Aile & Toplum Hadi soru sorun birazcik? DELİKANLIPRENSSSS Takip Et Master Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Cins sorulari severim Kirmizi çizgime girerseniz cevap vermeyebilirim Hadi soru sorun birazcik? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,7b cevap paylaştı. En sevdiğin film 1 1 Yorumla DELİKANLIPRENSSSS +1 yıl Danimarkali gelin
Kamelyalı_Kadinnn Takip Et Master Yaş: 106 , eic 77% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 574 cevap paylaştı. Kırmızı çizgileriniz neler? 2 12 Yorumla DELİKANLIPRENSSSS +1 yıl Zor soru sormayin ama ya Yorumla DELİKANLIPRENSSSS +1 yıl Bu haksizlik Yorumla Kamelyalı_Kadinnn +1 yıl Ben bilmem 😄 Yorumla DELİKANLIPRENSSSS +1 yıl Bir tanesiniz söyliyim işim işimle ilgili soru sorulmasini sevmem Yorumla Kamelyalı_Kadinnn +1 yıl Başka başka 🙃 Yorumla DELİKANLIPRENSSSS +1 yıl Susma hakkimi kullanmak istiyorum ben Yorumla DELİKANLIPRENSSSS +1 yıl Bir tanesiniz yerine bir tanesini söyliyim olacakti Yorumla Kamelyalı_Kadinnn +1 yıl Bi tane değil miyim benden iki tane mi var Yorumla DELİKANLIPRENSSSS +1 yıl Senden başka yok bir tanecik var sadece Yorumla Kamelyalı_Kadinnn +1 yıl Tamam işte 😅 Yorumla DELİKANLIPRENSSSS +1 yıl Tamam o zaman ehe Yorumla Kamelyalı_Kadinnn +1 yıl 😄😄 Yorumla
afdafasfafa Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Hayatın anlamı ne 1 1 Yorumla DELİKANLIPRENSSSS +1 yıl Soruna cevap olarak mücadeleBenim yaşadiğim hayatın anlami bundan ibaret değil çok farkli Yorumla
selcuk69 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 80% +1 yıl Neden buradasın mesela 1 4 Yorumla DELİKANLIPRENSSSS +1 yıl İşim gereği boş zamanim çok canim sıkılmasin diye Yorumla selcuk69 +1 yıl İşim gereği giderken burada mı çalışıyorsun yani buradan bir gelir mi elde ediyorsun Yorumla DELİKANLIPRENSSSS +1 yıl Hayir yaptiğim kendi işimde boş zamanim çok canim sıkılmasin diye burdayimZaten 3.4 ay kayboluyorum sonra kafa dağitmak için tekrar giriyorum Yorumla selcuk69 +1 yıl Anladım Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İçe dönük müsün yoksa dışa dönük mü? 1 1 Yorumla DELİKANLIPRENSSSS +1 yıl Her tarafa çeviririz ablacim Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Delikanlı mısın jdjsjs 1 8 Yorumla DELİKANLIPRENSSSS +1 yıl Kanim delidir evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sende bana sor 😄 Yorumla DELİKANLIPRENSSSS +1 yıl Neden gizlisin? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İlgi istemiyorum bir yorum yapınca 10 takip isteği atıyorlar jsjsj Yorumla DELİKANLIPRENSSSS +1 yıl En iyisini yapiyorsun Ben atmamda atarlarSeçimi kim kazanir sence bunu sorayim bari Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hiç ilgim yok ikiside olabilir Yorumla DELİKANLIPRENSSSS +1 yıl Peki sağolasin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sende Yorumla
madina1 Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Niye prens? 1 25 Yorumla DELİKANLIPRENSSSS +1 yıl Yıllar önce prens koyduk nicki soruyorsun sanirim Yorumla madina1 +1 yıl Evet, anladım. Yorumla DELİKANLIPRENSSSS +1 yıl Ben sorabilir miyim? Yorumla madina1 +1 yıl Elbette Yorumla DELİKANLIPRENSSSS +1 yıl Madina? Neden Yorumla DELİKANLIPRENSSSS +1 yıl Yaninda 1 neden var? Yorumla madina1 +1 yıl İsmim çünkü Yorumla madina1 +1 yıl Değiştirme olmadığını bilmiyordum en başta, sallamasyon tamamen Yorumla DELİKANLIPRENSSSS +1 yıl Anladim Madina hanim Baş harfini büyük yazsaydin keşke nickinin Yorumla madina1 +1 yıl Hiç umrumda olmamıştı, bi' bakıp çıkacaktım aslında. Kaldım maalesef. Yorumla DELİKANLIPRENSSSS +1 yıl Ayiptir sormasi ne zamandan beri buradasinBen de daha yaşim ufakken girdim kaldim nerden geldiysem buraya yikiklar diyariymiş burasi Yorumla madina1 +1 yıl 2 sene oldu sanırım Yorumla DELİKANLIPRENSSSS +1 yıl Ciddi misin?Ben seni yeni yeni görmeye başladimBir kaç ay ara vermiştim Yorumla madina1 +1 yıl Evet, aralıklı giriyordum. Son 5 aydır devamlı girer oldum. Yorumla DELİKANLIPRENSSSS +1 yıl Bende galiba 1.5 2 aydir görüyorum seni Yorumla DELİKANLIPRENSSSS +1 yıl Teşekkür ederim yorumlar cevaplar sorular için Yorumla madina1 +1 yıl Aynı şekilde ben de seni 🤐 Yorumla madina1 +1 yıl Ne demek, ben teşekkür ederim. Yorumla DELİKANLIPRENSSSS +1 yıl Bende seni? Yorumla DELİKANLIPRENSSSS +1 yıl Hee tamam anladım 😂 Yorumla madina1 +1 yıl Yaklaşık 2 aydır görüyorum yani Yorumla madina1 +1 yıl 😅 Yorumla DELİKANLIPRENSSSS +1 yıl Anladim anladimYanliş bir hareketimi gördün mü peki? Yorumla madina1 +1 yıl Yo hayır, sık sık karşıma çıkmazsın zaten Yorumla DELİKANLIPRENSSSS +1 yıl İyi bakalim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl bir erkek ile olur musun? 1 1 Yorumla DELİKANLIPRENSSSS +1 yıl Mümkünatı yok kadin kadin kadin olacak Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
En sevdiğin film
Danimarkali gelin
Kırmızı çizgileriniz neler?
Zor soru sormayin ama ya
Bu haksizlik
Ben bilmem 😄
Bir tanesiniz söyliyim işim işimle ilgili soru sorulmasini sevmem
Başka başka 🙃
Susma hakkimi kullanmak istiyorum ben
Bir tanesiniz yerine bir tanesini söyliyim olacakti
Bi tane değil miyim benden iki tane mi var
Senden başka yok bir tanecik var sadece
Tamam işte 😅
Tamam o zaman ehe
😄😄
Hayatın anlamı ne
Soruna cevap olarak mücadele
Benim yaşadiğim hayatın anlami bundan ibaret değil çok farkli
Neden buradasın mesela
İşim gereği boş zamanim çok canim sıkılmasin diye
İşim gereği giderken burada mı çalışıyorsun yani buradan bir gelir mi elde ediyorsun
Hayir yaptiğim kendi işimde boş zamanim çok canim sıkılmasin diye burdayim
Zaten 3.4 ay kayboluyorum sonra kafa dağitmak için tekrar giriyorum
Anladım
İçe dönük müsün yoksa dışa dönük mü?
Her tarafa çeviririz ablacim
Delikanlı mısın jdjsjs
Kanim delidir evet
Sende bana sor 😄
Neden gizlisin?
İlgi istemiyorum bir yorum yapınca 10 takip isteği atıyorlar jsjsj
En iyisini yapiyorsun
Ben atmamda atarlar
Seçimi kim kazanir sence bunu sorayim bari
Hiç ilgim yok ikiside olabilir
Peki sağolasin
Sende
Niye prens?
Yıllar önce prens koyduk nicki soruyorsun sanirim
Evet, anladım.
Ben sorabilir miyim?
Elbette
Madina? Neden
Yaninda 1 neden var?
İsmim çünkü
Değiştirme olmadığını bilmiyordum en başta, sallamasyon tamamen
Anladim Madina hanim
Baş harfini büyük yazsaydin keşke nickinin
Hiç umrumda olmamıştı, bi' bakıp çıkacaktım aslında. Kaldım maalesef.
Ayiptir sormasi ne zamandan beri buradasin
Ben de daha yaşim ufakken girdim kaldim nerden geldiysem buraya yikiklar diyariymiş burasi
2 sene oldu sanırım
Ciddi misin?
Ben seni yeni yeni görmeye başladim
Bir kaç ay ara vermiştim
Evet, aralıklı giriyordum. Son 5 aydır devamlı girer oldum.
Bende galiba 1.5 2 aydir görüyorum seni
Teşekkür ederim yorumlar cevaplar sorular için
Aynı şekilde ben de seni 🤐
Ne demek, ben teşekkür ederim.
Bende seni?
Hee tamam anladım 😂
Yaklaşık 2 aydır görüyorum yani
😅
Anladim anladim
Yanliş bir hareketimi gördün mü peki?
Yo hayır, sık sık karşıma çıkmazsın zaten
İyi bakalim