Sana nazar değer mi? Sen nazar değdirir misin? Sana sık nazar değer mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılİnanırım.
Örneğin sosyal medyada bir şey paylaşınca paylaştığım şeyle alakalı sorun yaşıyorum.Bir ara motorla gezmeye çıktım paylaştım. Motor arıza yaptı.
İki hafta önce balığa gittim. Yakaladığım balığı attım instgrama bir kaç gün sonra oltam kırıldı. Başka bir gün diğer oltam kırıldı. Şu an oltamız kaldım 😁😂Geçen günde Çanakkleye gezi ve kamp yapmaya gittik. O görüntüleri henüz paylaşmadım. Paylaşınca başıma ne geleceğini merak ediyorum.
Yıllardır benzer durumlar ile karşılaşıyorum. İnanırım.
06 Yorumla- +1 yıl
Benim de hep böyle şeyler oluyor ben anladım seni. Dün foto attım arkadaşlara... Yüzüm düzeldi dedim bugün sivilce çıktı ama kocaman
- +1 yıl
Aynı bende öyleyim. Takmamaya çalışıyorum.
- +1 yıl
Zaten sosyal medyaya da sadece arkadaşlarım ile yaptığım etkinliklerin bazılarını atıyorum. Yani her an paylaşım yapan biri de değilim. Ama genelde buna benzer şeylerden sonra zarar gördüğüm oluyor. Birilerinin nazarı deyiyor sanırım.
- +1 yıl
Ben bu yüzden sosyal medyada paylaşımı tamamen kapattım. bu fotoğraf iı kapalı WhatsApp grubuna kızlara attım... Pişman oldum
- +1 yıl
Çevremize dikkat etmek gerek. Akrabalar da içinde 😁
- +1 yıl
Haklısın
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 148,6b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır ben inanmıyorum. "Nazar" birçok kültürde, başka bir kişinin kıskanç veya kötü niyetli bakışının bir kişiye zarar veya şanssızlık verebileceği inancına atıfta bulunan bir terimdir. Bu, genellikle kötü göz veya kıskanç bakış olarak tanımlanır. "Nazar" kavramının gerçek olup olmadığı, kişinin kişisel inançlarına ve kültürel geçmişine bağlıdır. Bilimsel açıdan bakıldığında, bir başka kişinin bakışının zarar veya şanssızlık yaratabileceğini destekleyen herhangi bir kanıt yoktur. Ancak, "nazar" gibi benzer kavramların kültürel önemini ve inançlarını tanımak önemlidir, çünkü birçok insan için büyük önem taşırlar ve davranış ve eylemlerini etkileyebilirler. Sonuç olarak, "nazar" kavramının geçerliliği kişisel inanç ve bakış açısına bağlıdır.
05 Yorumla- +1 yıl
Niye nazarım tarihçesini anlattın ki? Sen yapay zeka filan mı kullanıyorsun? Sürekli bu tarz cevaplarına denk geliyorum...
- +1 yıl
Anlatmak istemiştim.
- +1 yıl
Anlat tabii ama yapay zeka kullanınca iyi olmuyor 👍
- +1 yıl
Tamam teyze kullanmam:)
- +1 yıl
Anlaştık kuzucuk
Aile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. Deymemi? Geçen sene zayıfladığımda kadının biri ele yüzüme bahtı, ele bahtıııığı, bende baktım, iş yerinden arkadaşız, sora dedi ki" senin yüzünden nazar olacağım, az sağa sola bak." Etesi gün bir sivilce çıktı bende, bir sonraki gün iki, üç ne nazar oldum. O cadolozda güzeldi zat bir güzelleşti. Ama nazarcı ben oldum🙂
019 Yorumla- +1 yıl
Ay dün arkadaşlara fotoğraf yolladım. Cildin çok güzel olmuş dediler (yakın zamanda cildim pul pul döküldü sorun vardı) bugün kocaman sivilce çıktı tam yanağımı ortasında... 44 yaşındayım ne sivilcesi ya?
- +1 yıl
- +1 yıl
Var o tarif de var... Dukan birası var mesela...
- +1 yıl
Bi de soleus kası çalıştırma hareketi var...
- +1 yıl
@Hadiiyani biliyorum onu ama işte ne bileyim yapmadım öyle..
