AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Onun zeka seviyesi düşüktür belki yani anlayamıyordur
Ya hangi konuyu sorsam zor diyor ama ben yapıyorum normal yani yapılabilir sadece hevesimi kırıyor:(
Ona zor geliyordur belki neden illaki yalan arıyorsun ki. Güzel bak ki güzel göresin bence
Ama hangi ders olursan olsun zor diyor hepsine
Olabilir ya bana da her ders zor gelir. Belki yaşan söylüyordur ama sen yine güzel anla bence
He anladım yav sadece hevesimi kırıyor zaten deprem dolayısıyla yapamadım şu an başlıyorum kaldığım yerden ona ne sorsam zor yapamıyorum söyle böyle
İnan bende aynı durumdaydım internet falan bulup izlemek için masa başına geçtim ama çekirdek çitleyim KS deyim işte. Üşengeçlik bir yandan ve biriken o kadar video bir yadan beni derslerden soğutuyor
Ben inanıyorum başaracağıma ona sorunca bütün heves gidiyor
Benle konuşunca da gitmiş olmalı ama😄o zaman ona sorma ya genelde not vermek istemeyen insanlar bahaneler üretir ben de izlemeidm daha bakıcam zor filan
Maşallah sende daha çok moralimi düzelttin😞
Kusuruma bakma ama bizim sınavlar 20 sine başlıyor uzaktan olucak zaten ki ben zaten sormal dönemde 10 gün kala falan başlardım ve genelde kaldığım ders olmazdı. Bir de deprem bölgesi olduğu için ve son sınıf olduğu için bir ayrıcalık tanırlar diye düşünüyorum
Benimki yks
Yks de konu için biraz geç kalmadın mı
şu an senin soru çözmen lazımdı bence ama
Kardeş deprem oldu napayım benimmi elimde :(
Haklısın ya pardon. O zaman şu genel ders tekrarları var onları izle bence ve deneme çözüp yaptığın yanlışlarda yanlışlara yönelik soru çöz baştan başlama yani
Yaptığım yanlışlara yönelik konu çalış dicektim
Yok hepsi değil çoğu bitmeye gelmiş sadece matematik yeni başlıyorum temelim var
Biraz temel var ve kimse destek olmuyor yardım etmiyor ve maddi imkanlarım yoktu dershane için zaten ortaokuldan sonra açıköğretim lisesine okudum yani ne yapacağımı bilmiyorum
Hmm o zaman yaparsın ya inşallah güzel bir bölüm kazanırsın. Zaten deprmeden dolayı bu yıl sınav kolay olucak söylentisi var
Ama biz burada bu psikoloji ile bunları yaşarken başkaları ders çalışıp hazırlanıyor ve eşit haklar veriliyor ne olcak bilmiyorum
Dershane olmamasına çok takılma bence ben de çok zorluk çekmiştim mesela gidip şehir dışında çalışıp dershane parası kazanmıştım ve derslere geç başlamıştım ama kısmet değilmiş yine isteidiğim olmadı ve çalışmadan da aynı bölümü kazanabilirdim. Pürüzlere takılma bence temelin varmış biraz sıkı çalışıp çaba göster internet elinin altında her şeyi öğrenebilirsin.
Haklısın bu konuda inan ben de sıkıntı çekiyorum deprem bölgesindeki çoğu kişinin hayatı altüst oldu ama olumsuzluklsra takılırsak bir şey başaramıyoruz. Sen çabala sıkı çalış ileride iyi ki pes etmemişim diyeceksin emin olabilirsin.
Hızlı öğreniyorsun devamm
Nasıl yani
Arkadaşına zor gelen konular ı sen hızlı şekilde öğreniyorsun sana kolay geliyor kafa algın açık
He anladım yav sadece hevesimi kırıyor zaten deprem dolayısıyla yapamadım şu an başlıyorum kaldığım yerden ona ne sorsam zor yapamıyorum söyle böyle
Aldırma kimseyi ideallerin için devam et Allah yardımcın olsun inşallah mutlu olacağın sonuçlar olur
Amin İnşAllah son şansım bide bu oldu ne yapacağımı bilmiyorum 😞
Kıskanıyor