls...
Bence güzel bir isim,
Naime İsminin Anlamı Nedir ve Naime Ne Demek?
Naime isminin anlamı “nazlı bir şekilde büyütülmüş” olarak tanımlanır.
Naime ismine sahip olan kişiler, iyisinden daha azına razı olmaktansa yalnız olarak görülmeyi tercih ederler. Aşırı derecede cinsel ve tutkulu bireylerdir; ancak cinsel ilişkileri ile duygusal ilişkileri arasında net bir çizgi çekerler. Bu bazen partnerleriyle zorluklara neden olabilir. Kendine odaklıdır ve bu biraz bencilliğe yönelmektedir.
Naime, kendiyle olan savaşı hiçbir zaman kazanamaz. Maalesef oldukça kıskanç kişilerdir. Her zaman eksikliklerini görür ve bunları tamamlamak için herhangi bir çaba göstermezler. Genellikle dine inanan kimselerdir. Ancak bunu bir bakıma kulaktan doğma yaparlar. Bu yüzden de din konusunda pek fikir sahibi değillerdir.
Naime İsmi Kur'an'da Geçiyor mu?
Naime ismi Kur'an'da geçmez.
Gayet güzel isim..
İzlediğimiz dizi, filmlerdeki karakterler üzerinden isimler belli kalıplara sokuluyor. Hoş değil. Mesela Kemal Sunalı çok sevsem de Şaban ismini filmlerinde şapşal ve saf bir karakterde oynadığı için birçok aile çocuğuna Şaban ismi koymayı istemez. Nadirdir. Halbuki en önemli aylardan biridir Şaban ayı. Bu konuda keşke daha hassas olunsa.
Selam 🐝
İsmin kötü değil çevrendeki insanlar isminin kötü olduğunu söylüyorsa eğer onlardan uzaklaşmanı öneririm. Kendini olduğun gibi kabul et , senin ismini ailen koydu yani değer verdiklerin haliylede bu senin için manevi anlamda değerli olmalı :)
Saçmalama lütfen neden kötü olsun. Çevrende söylentiler yüzünden böyle hissediyorsan takma lütfen onları.. Ağzı olan olana da olmayana da konuşur boş ver..
Cevap
37Cevap
Hayır kötü bir isim değil. yani neden kötü olsun ki normal bir isim
Güldür Güldür demiydi orada vardi. Fav karakterim. Sevgilimin ismi naime olsun diye o isimde kız gorsem yürürdum
Buyur burdan yak. <3
Değil neden naime ismi kötü olsun? İlla modernlik adı altındaki saçma isimlerden mi olmalıydı yoksa? Bence gayet güzel isimin var.
Sıkıntı yok. İsme anlamını, güzelliğini sen katacaksın biraz da. Öncelikle adını sahiplen, benimse, beğen ki beğenilsin.
Bence isimleri sevdiren, kişinin kendisi fıtratı karakteri..
Klasik
Kötü değil ama çok güzel de değil.
Ne istiyorsan onu yap. Keyfine göre takıl, git istersen değiştir beğenmiyorsan
Neden kötü olsun ki farklı ve değişik bir isim Naime güzel
Bana güldür güldür deki Naime karakterini çağrıstırdı 😬 ama kötü değil
İyi kötü olması mesele değil sen memnunsan sorun yok.
Herkesin ne düşündüğünü boş ver.
Benim hayatımda tanıdığım en şirret kızın ismiydi bu yüzden pek sevmiyorum Naime ismini.
daha elit bir isim olabilirdi bence artık eski kafadan bir tık çıkılmalı ama saçma isimlerde kullanılmasın mesela.
Senin derdine gamına... Kuran'da geciyor mu geçiyor devam et hayata dert mi bu
Kötü değil iyi de değil boş ver
Bence normal. Yani Satılmış, İtilmiş, Kakılmış, Atılmış gibi uç isimler olmadığı sürece normal. Sanki günümüze göre biraz eski bir isim gibi. Takıntılı insanlar var ama bence normal
Aşırı aşırı güzel bir isim benimkide melisa ama naime aşırı aura içeren bir isim zengin ismi gibi aynı köyü diyenlerin çoğu kız muhtemelen çoğu kıskandığı için demiştir
Kötü diyemem ama benim isim zevkime hitap etmiyor :)
Gerçekçi oluyorum adın 40 yaş üstü büyüklerimizin ismi gibi. Senin yaşında bir kıza uymamış.
Hayır değil çok hoş duruyor hatta kötü düşünmeyin lütfen
Bana tatlı geldi ya, çok klasik, çok edebi... Tam böyle ince ama zarafetli sanatı anımsatan bir isim bana.
Aynaya geç ve bana şu isim olsa çok yakışırdı deyip seslen aniden gelecektir aklına seslenince içselleştirirsen anlık değiştirmek için zaman kaybetme
Kotu deseler ne degisecek? Bence isminiz guzel gizli kullanici naime hanim☺️
çok değil ama gerçekten farklı bir isim olabilirdi ya ama saygı duyulur.
Anlamını bilmiyorum ama telaffuzu kötü bence
Kardesinin adi saime mi?
Kardeşim yok.🙂
Hayır kötü değil
Bencede değil
Kötü de değil güzel de değil
Hayır kötü değil
elit bir isim farklısın takma kimseyi🃏🗡️
İsmin ile bir yaşa
Yani biraz kötü
nene adı gibi
İlk defa duydum ama rahatsız edici değil
Neden kötü olsun poncik
Kötü. Naim, Naime mi kaldı bu devirde?
Eğer aileni seviyosan isminide sev guzum
biraz eski bir isim kusura bakma
Güzel cidden ne varda
benim ki daha kötü
Eski bir isim kötüden ziyade
Kötü tabi. Nene ismi gibi
Nene ismi gibi
Böyle isim mi olur :)
Naileler şanslı olur derler
kötü bence
Güzel bir isim.
hayır değil
Üzmek istemem ama köylü ismi gibi duruyor.
Kötü bence ama değiştirmek senin elinde.
Yaşın gençken rahatsız isen değiştir
Güzel isim
fena değil
Hemen değiştirelim bir kaç sürer?
Güzel bence
Değil güzel
Ben pek sevemedim
Güzel isim
Eski bi isim gibi
Kötü değil
Bence güzel kötü değil.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?