İsterdim yaptkları dogrularla da yanlslarla da bana bir sey kattlar ya da benim kendime katmamı sagladlar su an oldugum kisi oldum ve su an oldugum kisiyi seviyorum
aslında ben şey aile seçerdim zengin falan bilmiyorum ama çok sorunlu bi aile, sürekli acı, sürekli dert keder sıkıntı psikolojik sorunlar falan hep bi huzursuzluk hep bi ağlama
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Hayır defolsun gitsinler.
İsterdim yaptkları dogrularla da yanlslarla da bana bir sey kattlar ya da benim kendime katmamı sagladlar su an oldugum kisi oldum ve su an oldugum kisiyi seviyorum
Ailemi değil de düşüncelerini değiştirmek isterdim. Hayata karşı biraz pozitif geniş bir yelpazede bakan bir aile bana uyum sağladı. 🪁
Seçmezdim.
niye ayol
Zengin bir aile seçerdim ne yalan söyliyim seçme gibi şansım olsa niye fakir fukara seçeyim ki 😂😂🤭
fakir ve fukara ailem ❤️ gözlümüz zengin üzülmeyin 😂🤭
aslında ben şey aile seçerdim zengin falan bilmiyorum ama çok sorunlu bi aile, sürekli acı, sürekli dert keder sıkıntı psikolojik sorunlar falan hep bi huzursuzluk hep bi ağlama
Hayır asla seçmezdim.
Bana maddi manevi destek vermeyen , hep uzak ve mesafeli duran aşırı muhafazakar bir aileye sahibim çünkü
Yüz kere dünyaya gelsem yüz kere de onları seçerdim.
Seçerdim hele Annem dünyaları verseler değişmem onu kimseye 😇
kesinlikle evet şükürler olsun yüce Rabbim’e benim için bu aileyi seçmiş
evet tabiki annem babam 2 abim 3 kardeşim neden bidaha sevmiyim sıcak aile ortamı oluyor.
Farklı bir ailede olmayı istemezdim. Tam istediğim gibi bir aileye sahibim
Hem evet hem hayır. Babamı isteyebilirdim yine baba olarak ama anne konusunda... Hayır.
Evet annem biraz zor ama yine de başkası olsun istemezdim 🎀
Babamsa mühteşem adam ❤️
ailem benim canım neden istemiyimmm gerçekten ailesini sevmeyen yoktur ama olanda eziyetten sevmez.
Kesinlikle hayır çocukluğumdan beri hep gitmek istedim onların yanından verdikleri acı o kadar büyük ki mutlu olmayı hep istedim
canım ailem iyi ki varlar ne yapıcam onlarsız samimi ve neşe dolu aile ortamı.
Annem babam kardeşim ablam abim bunlar candır başka aile neden isteyim.
KESİNLİKLE ailem gibisini bulamam anlayış karakter eğitim son derece memnun ve hoşnutum.
ailemi neden istemiyim ama gerçekten bazı aileler var çocuk yanlış yapsa dövüyor sövüyor hiç tasfir etmem.
Evet yine onları seçerdim ❤️
İyisiyle kötüsüyle yaşadık ama bana çok şey kattılar. Şükürler olsun.
👏👏👏
Pammık gibi ailemi bırakıp neden başka aile isteyeyimki valla on numara anam babam var şirefsizlik yapasda arada can kardeşim var.
Ben fakir aile istemezdim ama seçim değil bu benim yazgim
Aşırı toksik bir ailem var şu an iletişimimi kestim zaten o yüzden asla
Annem evet babam hayır
Evet genleri güzel mecbur ☹️
Kesinlikle şu anki ailemi seçerdim.
Evet isterdim
Yine onları seçerdim :)
Evet onların hakkını asla ödeyemem
İngiliz soylu bir aile olsun jdkdk
Ailemi ben seçtim zaten.
Seçenek bile olmazlardı hayır
Kesinlikle evet 😍😍