Kuzenim 30 yaşında sevgilisi 24 ama kafa yapıları hiç uyuşmuyor kız genç hayata yeni atılıyor kuzenim ise yaşayıp geçirmiş o evlilik düşünüyor kız düşünmüyor şuanlık kuzenim yaş muhabbeti geçince bozuluyor kız ohoo benim 30uma çok var dedi kuzenim bozuldu ve yan yana ne kafa yapıları ne dış görünüş olarak yakışıyorlar kuzenim büyük duruyor abi kardeş gibiler yaşı gereği kız ergen kızda bir sorun yok doğal yaşı gereği sonuçta 23 24 ne beklenir ama kuzenim tuhaf bence aralarındaki yaş farkı hiç uyuşmuyorlar kız daha toy yaşına göre normal mesala diğer kuzenim oda 30 yaşında 26 yaşında ki kızla çıkıyor yan yana gayet iyiler kız yaşı gereği olgun yakışıyorlar ama bu kuzenim neden kendinde yaşça küçük kızla çıkıyor anlamıyorum abes duruyor yan yana kızın küçük olduğu çok belli oluyor halbuki kız uzun kuzenim minyon kuzenim bozuluyor yas muhabbeti geçince ama o da kendinden 2 3 yas küçüklere çıksın böyle çok tuhaf duruyor?
Güncellemeler
+1 yıl
Herkes fesatlaşmis ben kızdan hoşlanmıyorum tarzım tipim değil hoşlandığım kişide var ayrıca ama abes duruyor diyorum sadece
30 yaşındaki erkek ile 24 yaşındaki kızın ilişkisi saçma mı?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
yaş ile alaklı değil bu knk içinde gelen bir şey heyecan
Peki bu seni neden bu kadar gerdi tuğla gibi yazı yazmışsın
hayır değil. Ayrıca 25 üstü olunca niye direkt olgun olunuyor algısı var? Yazından bunu anladım sadece
Yani aşırı abes değil
Sen kıza mı aşık oldun?
Kıza yazık
Ne yönden
yoo değil.
Kuzen ayağı dayı ne iş