Okudum şimdi. Evde de kurutucu yağ karışımım var.. Cildim çok güzel oldu geçti kuruluğu dedim demez olaydım - +1 yıl
@Hadiiyani olmaz zeytinyağı...
- +1 yıl
@Hadiiyani olmaz zzz benim yağ karışım formülleri var. Kuşburnu yağı içine çeşitli uçucu yağlar koyuyorum. Oluyorum çiçekkk
- +1 yıl
@Hadiiyani 😊 cidden ilgili misin? Bi ara paylaşırım. 👍
- +1 yıl
@saskinomayra özele yazmanda bir mahsuru yok mutlu günler dilerim
- +1 yıl
@Hadiiyani müsait zamanda paylaşırım..
- +1 yıl
- Aile & Toplum konusunda 706 cevap paylaştı.
+1 yılNazara inanan kişiyim. Arada bir nazara geliyorum. Nazar iyi bir şey değil. İnsanlara kötü göz veya kötü niyetli bakmam hiç. Fakat toplum etrafımızdakiler çok iyi niyetli insanlar değil. Nazar denen şey vardır. işler ya ters gider, veya kendini çok iyi hissetmezsin bunun gibidir.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
41
Cevap
25Cevap
40 asırlık tarihe sahip olan Türkler der şarkı. 4000 yıllık bozkır dinine inanan bir grup daha yeni sayılır bence 1000 - 1100 arasında İslamı tam kabul etmiş tabii ki nazar gibi bazı şeylere inanmaya devam edecektir biraz müslüman biraz kök tengriden devam 😅
01 Yorumla- +1 yıl
😊
Aile & Toplum konusunda 487 cevap paylaştı. Ayy şu kadınların birbirlerini çekemeyen halleri. İnsanı öldürür ya, nazara inanırım kem gözlere de inanırım. Ama ne gerek var 😀Sivilce ile kurtaydıysan iyi. 😂😂
01 Yorumla- +1 yıl
Bu sefer kurtardım bakalım daha koymam foto
Önceden inanmazdım sonra bir komşumuz çay içmeye geldi. Kadın televizyonunuz ne kadar canlı gösteriyor çok güzel dedi kadın gittikten 2 saat sonra ekran kırıldı
04 Yorumla- +1 yıl
Hah işte oluyor böyle şeyler. Ben de fotoğraf paylaştım arkadaş grubumdan. Cildimde sorun vardı bakın düzeldi diye konuştum. Ertesi gün kocaman bir sivilce çıktı yanağımda
- +1 yıl
Oğlumun fotosunu bisiklet kullanırken çektim aynı grupta paylaştım. 5 dakika sonra düştü kolu dirsekten kırıldı.
+1 yılEvet inanırım 😶 nazarım değmez ama bana nadiren nazar değer.
21 Yorumla- +1 yıl
Evet bana da değiyor
Aile & Toplum konusunda 9,3b cevap paylaştı. Nazara inanmam onunla ilgili bir kötü şey olmadı ama bazi tedbirleri var öyle iltifat durumunda onu yaparım
01 Yorumla- +1 yıl
Okudum ben de.. Düzelir inşallah
Aile & Toplum konusunda 903 cevap paylaştı. Nazara inanırım tabiki peygamberimizin bununla ilgili sözleri var ama tabi böyle nazar boncuğu nazarı engeller tarzında hurafeler diyim onlara inanmıyorum nazar boncuğu figür olarak sevdiğim bir şey.
00 Yorumla
+1 yılİnanmam ama sağımda solumda uçuk muçuk çıkarsa kendimi teselli için öyle söylüyorum. :D
Yoksa din min inancım yok. :D016 Yorumla- +1 yıl
Ben inanıyorum yaaa arkadaşlarımın olduğu WhatsApp grubuna foto yolladım. Cildimde sorun vardı bakın düzeldi diye.. Ertesi gün kocaman sivilce çıktı yaa Dana kadar. Bu yaşta!
- +1 yıl
:D Hahahahahahah ah kıyamam
- +1 yıl
😭
- +1 yıl
Biyolojik unsurlar... :D İnanma böyle şeylere
- +1 yıl
Çocuğumun fotoğrafını koydum, 2 dakika içinde düştü kolunu kırdı.
