Anne kız arasındaki anlaşmazlık?

Merhaba. Icinden cikamadigim bir konu ve tecrubelerinize ihtiyacim var. Annem ben dogunca babaanneme vermis o buyutmus o beklemis beni ta ki ben liseye gidene kadar. Ben liseye basladgim yil babaannemler memlekete donduler bende annemlerin yanina. O gunden beri yaklasik 11 yıldır annemle hic bir konuda anlasamiyoruz. Temizlik yapmaz aksama kadar oturur babam gelince kendi yapiyrda ben hic bir ise yaramiyormusum gibi anlatır sagda solda yer icer yatar diye arkamdan konusur hatta bir keresinde teyzemin yaninda konusuyormus teyzem kizmis ona niye yalan soyluyosun diye babamda farkinda ne oldugunun napiyim bosayayim mi diyo ama ben bezdim beni kendine rakip gormesinden biktim. Sabah okula giderdim ne bir kahvalti hazrlardi aksam gelirdim ne bir yemek zira kardesimede oyle. Kendisi gezer tozar ben cikinca cok geziyosun der senin evde is yapman benim gezmem lazım dedigimde bnle kendini bir tutamazsin diyor. Ama o geziyor ben is yapiyorum. Her isime karisiyor mesela asure yapicam karisma diyorum aksamdan islattim sabah yapayim die kapaklarini acmis birakmis sinek düşmüş kizdm ne karisiyosun die cok biliyosun sen diye bas bas bagrdi. Küçük şeyleri büyütüp millete yalan yanlış seyler anlatiyo ben gercekten cok bunalmis durumdayim. Dogum gunumu unuttu bn soyleyince ertesi gun pasta aldi babami ariyo aksam gel su pastayi keselimde kurtulalim sundan diye aglaya aglaya pasta kestim. Psikologa gttim anneni getir dedi cok bir sorunun varmis gibi psikologa gidiyo deyip 1e 5 katip babami ustume salmaya calisti. Ama babam gelmedi oyununa.
Anne kız arasındaki anlaşmazlık?