Gizli gizli İddaa oynayan eş?

O kadar doluyum ki ne yazacağımı da blmyrm severek evlendik çok şükür bir oglumuzda var 2 yaşında eşimle ailesi ortak bir isteler çok şükür kirada degiliz aile evindeyiz ama evin ekisigi çok bunu dile getirdiğimiz hep kızardı sabret işte ortagiz malzeme aliyruz hep ben kosturuyorum herkes yiyor ben sana herşeyi yapacam yeterko sabret bende üzülürdüm bu admin üstüne çok gidiyorm diye kendimi suçlarim içime kuşku düştü nasıl paramız olmaz eve bişey almadık borcta yok yemekle bitemez bu para diye her neyse ara sıra telefonu kurclardim çünkü bazen para verirdu bazende vermezdi içime kuşku düştü baktım oynuyor söyledim inkar etti kart sifresini öğrendim ordan takip ettim yine aynı sustum dedim yine inkar edecek bir ara kuzeniyle msjini gördüm aceleden bin TL diye okumusum patladım bana kızdi vazgeç kurcalamaktan tlfnu diye kavga ettik o gün yanlız kalmak istediği söyledi bende üstüne gittim kavga ettim ertesi sabah söyledi bana 10 bin oynamış malzeme satmış dükkanın onunkiyle oynamış içime öyle bişey oturdiki bişey diyemedim güzel güzel konuştum akşamına tövbe dedi yardım et dedi kurtulim dedi yine inandim ama ona karşı sanki eşim değilmis gibi sanki yabanciymis gibi bir boşluk oturdu içime

Güncellemeler
+1 yıl
Uc ceyregim vardı istedi verdim dedm aile parasıni kapatsın kavga çıkmasın ertesi günü bana verdi dedi smdilik ihtiyacın yok bir kaç gün geçti bu sabah yine istedi vermem dedim yüzüklerim kırık onları yapacam kızdı paramız mi var lazım olmasa istemem dedi kapıyı vurdu çıktı bende mesaj yazdım hakkın yok sürekli bana kızıyosun öfkeni benden cikartiyosun bir canim var al gitsin dedim sana kizmiyrm diye mesaj attı cvp vermedim bile şu an kirize girdim aglamktan
Gizli gizli İddaa oynayan eş?