- +1 yıl
Çocuğun bulunduğu yaş, çağ, enerji, koordinat tamamen onun kendisiyle alakalıdır. :D Nazar bu kadar kuvvetliyse, tüm Müslümanlar bir araya gelip ABD ve diğer gelişmiş ülkelerin teknolojilerine tek atışta nazar değdirsinler öyleyse... :D :D
Düşünsene bir Boeing 747 uçağı uçak savarla düşürür gibi nazarla düşürüyorlarmış falan... :D :D - +1 yıl
Ya bırak bunları bana nazar değiyor Amerikaya değmiyor demekmki.. Benim yıldızım düşük 🤣
- +1 yıl
Koptum ya :D hahahahahah, reçetesini yazdı hemen :P Migros marketlerde nişastanın yanındaki Secret ve Cosmos kitaplarını kimler alıyor diyordum ben de :D :D
- +1 yıl
Hiç okumam onları. Sadece nazara inanıyorum
- +1 yıl
Takılıyorum 😃😛
- +1 yıl
Pekii ama nazar da var yani 🙃
- +1 yıl
Seni mi kırayım, olsun hadi 😃
- +1 yıl
Hah işte böylee bak ne güzel anlaştık
- +1 yıl
Kadınlar... 😂 Ne sizle ne sizsiz ne diyeyim ki 😌
- +1 yıl
🤣 Bizsiz olmazzzz
- +1 yıl
Birileri nasıl da kendinin farkında 😛
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Benim nazarım değmez kimseye ama bana oluyor zaman zaman
011 Yorumla- +1 yıl
Bana da oluyor sık sık..
- +1 yıl
Yaaa bana da oluyor ne zaman güzel bu desem bumm.. 🤣
Geçen arkadaşlara WhatsApp grubundan bakın füs ldi cildim diye foto attım. Bi anda pul pul dökülmüştü üzülmüştüm... Ertesi gün kocaman bi sivilce çıktı yanağımda bugün biraz inmiş... Ya böyle kabarık kırmızı bişey sivilce gibi de değil içi yok... Kocaman ama... Neyse bugün indi biraz. - +1 yıl
Düzeldi cildim yazacaktım klavyenin azizliği füs ldi yazmış
- +1 yıl
Hahaha işte bu.. Ben de hep böyle şeyler yaparım.. Sus sus nereye kadar... İnsan söylemek istiyor. 🤣
- +1 yıl
Aynen yaaa... Ben de diycem işte napayım 🤣okuyup üfleyeyim bari 🤣
- +1 yıl
Hhahaa aynenn Felak NAS unutmaaaa
+1 yılİnanırım. Çünkü böylesi daha çok işime gelir. Nazar değdirmekten korktuğum için beğendiğim herkese, her şeye maaşallah diyerek geçeri₥
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılinanırım tabiki
yıldızım düşüktür, direk çarpılıyorum : )01 Yorumla- +1 yıl
Aynen ben de hemen nazara geliyorum.
- Aile & Toplum konusunda 689 cevap paylaştı.
+1 yılDeğer, bakan kişi iyi niyetli değilse çok kolay değer. ben nazar değdirmem kimseyle bir alıp veremediğim olmaz, ben kendimle uğraşırım en fazla.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılNazara inanırım ama değiyor mu bilmiyorum 😎
01 Yorumla- +1 yıl
İşte mesela güzel bir şeyin vardır millet beğenir sonra joop ya bozulur ya kırılır gibi aksilikler olur..
İnanmıyorum da, annem sürekli nazar var sende diyip duruyor.
01 Yorumla- +1 yıl
Okusun üfleisn madem
- Aile & Toplum konusunda 522 cevap paylaştı.
+1 yılNazara inanırım, nazar boncuğunun koruduğuna inanmam.
00 Yorumla Nazara inanırım tabiki ama nazar boncuğunun koruduğuna inanmam
00 Yorumla
+1 yılİnanırım ama nazardan korunmanın yolu Nazar duası okumak, gerisi büyü falan batıl inanç bence
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNazara inanırım , ama ben nazar degdiren biri değilimdir
01 Yorumla- +1 yıl
Evet ben de inanıyorum
+1 yılEvet Bana aşırı nazar deyiyor ama benden kimseye deymedi şuana kadar
111 Yorumla- +1 yıl
Anladım...
- +1 yıl
Sen inanıyormusun sana nazar deyiyormu veya deydir diğin var mı
- +1 yıl
Ay dün arkadaşlara fotoğraf yolladım. Cildin çok güzel olmuş dediler (yakın zamanda cildim pul pul döküldü sorun vardı) bugün kocaman sivilce çıktı tam yanağımı ortasında... 44 yaşındayım ne sivilcesi ya?
- +1 yıl
O sivilce değil yarım dünyadır ya 😂😂
- +1 yıl
Ya valla o kadar neredeyse... Yok artık bu nedir Allah aşkına
- +1 yıl
Zaten o yüzden ben kimseye bir şey söylemeye korkuyorum en son telefonun markasın söyledim 1 saat geçmeden telefon patladı😂
- +1 yıl
Oyyy geçmiş olsun
- +1 yıl
Allah'tan param var yoksa telefonsuz kalacaktım😂
- +1 yıl
Harçlık sağlam alıyorsun anlaşılan 😊
- +1 yıl
Pek harçlık sayılmaz ama öyle😂
- +1 yıl
Ne mutlu sana. Ohh miiss
+1 yılNazar değil ama haset lene ne fesatlanana inanırım bunlarda nazara eşdeğer
02 Yorumla- +1 yıl
Haklısın
- +1 yıl
Teşekkür ederim
İnanırım değiyor kesinlikle 😬
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle haklısın
Asiri inannirim hemde
13 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
artık hangisinin oldu bilmiyorum. hepsi kadındı. bazısı çok iyi bazısı demek kem gözlüymüş
- Aile & Toplum konusunda 519 cevap paylaştı.
+1 yılİnanırım bir keresinde buna şahit olmuştum
05 Yorumla- +1 yıl
Nasıl?
- +1 yıl
Küçücük bir çocuğun bile nazarı değebiliyor hatta insan kendine bile nazar değdirebilirmiş
- +1 yıl
Evet bana oluyor
- +1 yıl
İşte kuafördeydim o zaman kalabalıktı baya bi iki küçük kız çocuk vardı çocuğun biri öbürüne çantan güzelmiş dedi ama çantaya nasıl bakıyordu bir görsen içi gitti resmen aradan 1 dkka geçmeden çantanın sapı koptu halbuki çantayı yeni almışlar öyle ağırda değildi fazla bir şey yoktu içinde
- +1 yıl
İşte ben de çok denk geliyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılinanırım ama değmez, bana yaz. Seni tanımak istiyorum
04 Yorumla- +1 yıl
Beni tanıyamazsın. Özelden mesajlaşmıyorum. Soru sorup iki çift muhabbet edip gidiyorum. Hepsi bu. Biraz kafa dağıtmanın ötesinde amacım yok. Bir sürü hanım kız var burada. Benden iş çıkmaz 👍
Cevap sahibi+1 yılpekala sen nasıl istersen, merak etmiştim sadece
- +1 yıl
Sıradan biriyim. Bi numara yok. 👍
Cevap sahibi+1 yılbende sıradanım
- Aile & Toplum konusunda 934 cevap paylaştı.
+1 yılInanirim değdiği oldu mu hiç bilmiyorum
02 Yorumla- +1 yıl
Böyle güzel bir şeyin vardır millet görür ne güzel derler ve hemen bozulur kırılır... İşte nazar değdi dersin öyle şeyler
- +1 yıl
Yok ya hiç başıma gelmedi galiba hatırlamıyorum
+1 yıloku üfle beni ne olur
04 Yorumla- +1 yıl
Okuyacağım evde..
- +1 yıl
abdest alıp geliyorum bende
- +1 yıl
Tamam al hemen
- +1 yıl
geldm geldim
Aile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı. Nazara inanırım kötü göz gerçekten var.
012 Yorumla- +1 yıl
Evet benim başıma geliyor hep. Yıldızım düşük sanırım
- +1 yıl
:))) valla benim de bildiğim bi konu değil. öyle diyorlar yıldızın düşük şekerimmmm :))))
- +1 yıl
ya işte yıldızın düşükse kötü gözden çabuk etkileniyorsun gibi bir durum sanırım. tam ayrıntıyı, denklemi bilemiyorum
- +1 yıl
ya bak şimdi... kadın arkadaşların olduğu whatsapp grubuna foto yollarım. kızlar bakın yüzüm düzeldi dedim ki bütün yüzüm pul pul olup dökülmüştü.. anacım ben foto gönderdim ertesi sabah yüzümde kocaman kabarıklık. sivilce desem değil içi yok... kocaman.. neyse okudum üfledim kendime. sivilce kurutucu yağ karışımımdan sürdüm, iki günde geçti... okuldan arkadaşların olduğu gruba oğluşumun fotosunu bisiklet kullanırken attım.. ya ben diyim 5 dakika sen de 10 dakika... çocuk uçtu yere kolu dirsekten kırıldı
- +1 yıl
aynen ben de. geçen ay çok sıkıntı yaşadım da... işte öğrenemedim hala. başıma gelen güzel bir şeyi çenemi tutup saklayamıyorum. dikicem bu dudaklarımı :))))
- +1 yıl
ya karışık işler... :))
Aile & Toplum konusunda 367 cevap paylaştı. falım sakız çiğne nazar degmez :D
12 Yorumla- +1 yıl
Tamam
İnanırım. Ama nazar değip degmedini bilmem
13 Yorumla- +1 yıl
Aniden üst üste aksilikler olmaz mı?
- +1 yıl
Hıımm anladım
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBilmiyorum ki öyle şeylere çok inanmam.
00 Yorumla
+1 yılEvet inanıyorum.
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle inanıyorum..
00 Yorumla
+1 yılİnanırım bana değiyor
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılÖrneklerini görünce inanıyor insan
00 Yorumla
+1 yılBen değdirmem de bana çok değiyordur.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bilmiyorum yaaa sanki inanmiorum :/
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim nazarim cok deger
01 Yorumla- +1 yıl
Maşallah de bakarken 😊
+1 yılBende büyü var, nazar değil:)
012 Yorumla- +1 yıl
Yaaa bana da büyü var sende demişlerdi
- +1 yıl
Büyü olsa anlardım ben:)
- +1 yıl
Ne anlıcan bee görmedin etmedin 🤣
- +1 yıl
Sen İBAN a bin teklik USD gönder:) Hemen çözeriz:)
- +1 yıl
Heee iveett hemen.. 🙃
- +1 yıl
Göndermezsen kesin büyü var sende:)
- +1 yıl
Eyvahlar olsun 🤣
- +1 yıl
Yandın bittin sen:) Üç vakte kadar neler olur neler:)
- +1 yıl
Kötü konuşma yaaa
- +1 yıl
Manipüle edelim ki:) O para gelsin:)
- +1 yıl
Benden gelmezzz çıkar aklından kışt kışt
- +1 yıl
İnanma böyle şeylere:) Ben aklımdan çıkardım bile:)
nazar diye bir şey var
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvet inanırım degdide
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNazar değmesi iyi ve kötü anlamda da oluyor.
00 Yorumlanazara inanmıyorum ama çok üzgünum
07 Yorumla- +1 yıl
neden üzgünsün
- +1 yıl
boş ver. insanlara değil kendine odaklan. sen kendini sev.. kendine acımasız davranma. hedeflerine odaklan. gerisini önemseme
- +1 yıl
kimsenin bir şeyleri unutmasına gerek yok. çok rahatsızsan muhit değiştir. kendinle sorunun ne ise onu çöz. sen değerlisin. bırak insanları ne düşünürlerse düşünsünler. herkes önce kendisine baksın
- +1 yıl
Rica ederim 💙
Nazara inanırım.
01 Yorumla- +1 yıl
Oku üfle valla ben de okuyacağım evde
Evet, nazar vardır
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılİnanırım
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 814 cevap paylaştı.
+1 yılevet
00 Yorumla
+1 yılİnanmam
00 Yorumla
+1 yılEvət.
00 Yorumla
+1 yılevet inanırım
00 Yorumla
+1 yılİnanırım.
00 Yorumlaİnanırım
00 Yorumla
+1 yılNazara inanıyorum
00 Yorumlaİnanıyorum
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılİnanırım
00 Yorumla İnanırım
00 Yorumla
+1 yılEvet inanırım dinimizcede yeri var zaten
00 YorumlaHayır inanmıyorum
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Evet inanırım
00 Yorumla
+1 yılİnanıyorum gibimsi
00 Yorumla
+1 yılİnanırım değmişliği de var
00 YorumlaBana değer ben degdirmem
00 Yorumla- Devamını Gör (6)